För ungdomar

På Sunwing finns det massor att göra även för äldre barn och ungdomar (8-11 år, 8-15 under skolloven). Här kan du prova olika sporter och aktiviteter, stå på scenen, eller bara hänga i Teen Lounge tillsammans med gamla och nya kompisar.

Exempel på ungdomsaktiviteter

Exempel på aktiviteter

  • Sport & träning
  • Teen Idol
  • PlayStation

Aktivitetsprogram

Exempel på aktiviteter som du kan delta i på Sunwing Family Resort en vanlig dag.*

10.00 - Kids Parkour
14.00 - Creative Time
15.00 - Teen Idol Rehersal
16.00 - Football
17.00 - Teen Chill-Out
19.15 - Teen Idol

* Aktiviteterna och antal pass per dag varierar mellan hotellen

Personal på Sunwing

Personal

Personalen som ansvarar för barn och ungdomsaktiviteterna har erfarenhet av att arbeta med barn och är valda med omsorg. Framförallt är de inställda på att ge barnen de bästa veckorna på året!

SUNWING-FAVORITER

Teen Idol

Vårt skickliga showteam plockar fram artisten i dig och hjälper till med allt från koreografi till smink. Passa på att visa upp dina talanger inför en jublande publik! 8-15 år.

Teen Lounge

Teen Lounge

I Teen Lounge kan du spela PlayStation 4, pingis, biljard, andra spel, pyssla, läsa – eller bara hänga med kompisar.

Crawlkurs

Crawlkurs

Vi erbjuder en baskurs där du under tre tillfällen lär dig att crawla med hjälp av våra kompetenta instruktörer. Fokus ligger på de tekniska grunderna och på att förbättra kroppspositionen i vattnet.

AKTIVITETER FÖR ALLA

Kids Parkour

Kids Parkour

Hoppa högt, hoppa långt, kryp och rulla runt! På ett lekfullt och säkert sätt bidrar träningen till att öka barnets fysiska styrka, kondition, koordination, balans och även självförtroende. 8-11 år.

Chill-Out

Chill-Out

Kom till Teen Lounge och häng med jämnåriga vänner! Här kan du läsa, slappa, lyssna på musik eller vara med på aktiviteter tillsammans med vår ungdomsledare.

Creative Time

Creative Time

Flera dagar i veckan är det Creative Time i Teen Lounge. Då kan du göra smycken, mobildekorationer och andra fantasifulla skapelser.

Flash Mob

Flash Mob

…en hemlig aktivitet för ungdomar 8-15 år. Prata med din ungdomsledare eller Showteamet för information om tider och repetitioner.

Spa Together

Spa Together

För föräldrar och ungdomar mellan 11-15 år. Njut av olika typer av kropps- och ansiktsbehandlingar i vårt avkopplande spa.

Familje Crosstraining

Familje Crosstraining

En träningsklass med stationer för både kondition och styrka. Här tränar barn från 8 år och föräldrar tillsammans – i full fart!

Fitness Together

Fitness Together

En möjlighet för föräldrar och ungdomar mellan 11-15 år att träna tillsammans, både i gymmet och på utvalda träningsklasser.

Tennis & Minigolf

Tennis & Minigolf

Tennis, minigolf, biljard, pingis, utomhusschack… Utbudet varierar från resort till resort, men på Sunwing finns det alltid något att göra!

UPPTÄCK MER AV SUNWING FAMILY RESORTS

Lollo & Bernie på Sunwing Resort

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

På Sunwing Family Resorts dyker de kramgoa maskotarna Lollo & Bernie upp och hälsar på alla barn och vuxna. Lollo är en nyfiken giraff som älskar dans och musik, Bernie är en klok och modig björn som älskar mat. Du möter Lollo & Bernie på olika ställen på hotellet, till exempel vid poolen, i restaurangerna, på Lollo & Bernie's Mini Disco och i Mini Land.