• barnvänligt

Sunwing Makrigialos Beach

Hotellet har tilldelats Stora Barnsemesterpriset 2020 för bästa familjehotell på Kreta.

Res tryggt och säkert med Ving, läs mer här.

Sunwing Makrigialos Beach är skapat för att din familj ska vara tillsammans och njuta av lugn och ro. Vid en av Kretas härligaste stränder finns tid för balans, god mat, en simtur och mys med barnen. Här bor du i vackra omgivningar, en bit utanför Makrigialos.

På Sunwing Makrigialos Beach finns allt från Happy Baby-lägenheter, för dig som reser med små barn, till Big Family om ni är många i sällskapet. På Sunwing Makrigialos Beach finns ett boendealternativ för alla. Du har nära till hotellets utbud var du än bor. Våra pooler har perfekta teman för liten och stor, för busig och lugn. Babypoolen har förstås solskydd och vill du röra på dig så rekommenderas vår Vattengymnastik. Vill du bege dig utanför resorten ligger byn Makrigialos på promenadavstånd en bit bort. Här finns mysiga restauranger och barer alldeles vid stranden. Det finns också en del affärer att shoppa i.

Internet

WiFi Internet ingår på alla Sunwing Family Resorts. Ta med din smartphone, ipad, tablets, pc, mac och koppla upp dig. Internetuppkopplingen varierar i hastighet.

MySunwing

På hotellets informationssajt MySunwing hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram, information om när olika måltidspaket serveras samt information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst. I Vings app har du tillgång till hela MySunwing, tillsammans med annan användbar information.

Vår service

Som gäst på våra Sunwing Family Resorts har du tillgång till Resort Service/Help Desk dygnet runt. Här kan du boka utflykter, hyrbil samt få tips och råd.

Sunwing i sociala medier

Du vet väl att du kan följa Sunwing Makrigialos Beach i sociala medier. Klicka like för Sunwing Makrigialos Beach på Facebook.

Rökfritt

Sunwing Makrigialos Beach är ett rökfritt hotell, det finns anvisade rökområden på anläggningen. Rökfritt gäller även i lägenheterna, på balkongerna/terrasserna samt e-cigaretter.

Kontantfritt hotell

Hotellet är kontantfritt, vid incheckningen får du ett kort som du smidigt använder i restaurangerna, Mini Market och i glasskiosken. Allt du köper sätts upp på din nota som du sedan betalar vid utcheckningen.

Läkarservice

Läkare (mot avgift) finns på plats minst fem dagar i veckan. Hör med Help Desk om vilka tider de kommer på besök. Du behöver inte beställa tid. Skulle du behöva hjälp då läkaren inte befinner sig på hotellet, kontakta Help Desk så kallar de på läkare.

Handikappanpassat

Stora nivåskillnader med trappor inom resorten. Det finns inga handikappanpassade lägenheter.

Säsong

Hotellet har öppet april-oktober. Under sommarsäsongen är en majoritet av hotellets gäster skandinaver.

På våren och hösten kan det förekomma träningsgrupper på hotellet, läs mer om hur du kan boka din egen träningsresa.

Miljö

Läs mer om vårt miljöarbete på Sunwing Family Resorts miljösida.

Övrigt

Resort Service/Help Desk: 24-timmarsservice. Tidigast incheckning vid ankomst kl.12.00 och senast kl.15.00. Utcheckning senast kl. 12.00. Bankomat finns på hotellet.

131 lägenheter. Hiss: I vissa delar av Apollon.

Luftkonditionering: 1/6 - 30/9 kl. 16.00-19.00 och 22.00-09.00.

Parkering: Allmän parkering vid hotellet, begränsat antal.

Hotellmanager

Aneza Fourlanou

Skatter & avgifter

Myndigheterna i Grekland tar ut en skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar med officiell hotell- eller lägenhetsklassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Vings klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek.

1-2 stjärnor: 0,50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 1,50 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor 3,00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor 4,00 euro per rum eller lägenhet och natt

Hotellets officiella klassificering är 4.
 • Lägenheter med poolaccess
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Smarta måltidspaket mot tillägg
 • Barn under 12 år äter gratis
 • Barnklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger på stranden
 • Spa, gym och SATS-klasser
 • Babypool med solskydd
 • Klimatkompenserat boende
Se pris och boka
Hotellfakta
 • Pool
  2 st
 • Barnpool
  Ja
 • Restaurang
  2 st
 • Bar
  2 st
 • WiFi
  Ja
 • Hiss
  Ja, delvis
 • Minimarket
  Ja
 • Städdagar/vecka
  5
 • Närmaste centrum
  1,5 km
 • Huvudcentrum
  20 km
 • Närmaste strand/bad
  0-100 m
 • Vattenrutschbana
  Ja
Boende
På en utav Kretas härligaste stränder ligger Sunwing Makrigialos Beach som med sina tre byggnader bildar ett mysigt familjeparadis med allt en familj kan tänkas behöva. Här kan du och din familj njuta av en lugn och avkopplande semester vid Medelhavet.

