För ungdomar på Sunwing Family Resorts
Sunwing Family Resorts

Ungdomsaktiviteter på Sunwing Family Resorts

På Sunwing finns det massor att göra även för äldre barn och ungdomar (8-11 år, 8-15 under skolloven). Här kan du prova olika sporter och stå på scenen, eller bara hänga i Teen Lounge tillsammans med gamla och nya kompisar. Vissa aktiviteter kostar en slant, men det finns alltid någonting att göra på Sunwing!

Exempel på ungdomsaktiviteter

SUNWING-FAVORITER

Teen Idol

Teen Idol

Vårt skickliga showteam plockar fram artisten i dig och hjälper till med allt från koreografi till smink. Passa på att visa upp dina talanger inför en jublande publik! 8-15 år.

Teen Lounge

Teen Lounge

I Teen Lounge kan du spela PlayStation 4, pingis, biljard, andra spel, pyssla, läsa – eller bara hänga med kompisar.

Personal på Sunwing

Personal

Personalen som ansvarar för barn och ungdomsaktiviteterna har erfarenhet av att arbeta med barn och är valda med omsorg. Framförallt är de inställda på att ge barnen de bästa veckorna på året!

AKTIVITETER FÖR ALLA

Kids Parkour

Kids Parkour

Hoppa högt, hoppa långt, kryp och rulla runt! På ett lekfullt och säkert sätt bidrar träningen till att öka barnets fysiska styrka, kondition, koordination, balans och även självförtroende. 8-11 år.

Chill-Out

Chill-Out

Kom till Teen Lounge och häng med jämnåriga vänner! Här kan du läsa, slappa, lyssna på musik eller vara med på aktiviteter tillsammans med vår ungdomsledare.

Creative Time

Creative Time

Flera dagar i veckan är det Creative Time i Teen Lounge. Då kan du göra smycken, mobildekorationer och andra fantasifulla skapelser.

Flash Mob

Flash Mob

…en hemlig aktivitet för ungdomar 8-15 år. Prata med din ungdomsledare eller Showteamet för information om tider och repetitioner.

Spa Together

Spa Together

För föräldrar och ungdomar mellan 11-15 år. Njut av olika typer av kropps- och ansiktsbehandlingar i vårt avkopplande spa.

Familje Crosstraining

Familje Crosstraining

En träningsklass med stationer för både kondition och styrka. Här tränar barn från 8 år och föräldrar tillsammans – i full fart!

Fitness Together

Fitness Together

En möjlighet för föräldrar och ungdomar mellan 11-15 år att träna tillsammans, både i gymmet och på utvalda träningsklasser.

Tennis & Minigolf

Tennis & Minigolf

Tennis, minigolf, biljard, pingis, utomhusschack… Utbudet varierar från resort till resort, men på Sunwing finns det alltid något att göra!

UPPTÄCK MER AV SUNWING FAMILY RESORTS