Aktiv semester på Sunwing Family Resorts

För vissa tar det flera dagar. Andra känner direkt att de vill träna. Men de allra flesta brukar förr eller senare få lust att resa sig ur solstolen och röra lite på sig. På Sunwing är både gym och gruppträningsklasser gratis.

Träning på Sunwing med SATS

Träning på Sunwing

  • SATS-klasser
  • Välutrustade gym
  • Vattengymnastik
  • Löprundor
  • Familjesport
Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

Exempel på aktiviteter som du kan delta i på Sunwing Family Resort en vanlig dag.*

09.00 - Yoga
11.00 - Beach volleyboll
12.30 - Water Aerobics
16.00 - Bootylicious
17.15 - Core

* Aktiviteterna och antal pass per dag varierar mellan hotellen

MER OM TRÄNING PÅ SUNWING

Fitness och gruppträning på Sunwing

Gruppträning

I samarbete med SATS erbjuder vi träningsklasser som Core, Yoga, Crosstraining och Bootylicious (utbudet kan variera från resort till resort). Samtliga träningsklasser är gratis och har en åldersgräns på 15 år.

Vattengymnastik

Vattengymnastik

Hoppa ner i poolen och delta i Vattengymnastik! Våra instruktörer leder passen med glädje och inspiration. Troligtvis Sunwing Family Resorts mest populära aktivitet i alla kategorier för alla åldrar.

Träna i våra gym

Gym

På Sunwing Family Resort finns gym där du kan träna på egen hand. På vissa Sunwing erbjuder vi också Fitness Together där barn och föräldrar kan träna tillsammans. På några resorts kan du också boka pass med en Personlig tränare. Läs mer på respektive hotell vad gymmet har för maskiner och fria vikter.

Personlig simträning

Personlig simträning

Nu erbjuder vi PT Sim på utvalda Sunwing Family Resorts. Vi anpassar träningen efter dina behov och önskemål. Privata simtränare går att boka av alla gäster över fyra år. Simtränarna är utbildade av Medley.

Bli bättre på att simma. Nu erbjuder vi PT Sim och grunderna i crawl på utvalda Sunwing Family Resorts.
Privata simtränare går att boka av alla gäster över fyra år. Simtränarna är utbildade av Medley.

Löpning

Löpning

Vi har kartlagt våra favoritlöprundor i närheten av hotellet och gjort dem nedladdningsbara till RunKeeper, MapMyRun och andra appar. Läs mer under fliken Träning på respektive hotell.

Tennis

Tennis

På de flesta av våra Sunwing Family Resorts finns det tennisbanor att boka utan kostnad. Racketar finns att hyra och bollar att köpa.

Golf

Golf

Många Sunwing Family Resorts ligger nära fina golfbanor. Vår personal kan hjälpa dig att boka tider.

Rullskidor

Rullskidor

I området runt Sunwing Alcudia Beach finns det flera bra rundor för rullskidor. Du kan ladda ner våra favoriter via Runkeeper och MapMyRun. Hotellet erbjuder uthyrning av all utrustning.

UPPTÄCK MER AV SUNWING FAMILY RESORTS

Lollo & Bernie på Sunwing Resort

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

På Sunwing Family Resorts dyker de kramgoa maskotarna Lollo & Bernie upp och hälsar på alla barn och vuxna. Lollo är en nyfiken giraff som älskar dans och musik, Bernie är en klok och modig björn som älskar mat. Du möter Lollo & Bernie på olika ställen på hotellet, till exempel vid poolen, i restaurangerna, på Lollo & Bernie's Mini Disco och i Mini Land.