Vill du veta var lägenheten ligger i byggnaden Afrodite? Det kan du se här.
Vill du veta var lägenheten ligger i byggnaden Apollon? Det kan du se här.
Vill du veta var lägenheten ligger i byggnaden Pallas Athina? Det kan du se här.

Vill du göra din semester extra bekväm? Läs mer om våra smarta tillval här.

När du bokar Sunwing Joker låter du oss välja rumstyp på hotellet, utifrån vad som finns ledigt för tillfället. Du får alltid en rumstyp som ingår i vårt ordinarie utbud och får först veta vilken rumstyp det blir vid ankomst till hotellet. I enstaka fall kan du också behöva byta rum under semestern. Städning och poolhanddukar ingår.

Small Family

Passar perfekt för den lilla familjen.

Apollon
Apollon

Family

Vårt mest populära boende.

Pallas Athina
Apollon
Apollon
Pallas Athina
Apollon
Apollon
Apollon
Apollon
Apollon

Happy Baby

Lägenheter för dig som reser med riktigt små barn.

Pallas Athina

Lollo & Bernie Suite

Lekfullt designade sviter.

Apollon

Royal Family Suite

Ett boende med hög komfort, bra läge och praktiska detaljer.

Apollon
Afrodite
Afrodite
Afrodite
Apollon

Royal Pool Suite

Hoppa direkt ner i poolen från din terrass! Lägenheter med extra hög komfort.

Afrodite
Afrodite
Afrodite
Afrodite

Sunwing Makrigialos Beach består av tre byggnader. Apollon är hjärtat på resorten och Afrodite och Pallas Athina ligger nära havet.

Afrodite

Afrodite vilar på en höjd mellan de två stränderna.
3 våningar. 33 lägenheter. Byggt 1985. Renoverat 2013 respektive 2016.

Apollon

Apollon är huvudbyggnaden med poolområde, restaurang, bar, scen och Help Desk.
6 våningar. 55 lägenheter. Byggt 1984. Renoverat 2011.

Pallas Athina

Pallas Athina ligger på en kulle, härifrån har du vacker utsikt över havet.
2 våningar. 30 lägenheter. Byggt 1984. Happy Baby-lägenheterna renoverades 2013. Family-lägenheterna renoverades 2015.

Mat och dryck

Hur kul är det egentligen att tänka på matlagning under semestern? På Sunwing Makrigialos Beach lagar våra duktiga kockar mat för både liten och stor. Morgon, middag och kväll.

Börja dagen med en frukostbuffé där inget saknas och fortsätt gärna med lunch och middag på barnvänliga Iakovo's Kitchen & Grill som serverar både klassiska familjefavoriter som pizza, hamburgare och pasta men som också erbjuder en lokal meny med grekiska specialiteter. Känner du för att stanna i lägenheten och njuta av en måltid på balkongen finns det alltid något gott att köpa med sig från Mini Market & Deli, eller beställa take away från Iakovo's Kitchen & Grill. På semestern är det lördag hela veckan. Mer information om vårt utbud samt öppettider hittar du nedan och på hotellets informationssajt MySunwing.

Iakovo's Kitchen & Grill

Iakovo's Kitchen & Grill

Vår prisvärda och populära kvarterskrog har öppet för lunch och middag. Här hittar du ett stort utbud av mat och dryck för alla åldrar, serverat i en trevlig miljö. På menyn finner du favoriter som sallader, smörgåsar, pizza, hamburgare och lokala specialiteter. Vill du hellre njuta av maten på din egen balkong eller terrass är det inga problem – på Iakovo's Kitchen & Grill kan du få maten som take away.

Bufférestaurant

Du som har bokat något av våra Inclusivekoncept äter lunch och middag i vår bufférestaurang som ligger i lägenhetsbyggnaden Apollon. Vissa kvällar kan du prova på våra härliga temabufféer.

Manolis Beach Bar

Här serveras enklare mat och dryck.

Bar

Både före och efter middagen kan du ta en drink i Bar, som ligger i Apollon. Här finns också barnvänliga drinkalternativ. Från Bar har du perfekt uppsikt över showscenen, där duktiga artister uppträder flera kvällar i veckan med populära barn- och familjeshower.

Mini Market & Deli

Allt från vykort, Lollo & Bernie-kramdjur, blöjor barnmat och baby produkter (lokala märken kan förekomma), godis och solkräm till nybakat bröd, take away och drycker hittar du i Sunwing Makrigialos Beach Mini Market. Bra om man vill mysa hemma någon kväll, eller bara längtar efter lite shopping. Mini Market & Deli finns i Apollon.

