Golf i Cala Bona, Mallorca

Njut av en härlig semester i Cala Bona.

I Cala Bona kan du bo med Ving på suveräna Sunwing Cala Bona Beach, nära till bra golf på tre av öns mest omtyckta banor.

Mallorcas östkust har aldrig haft svårt att locka golfentusiaster. Även om Cala Bona har vuxit är det fortfarande lika lugnt och trevligt här som tidigare. I den lilla fiskehamnen guppar färgglada fiskebåtar och här ligger en handfull bra restauranger, barer och trottoarcaféer samlade. På Sunwing Cala Bona Beach bor du direkt vid havet, med en liten offentlig stenstrand och två härliga poolområden. Inom räckhåll ligger den fina Cala Millor-stranden. Promenerar du längs havet är du där på ca 15 minuter. Här trivs man som golfare under våren och hösten. Ving erbjuder bra golfpaket och hyrbilar.

Läs mer om Cala Bona Dölj text

Capdepera Golf
En synnerligen trevlig bekantskap. Breda, böljande och slicevänliga fairways på de första 12 hålen. Sköna att spela. Till och med det 195 meter långa sjunde hålet, par 3, går galant. De sista sex hålen är däremot betydligt trixigare. Banan blir då kuperad och greenerna mer ondulerade men alltid ärliga. Ett gott råd – undvik ruffen! Hål 18 är lite speciellt, ett kort par 5-hål där utslaget slås över en ravin och där även amatören har eagle-chans. Här erbjuder vi även sommarpaket.

Canyamel Golf Club
Här har du aldrig tråkigt! Banan bjuder på en härlig mix av olika typer av golfhål: några upphöjda utslag, ett par luriga doglegs och något blint hål. Att banan är känd för att ha Mallorcas finaste greener gör inte saken sämre. En grönskande parkbana där de första nio hålen går i ett kuperat landskap medan den andra halvan är ganska platt. Efter rundan kan du vila ut, dricka och äta gott på en mycket trevlig terrass.

Pula Golf

Pula Golf grundades 1995 och helt omgjord av José María Olazábal mellan 2004 och 2006 för att uppfylla kraven för professionell golf. Det är en lång och krävande bana, par 72. Här har det spelats European Tour Golf med många kända namn som Peter Hanson, Jimenez, Olazabal, Darren Clarke, Molinari, Kaymer, Sergio Garcia m.fl.

Så tyckte andra om Cala Bona

betyg
Barnvänligt
4,6
Sevärdheter
3,2
Shopping
3
Mat & Dryck
4,2
Sport/Äventyr
3,1

Samlat hotellbetyg 4,1

Betyget baseras på 9253 svar.

Populära hotell - Cala Bona


Visar 1 hotell av 3 på resmålet
Visa alla hotell
  • Sunwing
Sunwing Cala Bona Beach - allt för en lyckad barnsemester.Visa fler bilder

Sunwing Cala Bona Beach, Cala Bona
 

Cala Bona, Mallorca

Gästernas betyg 4,5
Gästernas betyg 4,1

Unna dig och din familj ett bekvämt hotell med havet i blickfånget, golfbanan på nära håll...

  • Pool: 5 st
  • Barnpool
  • Bar: 3 st
  • Restaurang: 2 st
  • Närmaste centrum: 800 m
  • Strand/bad: 800 m
  • Internet
Visa på karta

Lollo & Bernie

 
Välj Sunwing Cala Bona Beach
Visar 1 hotell av 3 på resmålet
Visa alla hotell