Underhållning på Sunwing Resorts
Sunwing

Underhållning

När den värsta hettan lagt sig på Sunwing Family Resorts, hettar det till på scenen istället. Nästan varje kväll händer något nytt. Bejublade barnshower avlöses av dans- och musikspäckade familjeshower. Många av dagens lysande stjärnor har börjat sin karriär hos oss.

Underhållning för hela familjen

För hela familjen

  • Barnshower med Lollo & Bernie
  • Familjeshower
  • Mini Disco
  • Teen Talent
  • Mini Stars

Lollo & Bernie Shows

Förtjusta tjut varvas med andlös tystnad, skratt och rop när det är barnshow på Sunwing. Missa inte våra härliga shower med Lollo & Bernie!

Lollo & Bernies Sounds Like Music
Nyhet!

Lollo & Bernie Show – Sounds like Music

Musik! Vad är musik?
Jo, musik är ljud! Och är de några som kan hitta på skojiga ljud av allt som finns runtomkring så är det Lollo & Bernie. Det blir till slut ett helt band (en hel orkester)! Allt man behöver är en gnutta fantasi!

Lollo & Bernies Bedtime Story

Lollo & Bernie Show - Bedtime Story

Sovdags! …men frågan är om Lollo & Bernie verkligen vill gå och lägga sig när det finns så mycket annat spännande att göra?

Lollo & Bernie – Holiday Up and Away

Lollo & Bernie Show – Holiday Up and Away

Följ med Lollo & Bernie på semester. Vilket äventyr! Hjälp dem att packa väskan och följ med till flygplatsen för att se vad som sker där. Är du beredd? Nu åker vi upp och iväg på semester!

Familjeshower

Missa inte Sunwings populära och proffsiga familjeshower. Vi bjuder bland annat på oförglömliga discohits och guidar dig genom rockhistorien. Våra färgsprakande shower med sång, dans och teater är en perfekt avslutning på en härlig semesterdag!

Rock the night

Rock the Night

Ikväll handlar det om rock 'n' roll! Vi kommer att ge dig en tribut till några av de mest legendariska rockbanden och de oförglömliga hits de skapat genom rockens historia. Njut av vår rockshow där vi tar dig tillbaka till nostalgiska ögonblick med rockhits som vi vet att du har hört förut. Låt oss "Run to the hills" tillsammans och sätta "Heavens on fire".
Det här är vår - Rock the Night!

Summer Vibez

Summer Vibez

Med massor av moderna hits bjuder vi in till en av semesterns härligaste showkvällar, och du är varmt välkommen! Vi utlovar de allra senaste låtarna tillsammans med dans, spontansång och allmänt hög stämning, Så häng med, ta chansen att dansa, sjunga och klappa med i dessa härliga nutida shownummer. Let's get ¨Summer Vibez¨

Bring back the 80's

Bring back the 80's

Denna show bjuder på det bästa från 80-talet. Showteamet kommer att dansa loss till låtar som Footloose & Push it, och förhoppningsvis blir igenkänningsfaktorn hög när du hör Everywhere & Right here waiting for you. Vi ger dig helt enkelt lite av allt av det glada åttiotalet - Let's Bring Back the 80's!

In the Name of Love

In the Name of Love

Kärlek, vänskap, omtanke och alla likas värde står bakom musikvalet till denna show. Upplev en skön blandning för hela familjen med allt från skandinaviska låtar till en final med världskända DJ-Hits.

Abba Fusion

Abba Fusion... On and On and On

Voulez Vous? Mamma Mia, this evening you will be Under Attack by ABBA but Honey Honey we know, People Need Love so just Ring Ring and bring your loved ones.?The Winner Takes It All in the Summer Night City where Fernando will make you recall Our Last Summer with Kisses of Fire. When All Is Said And Done – we are sure this evening has been Super Trouper!