Observera – Om du har bokat ett måltidspaket så kommer du att behöva boka bord i restaurangen och välja när du vill äta dina måltider. Detta är en del av Safe Travel, vårt omfattande program för ett tryggt och säkert resande. Under rådande omständigheter serveras maten ibland som á la carte, som buffé, eller som assisterad buffé där du beställer genom att peka på vad du vill ha och hotellets personal lägger upp. Du kan beställa hur många gånger du vill, och du har samma utbud som om du skulle plocka från buffén själv. Mer information om vad som gäller på just ditt hotell fås vid ankomst till hotellet. Läs mer här: Safe Travel.

Frukostbuffé

Godare morgon får man leta efter. Varje dag mellan kl. 07.30 och 10.30 dukar Sunwing Makrigialos Beach upp en fantastisk frukostbuffé i huvudbyggnaden Apollon. Frukt, färskt bröd, yoghurt, flingor, juice, pålägg, korv, ägg, bacon... En sån tur att frukosten lär vara dagens viktigaste mål! Och glöm inte att alla barn under 12 år äter gratis i sällskap av betalande vuxen. Förbokas hemifrån.

Sunwing Inclusive

Du äter på hotellet fem valfria dagar av sju, och lämnar de övriga två dagarna öppna för infall och utflykter.

I Sunwing Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé alla dagar.
 • Fem lunchbufféer och fem middagsbufféer inklusive måltidsdryck, lokalt vin, öl, läsk eller vatten.
 • Flera kvällar i veckan serveras temabufféer såsom amerikansk, italiensk, Tex Mex och BBQ.

Mer information hittar du på hotellets informationsajt MySunwing.

Förbokas hemifrån (begränsat antal platser). Läs mer om Sunwing Inclusive.

Sunwing All Inclusive

I Sunwing All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé kl. 07.30-10.30, lunchbuffé kl. 12.30-14.30 och middagsbuffé kl. 18.30-21.30 med vatten, läsk, lokalt vin eller öl
 • Flera kvällar i veckan serveras temabufféer såsom amerikansk, asiatisk, grekisk, italiensk, tex mex och BBQ
 • Varma och kalla snacks kl. 10.30-12.00 samt kl. 16.00-18.00
 • Vatten, läsk, lokala alkoholdrycker samt bryggkaffe i baren kl. 10.30-24.00
 • Kulglass med valfri topping samt kakor kl. 10.30-22.00

På avresedagen gäller Sunwing All Inclusive fram till avresan. Åker du två veckor och köper All Inclusive den första veckan gäller All Inclusive fram till 14.00 dag 8, en vecka efter ankomst.

Förbokas hemifrån (begränsat antal platser). Läs mer om Sunwing All Inclusive.

Pool och strand

Sunwing Makrigialos Beach är vackert belägen vid en av Medelhavets och Kretas bästa sandstränder. Här är det långgrunt och vattnet är alldeles turkosblått.

Resortens stolthet är annars poolområdet. Här finns en solskyddad babypool för de allra minsta, Lollo & Bernie's pool för de lite större, fun pool för alla med barnasinnet i behåll, bubbelpool för de njutningslystna och den härliga, stora poolen för alla som vill simma omkring eller ägna sig åt vattensporter. På hotellet finns också tre vattenrutschbanor, en för de yngre och två för de äldre. Kring poolerna erbjuder vi parasoller, solstolar och pool- och strandbadlakan. Självklart kan du ta med dig handduken när du går till stranden och badar.

Babypool

Babypool

Pooltyp: Utomhuspool
Storlek: 40 m2
Djup: 30 cm
Solskydd: Ja
Vattentyp: Sötvatten
Uppvärmd: Nej
Öppettider: 09.00 - 20.00

Barnpool

Pooltyp: Barnpool
Storlek: 110 m2
Djup: 60 cm
Vattentyp: Sötvatten
Uppvärmd: Nej
Öppettider: 09.00 - 20.00

Funpool

Pooltyp: Utomhuspool
Storlek: 214 m2
Djup: 110 cm
Vattenrutschbana: Ja
Vattentyp: Sötvatten
Uppvärmd: Nej
Öppettider: 09.00 - 20.00*

Sportpool

Pooltyp: Utomhuspool
Storlek: 325 m2
Djup: 280 cm
Vattentyp: Sötvatten
Uppvärmd: Nej
Öppettider: 09.00 - 20.00

Bubbelpool

Pooltyp: Utomhuspool
Storlek: 12 m2
Djup: 100 cm
Vattentyp: Sötvatten
Uppvärmd: Nej
Öppettider: 09.00 - 20.00

Privat pool Afrodite**

Pooltyp: Utomhuspool
Storlek: 23-48 m2
Djup: 120 cm
Vattentyp: Sötvatten
Uppvärmd: Nej
Öppettider: 09.00 - 20.00

Strand

200 m långgrund sandstrand nedanför hotellområdet. Trappor ner till stranden. Parasoller och solstolar för uthyrning. 0-100 m till stranden (beroende på var på resorten du bor).

