Underhållning

När den värsta hettan lagt sig på Sunwing Family Resorts, hettar det till på scenen istället. Nästan varje kväll händer något nytt. Bejublade barnshower avlöses av dans- och musikspäckade familjeshower. Många av dagens lysande stjärnor har börjat sin karriär hos oss.

Underhållning för hela familjen

För hela familjen

  • Barnshower med Lollo & Bernie
  • Familjeshower
  • Mini Disco
  • Teen Idol
  • Mini Stars

Barnshower

Förtjusta tjut varvas med andlös tystnad, skratt och rop när det är barnshow på Sunwing. Missa inte våra härliga shower med Lollo & Bernie!

Lollo & Bernie – Holiday Up and Away

Lollo & Bernie – Holiday Up and Away

Följ med Lollo & Bernie på semester. Vilket äventyr! Hjälp dem att packa väskan och följ med till flygplatsen för att se vad som sker där. Är du beredd? Nu åker vi upp och iväg på semester!

Lollo & Bernie – Games on the Beach

Lollo & Bernie – Games on the Beach

Lollo & Bernie gillar att vara aktiva på stranden. Båda två älskar sport och lekar och bestämmer sig för att ha en strandtävling. Vem hejar du på och vem vinner den stora pokalen, Lollo eller Bernie?

Lollo & Bernie - Circus Show

Lollo & Bernie - Circus Show

Häng med på Lollo & Bernie's helt egna Cirkus Show! Här visar dom upp allt ifrån sina favorittrollerier till sina coolaste dance moves.

Familjeshower

Missa inte Sunwings populära och proffsiga familjeshower. Vi bjuder bland annat på oförglömliga discohits och guidar dig genom rockhistorien. Våra färgsprakande shower med sång, dans och teater är en perfekt avslutning på en härlig semesterdag!

Rock Candy

Rock Candy

En godispåse av rocklåtar in en färgglad blandning. Ta fram attityden i Schools Out, känn styrkan i Girls Rock och bara njut av några sköna favoriter i vårt Slick & Smooth medley. När det är dags för vår Rock Candy final är det bara att åka med. We just can´t stop rockin´!

Blame it on the Disco by Alcazar

Blame it on the Disco by Alcazar

I 20 år har den underhållande och glittrande popgruppen Alcazar försvarat discoarvet på scenen. Följ med på en resa som bjuder på kända låtar, glitter, glamour och härliga dansnummer!

Holiday Road

Holiday Road

Vi börjar vår semesterresa på en strand under 60-talet och reser vidare till Italien och Norden. Vi avslutar med en After Ski i Alperna och hoppas ge er ännu ett härligt semesterminne att ta med hem!

Spooky night – a musical story

Spooky night – a musical story

En familjemusikal byggd på pop, musikal och rocklåtar. Innan showen startar får ni möjlighet att träffa alla karaktärer. Vi hoppas att kunna skrämma er en liten smula men hoppas ändå på ett lyckligt slut…

Abba Fusion

Abba Fusion... On and On and On

Voulez Vous? Mamma Mia, this evening you will be Under Attack by ABBA but Honey Honey we know, People Need Love so just Ring Ring and bring your loved ones.?The Winner Takes It All in the Summer Night City where Fernando will make you recall Our Last Summer with Kisses of Fire. When All Is Said And Done – we are sure this evening has been Super Trouper!

UPPTÄCK MER AV SUNWING FAMILY RESORTS

Lollo & Bernie på Sunwing Resort

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

På Sunwing Family Resorts dyker de kramgoa maskotarna Lollo & Bernie upp och hälsar på alla barn och vuxna. Lollo är en nyfiken giraff som älskar dans och musik, Bernie är en klok och modig björn som älskar mat. Du möter Lollo & Bernie på olika ställen på hotellet, till exempel vid poolen, i restaurangerna, på Lollo & Bernie's Mini Disco och i Mini Land.