*Vattenrutschabanan är öppen kl. 09.00-17.00. Barn under 10 år får endast åka vattenrutschbana under uppsikt av föräldrar eller annan vuxen som bär det fulla ansvaret.
**Endast gäster som bor i sviter med access till delad, privat pool har tillgång till de privata poolerna. De privata poolerna innehåller cirka 2% saltvatten då hotellet använder sig av ett miljövänligt rengöringssystem.

Träning och aktiviteter

På Sunwing Makrigialos Beach är det aldrig långt till en träningsmöjlighet. Faktum är att det finns mängder av dem. Här kan du välja mellan allt från utomhusschack och minigolf till multisportbana och gruppträningspass i vår stora, luftiga träningslokal - ledda av utbildade och inspirerade instruktörer. Både gym och fitnesslokal hittar du i Ocean Beach Club.

I vårt Fitnesscenter erbjuder vi ett varierat träningsutbud för alla smaker och i poolen kan du delta i olika vattensporter eller vår populära Vattengymnastik. På resorten finns också tennisplan och multisportbana och i närområdet har du möjlighet att ge dig ut på mer eller mindre strapatsrika vandringsturer. Sunwing Makrigialos Beach passar med andra ord dig som vill ha många alternativ när det kommer till träning.

Har du glömt dina träningskläder hemma? Eller vill du unna dig själv något nytt till träningsgarderoben? På Sunwing Makrigialos Beach har du möjligheten att köpa Craft´s senaste kollektion utav träningskläder.

Fitness

Fitness

Varför inte börja dagen med en Power Walk? Eller föredrar du Vattengymnastik vid lunch istället? Kanske ett svettigare pass i gruppträningslokalen? Missa inte heller möjligheten att träna tillsammans förälder och ungdom på våra pass Fitness Together. På Sunwing Makrigialos Beach vet vi hur man håller humöret och semesterformen på topp! Samtliga gruppträningspass ingår och åldersgränsen är 15 år, med undantag för Fitness Together som gäller för ungdomar mellan 11-15 år. Vår fitnesslokal finns i Ocean Beach Club.

Vattengymnastik

Vattengymnastik är kanske Sunwing Family Resorts mest populära aktivitet i alla kategorier för alla åldrar. Hoppa i poolen och upplev ett träningspass utöver det vanliga, under ledning av våra duktiga och inspirerade instruktörer.

Gym

Styrketräna på egen hand i fräscha träningslokaler. Vårt gym ligger i Ocean Beach Club och hittar du både träningsmaskiner och fria vikter. Åldersgräns 13 år, med undantag för Fitness Together.

Boka en PT under semestern

På Sunwing Makrigialos Beach har du möjlighet att kickstarta din träning under semestern! Med en personlig tränare får du hjälp med att skräddarsy din träning, helt utifrån dina egna förutsättningar. Oavsett vad du har för mål eller tidigare erfarenhet gör din PT träningen både mer effektiv och motiverande. Våra professionella personliga tränare är med dig under hela träningspasset och erbjuder allt från enklare kostrådgivning till att lägga upp individuellt anpassade träningsprogram.

Välj mellan tre olika paket:
50 min 495 sek
3x50 min 1295 sek
5x50 min 1895 sek

Vill du träna med en personlig tränare tillsammans med någon annan, finns möjligheten att boka PT Duo. Den personliga tränaren coachar och hjälper då er båda under träningspasset och tillsammans jobbar ni mot era träningsmål.

Priset är 775 kr för 50 min och ni bokar ett paket, som gäller för två personer.

Mer information om personlig träning.

Löpning

I närheten av hotellet finns det flera bra löprundor. Vi har kartlagt våra favoriter och dessutom gjort dem nedladdningsbara till RunKeeper och MapMyRun. De kan även laddas ned till andra appar som kan importera GPX-filer. Genom vårt samarbete med Lidingöloppet har du även möjlighet att seeda dig till Lidingöloppshelgen när du springer minst 9 kilometer på någon av våra löprundor under semestern.

Läs mer och ladda ned rundorna till din träningsapp

Tennis & multisport

På Sunwing Makrigialos Beach har vi både tennisplan och multisportbana. Utrustning finns att låna och hyra i Help Desk. Du kanske är sugen på att förbättra dina tenniskunskaper? Eller kanske bara testa en ny sport? Som gäst på hotellet kan du boka in dig på en privat tennislektion. Bokning görs via Help Desk, utbud på tider kan variera. Du kan också gå en runda på minigolfbanan.

Sportaktiviteter

Flera dagar i veckan arrangerar Sunwings aktivitetsvärdar olika sportaktiviteter. Aktuellt program hittar du i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du läsa om vad som händer på resorten under din semester. Programmet är live och kan ändras utan förvarning. Det betyder också att du inte kan se det under perioder som hotellet inte är öppet för säsongen.

Barn och ungdom

På Sunwing Family Resorts behöver ingen bli rastlös. Vi ordnar massor av barnaktiviteter för barn från 0-7 år, allt från öppet hus, skattjakt och äventyr med barnens favoriter Lollo & Bernie till Lollo & Bernies ministars och vattenlekar.

Under sommaren 2021 hålls samtliga barnaktiviteter utomhus (gäller tills vidare).

Många aktiviteter är gratis
De allra flesta av aktiviteterna är gratis, här kan du se vilka aktiviteter som ingår och vilka som kostar en slant. Vissa har åldersgräns, men det finns alltid någonting att göra för både små och stora barn!

På Sunwing Makrigialos Beach ligger Lollo & Bernie's Mini Land vid Pallas Athina, nära poolområdet. Här samlas barnen när det är dags för aktiviteter och hit kan man också gå för att leka, pyssla eller se på film tillsammans med mamma eller pappa. Anmälan till barnaktiviteterna görs via Holiday Planner på MySunwing. Scenen, där du kan se våra populära barnshower och vara med på Lollo & Bernies ministars eller Lollo & Bernies minidisco, ligger vid Lime Bar, också i Apollon.

På Sunwing Makrigialos Beach finns alltid något att göra. Här nedan presenterar vi ett urval av alla aktiviteter som vi erbjuder.

Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

Vad händer på resorten under din semester? Se vilka aktiviteter som anordnas på Holiday Planner. Programmet är live, det betyder att du endast kan se det under perioder som hotellet är öppet för säsongen. Aktiviteterna är bokningsbara när du ankommer till hotellet.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie har ett eget lekhus som kallas Lollo & Bernie's Mini Land. Flera gånger i veckan är det öppet hus, då är barn och vuxna i alla åldrar välkomna dit för att leka, måla, pyssla, titta på film eller kanske lyssna på en saga. I anslutning till Lollo & Bernie's Mini Land finns en inhägnad lekplats (delvis solskyddad).

Play & Splash

Flera dagar i veckan har alla barn möjlighet att delta i vattenvaneövningar med lek och plask i poolen till skojig musik! Samtidigt som barnen har roligt tränar de koordination, styrka, rytmik och balans. Tanken är att de får utveckla sin kreativitet och lära sig att samarbeta med andra barn.

Adventure Games

Adventure Games

I Mini Land samlas barnen också när det är dags för Adventure Games. Var med och leta efter en hemlig skatt, eller kom på Lollo & Bernie's födelsedagskalas! Aktiviteterna är för barn som fyllt 3-7 år och pågår i ca en och en halv timme och genomförs flera gånger i veckan. Anmälan till aktiviteterna görs via Holiday Planner på MySunwing och betalning sker i Help Desk.

Familjegympa

Familjegympa

På familjegympan får barn som fyllt 3-7 år träna tillsammans med sina föräldrar. Kanske mormor eller farfar också vill vara med? Under det 30 minuter långa passet springer, hoppar, dansar och leker vi tillsammans till musik. Fokus ligger på motorisk träning för barnen och lite mer fysiska utmaningar för de vuxna.

Familjeyoga

Familjeyoga

Familjeyogan bjuder på kvalitetstid tillsammans. Fokus ligger på rörelse och framförallt glädje. Ingen behöver prestera något, utan alla gör övningarna efter egen förmåga och yogaklassen utgår från en berättelse som följer genom hela klassen. Klassen är 30 min och passar dig som fyllt 4-7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

Två dagar i veckan blir det allsång, rytmik och rörelser för både gamla och unga. Kom och var med på vår After Beach tillsammans med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gäster med stor charm. En kväll i veckan är det barnens tur att stå på scenen och förvandlas till stjärnor. Lollo & Bernies ministars är en aktivitet för barn som fyllt 3-7 år. Barnen väljer en sång som dom sen får repetera tillsammans med vårt showteam. På kvällen får de hjälp med kläder och smink i logen. Sedan är det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Efter barnshowen är det dags för Lollo & Bernies minidisco, veckans höjdpunkt för våra mindre gäster. Flera kvällar i veckan glimmar det till i discokulan och det blir fullt ös på dansgolvet. Och vem vet, kanske Lollo eller Bernie tittar förbi... Lollo & Bernies minidisco varar ca 20-25 minuter.

Barnshower

Barnshower

Förtjusta tjut varvas med andlös tystnad, skratt och rop när det är barnshow på Sunwing. Missa inte våra härliga shower med våra kramgoa maskotar Lollo & Bernie. Följ med Lollo och Bernie på semester, heja på dem i strandtävlingen eller häng med på deras spännande Cirkus Show.

Läs mer om showerna här

Lollo & Bernie's webbshop

Lollo & Bernie's webbshop

Du vet väl att du inte behöver vänta tills du kommer till Sunwinghotellet för att köpa Lollo & Bernie-prylar? Giraffen Lollo och björnen Bernie har en egen webbshop som de fyllt med kramdjur, kläder, pyssel böcker, spel och massor av andra roliga saker för stora och små barn.

Personal

Personal

Personalen som ansvarar för barn och ungdomsaktiviteterna har erfarenhet av att arbeta med barn och är valda med omsorg.

Framförallt är de inställda på att ge barnen de bästa veckorna på året!

För barn och ungdomar mellan 8-11 år (upp till 15 år under högsäsongen påsklov och sommarlov) erbjuder Sunwing Makrigialos Beach en hel del roligt att göra. Här får du prova på olika sportaktiviteter, både på land och i vattnet. Det finns också biljardbord, minigolfbana, pingisbord, boulebana, utomhusschack och andra spel. Ibland arrangerar vi kvällsaktiviteter, till exempel med pizza och filmvisning.

I vår Teen Lounge kan du spela PlayStation. Är du riktigt modig kan du ställa upp i Teen Talent, där du kan visa upp din talang eller få hjälp av showteamet att öva in en låt som du sedan uppträder med på stora scenen, inför publik.

Många aktiviteter är gratis
De allra flesta av aktiviteterna är gratis, här kan du se vilka aktiviteter som ingår och vilka som kostar en slant.

Aktiviteter

Aktiviteter

Följ med på pizza & film kväll, sportaktiviteter och olika kvälls-aktiviteter. Låna spel, lyssna på musik, se på film och var med på roliga tävlingar. Aktuellt program hittar du i Resortservice eller i Holiday Planner i din mobil eller surfplatta. Programmet är live, det betyder att du endast kan se det under perioder som hotellet är öppet för säsongen. Aktiviteterna är bokningsbara när du ankommer till hotellet.

Teen Lounge

Vår Teen Lounge är mötesplatsen för alla ungdomar som vill ta en paus från föräldrar och småbarn. Här finns film, spel och pyssel, noga utvalt av och för dig som vill ta en paus från sol och bad. Om du längtar ut igen och vill ha lite mer fysiska utmaningar kan du ta en pingis- eller biljardmatch mot dina nyfunna kompisar. Vissa aktiviteter är mot avgift.

Kids Parkour

Nu är det dags för barnen att hoppa högt, hoppa långt, krypa och rulla runt! På ett lekfullt och säkert sätt bidrar träningen inte bara till att öka barnets fysiska styrka, kondition, koordination och balans, utan även självförtroendet. Ett måste för såväl barn med myror i brallan som de som ännu inte hittat sin grej. Varje tillfälle är 30-55 minuter och avslutas med en hinderbana. Kids Parkour riktar sig till barn mellan 8-11 år.

Familje Crosstraining

Familje Crosstraining är en cirkelträningsklass med stationer för både kondition och styrka. Här tränar barn från 8 år och föräldrar tillsammans. Kvalitetstid tillsammans och full fart!

Fitness Together

Fitness Together ger föräldrar och ungdomar mellan 11-15 år en möjlighet att träna tillsammans. Både i gymmet och på utvalda gruppträningsklasser. Personalen på plats börjar med en genomgång och sedan tränar man tillsammans efter givna ramar.

Spa together

Spa Together ger föräldrar och ungdomar mellan 11-15 år en möjlighet att avnjuta behandlingar tillsammans i vårat spa.
Vi erbjuder olika typer av massage, kroppsbehandlingar samt ansiktsbehandling. Spa Together bokas alltid för två vuxna, och kan utnyttjas för vuxna eller ungdomar mellan 11-15 år.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spela PlayStation 4. Vi har alltid ett brett utbud av spel. Utmana dig själv eller dina kompisar. Det bästa av allt, det är helt gratis att spela.

Creative Time

Flera dagar i veckan är det Creative Time i vår Teen Lounge. Då kan du göra smycken, mobildekorationer och andra fantasifulla skapelser.

Chill-Out

Kom till Teen Lounge och häng med jämnåriga vänner! Här kan du läsa, slappa, lyssna på musik eller vara med på arrangerade aktiviteter och Creative Time tillsammans med vår ungdomsledare.

Utmana dina vänner!

På Sunwing Makrigialos Beach finns det massor av alternativ om du känner för att utmana dina nyfunna kompisar på en match. När som helst kan ni till exempel ta er en runda på vår populära minigolfbana. Golfbollar köper man i Mini Market och man får då spela hur mycket man vill hela vistelsen utan att det kostar någonting extra. Ni kan också spela tennis, pingis, biljard eller utomhusschack, vissa av aktiviteterna är mot avgift. Eller varför inte ta med en fotboll och ordna en spontanmatch på resortens fina multisportbana?

Teen Talent

Är du mellan 8-15 år har du chansen att uppträda och sjunga live på Sunwings scen. Vårt skickliga showteam plockar då fram artisten i dig och hjälper till med allt från koreografi till smink. Kanske är du en av morgondagens stjärnor? Passa på att visa upp din talang inför en jublande publik.

Flash Mob

…en hemlig aktivitet för alla ungdomar mellan 8-15 år. Prata med din ungdomsledare eller showteamet på plats för vidare information om tider och repetitioner.

Personal på Sunwing

Personal

Personalen som ansvarar för aktiviteterna på Sunwing Makrigialos Beach har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar och är valda med omsorg. Framförallt är de inställda på att ge barnen och ungdomarna de bästa veckorna på året.

Läge och transfer

Läge

Lugnt läge direkt vid havet. Vissa lägenheter som vetter mot gatan kan störas av trafik, barer och restauranger. Intilliggande hotells aktiviteter och underhållning kan vara störande för vissa lägenheter i Pallas Athina. Stora nivåskillnader med trappor inom resorten. Avstånd till Makrigialos by ca 1,5 kilometer. Det finns ett lokalt utbud av restauranger i närheten av hotellet.

Makrigialos
720 55, Analipsi, Crete
Telefon: +30 28 4306 4300
makrigialos@sunwing.net

Easy travel/Direkttransfer med Sunclass Airlines

Easy travel/Direkt transfer med Sunclass Airlines

Sunwing Makrigialos Beach erbjuder Easy Travel, vilket betyder att du bekvämt kan checka in i lugn och ro redan på hotellet om du bokat en paketresa och flyger med Sunclass Airlines. Har du köpt till transfer och flyger med Sunclass Airlines får du även åka med bussar direkt till/från hotellet. Transfern har en kortare paus. Flyger du med Sunclass Airlines och har du valt egen transport som taxi eller hyrbil checkar du in på hotellet innan du åker till flygplatsen.

Bagage check-in på hotellet: Ja
10 kg extra bagage: Ja
Direkt transfer: Ja
Period: Apr-okt

Transfer

Busstransfer från flygplatsen tar ca två timmar och en kvart, exklusive rast, längs vackra och bitvis slingriga vägar. Ungefär halvvägs görs ett raststopp då du kan köpa dricka, snacks eller gå på toaletten.

Underhållning

När den värsta hettan lagt sig på Sunwing Makrigialos Beach, hettar det till på scenen istället. Nästan varje kväll händer det något nytt och bejublade barnshower och proffsiga dans- och musikspäckade familjeshower avlöser varandra. Många av dagens lysande stjärnor har börjat sin karriär hos oss.

Familjeshower

Familjeshower

Missa inte Sunwings populära och proffsiga familjeshower. Vi bjuder bland annat på oförglömliga discohits och det bästa ur pop- och rockvärlden. Våra färgsprakande shower med sång, dans och teater är en perfekt avslutning på en härlig semesterdag!

Läs mer om showerna här

Barnshower

Förtjusta tjut varvas med andlös tystnad, skratt och rop när det är barnshow på Sunwing. Missa inte våra härliga shower med våra kramgoa maskotar Lollo & Bernie. Följ med Lollo och Bernie på semester, heja på dem i strandtävlingen eller häng med på deras spännande äventyr.

Läs mer om showerna här

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gäster med stor charm. En kväll i veckan är det barnens tur att stå på scenen och förvandlas till stjärnor. Lollo & Bernies ministars är en aktivitet för barn som fyllt 3-7 år. Barnen väljer en sång som dom sen får repetera tillsammans med vårt showteam. På kvällen får de hjälp med kläder och smink i logen. Sedan är det showtime!

Teen Talent

Har du fyllt 8-15 år har du chansen att uppträda och sjunga live på Sunwings scen. Vårt skickliga showteam plockar då fram artisten i dig och hjälper till med allt från koreografi till smink. Kanske är du en av morgondagens stjärnor? Passa på att visa upp din talang inför en jublande publik.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Veckans höjdpunkt för våra mindre gäster. Efter barnshowen är det dags för Lollo & Bernie's minidisco! Flera kvällar i veckan glimmar det till i discokulan och det blir fullt ös på dansgolvet. Den ena hiten avlöser den andra. Och, alla danssugna barn kan släppa loss på dansgolvet. Och, vem vet kanske Lollo eller Bernie tittar förbi...

Lollo & Bernie's After Beach

Två dagar i veckan blir det allsång, rytmik och rörelser för både gamla och unga. Kom och var med på vår After Beach tillsammans med Sunwings showteam.

Spa

Vill du skämma bort dig ordentligt under semestern kan du besöka vår spaavdelning som ligger i systerhotellet Ocean Beach Club. Här kan du njuta av flera olika sorters massage, helkroppspeeling, ansiktsbehandlingar, pedikyr och mängder av andra sköna behandlingar. Allt från olika 25-minutersbehandlingar till 90 minuters behandlingar finns på menyn.

Spa Together ger er möjligheten att njuta av behandlingar tillsammans i vårt spa. Varför inte passa på att unna dig lite kvalitétstid med din vän, käresta eller tonåring. Önskar ni 50 minuters behandling förbokar ni vårt populära Duo-paket. Väl på plats kontaktar ni spa-personalen, bestämmer tid och väljer ni någon av de härliga 50-behandlingarna som erbjuds i Spa Together, båda behöver välja samma behandling. Vill ni boka annan längd än 50 minuter bokar ni detta på plats. Åldersgräns 11 år. Läs mer på hotellets informationssajt MySunwing.

Till våra yngre gäster kan vi erbjuda Lollos ekologiska oljemassage och Bernies ekologiska chokladmassage. Vi erbjuder också Teen Face för ungdomar. Mer information hittar du på MySunwing.

Våra terapeuter är välutbildade och vi har flera olika spa-paket som går att boka hemifrån.

OBS: Under sommaren 2021 erbjuds ett begränsat utbud av behandlingar.

Lilla Spa-paketet

Lilla Spa-paketet

25 min. Unna dig en Body Scrub eller kanske en fot- och benmassage?

Mellan Spa-paketet

50 min. T ex en djuprengörande ansiksbehandling, en hot oil-massage eller en klassisk pedikyr.

Stora Spa-paketet

75 min. Valmöjligheterna är många… Bland annat: Hot stone massage, Sunwing Ritual eller varför inte en härlig klassisk ansiktsbehandling?

Lyx för en

90 min. Vill du ha egen tid under semestern rekommenderar vi 'Lyx för en'. Välj något utav våra 90 min behandlingar. Njut av extra lyxig kvalitetstid.

Duo paketet

50 min. Njut av tid tillsammans under semestern. Boka duo paketet och välj valfri 50 minuters behandling som finns under Spa Together. Paketet är för 2 personer och ni får 50 minuters behandling vardera. En extra mysig stund tillsammans!

Så här bokar du!

Våra spabehandlingar har blivit allt populärare så vill du vara säker på en plats är det bäst att boka ett spa paket hemifrån. På Min sida kan du välja att boka till ett Fitness & Spa-paket på din ordinarie bokning. Du kan givetvis också ringa 0771-995 995 så hjälper vi dig. Tidsbokning för behandlingar bokas på plats. Du kan även boka behandlingar på resorten, i mån av plats.

Åldersgränsen på våra Spa är 15 år (undantaget Spa Together, Teen Face och Spabehandlingar för barn).

Gästrecensioner
4,4/5
Gästbetyget är resultatet av 629 gästers svar på frågan "Hur nöjd var du med hotellet som helhet?".
88% rekommenderar hotellet
Hotellrummet som helhet
4,8
Hotellets läge
4,4
Hotellets personal
4,4
Trivsel & stämning
4,6
Poolområdet för barn
4,6
Barnvänligt
4,6
Wifi
4,6
Se recensioner för:
Senast inlagda betyg
 • 5/5
  Fint hotell.och trevlig personal.underhållarna var toppen
 • 5/5

  "Kanonhotell "

  Rent o fräscht. Goa sängar. Fint dusch o toa Bra kök underbar utsikt stor balkong Fantastiska stränder Vi upplevde all personal på Hotellet som vänliga o ytterst hjälpsamma Samtliga på ett gott humör o ett varmt leende på läpparna
 • 5/5

  "Superbra hotell "

  Mycket bra familjehotell för de som gillar att sola och bada. Bra aktiviteter för barn. Området utanför hotellet är sparsamt med restauranger och någon ensraka affär.
 • 5/5

  "Hit kan vi komma igen!"

  Fantastisk service med personal som verkligen kämpar för att ge besökaren en bra upplevelse!Hotellrummet/lägenheten hade allt man behövde, men duschen hade dåligt tryck och lite svajig temperatur. Något annat som svajade var Wi-Fi som hade varierande täckning och svajig lina. Annars var bandbredden bra!Hotellet ligger perfekt i staden och med bra tillgänglighet till strand, restaurang och shopping. Poolområdet hade fina pooler för alla åldrar och aktiviteter, med många solstolar och parasoller. Dock hade några av stolarna fläckar efter ketchup och glass, samt att vissa pooler hade mycket sand på botten.
 • 5/5

  "Familjesemester"

  Ett perfekt familjehotell, både för barn/ungdomar och deras vuxna. Fantastiska Ving-ledare och hotellpersonal.
Gör en sökning för att se lediga rum och priser