Pool & strand på Sunwing Family Resorts
Sunwing Kallithea Beach, Rhodos
Sunwing

Pooler för alla

Snabbaste vägen till total familjelycka går via poolen. På Sunwing finns allt från 30 cm djupa, solskyddade babypooler till stora familjepooler, ofta med sluttande golv så att hela familjen kan bada tillsammans. Kring poolerna finns det gott om solstolar och parasoller. Lockas du av lite saltare bad ligger de flesta av våra Sunwing Family Resorts också på eller nära stranden.

NYHET! Till sommaren har vi sett till att alla kommer längta lite extra till poolen – då kommer alla barn- och babypooler på våra Sunwing Family Resorts nämligen att vara uppvärmda till cirka 25°C.

Pooler med vattenruschbanor på flera Sunwing Resorts.

Vi har tänkt på allt

  • Pool- och strandbadlakan utan kostnad
  • Solskyddad babypool
  • Uppvärmda barnpooler till 25°C
  • Vattenrutschbanor på flera resorts
  • Pooler för alla

Badlivet på Sunwing

Vattenrutschbanor på Sunwing Family Resorts

Vattenrutschbanor

Finns det något roligare än en riktigt schysst vattenrutschbana på semestern? Nästan alla Sunwing Family Resorts har vattenrutschbanor där både stora och små får en åktur att minnas. Välkommen att prova du också!

Pool- och strandbadlakan åt alla!

Pool- och strandbadlakan åt alla!

Glöm det där med att fylla resväskan med pool- och strandbadlakan åt hela familjen. På Sunwing Family Resorts får alla varsin handduk i härlig frotté. Vi värnar om miljön och därför byts inte dessa per automatik, men vill du ha en ny, byter du bara ut den gamla kostnadsfritt.

De flesta Sunwing Family Resort ligger nära havet

Nära till havet

De flesta Sunwing Family Resort ligger nära havet, och ligger så att ni slipper korsa trafikerade vägar och kryssa mellan andra hotell för att komma fram till stranden. Längtar du efter en dag på stranden går det självklart bra att ta med din badhandduk dit också.

Pooler för alla åldrar på Sunwing Family Resorts

Pooler för alla

På våra Sunwing Family Resorts finns pooler för alla smaker, t ex. babypooler (ca 30 cm djupa), många med solskydd för de allra yngsta. Det finns även pooler med svagt sluttande golv, och självklart gratis solstolar och parasoller.

Aktiviteter vid poolen

Aktiviteter vid poolen

Varför inte lämna solstolen en stund och prova vår populära vattengymnastik? Missa heller inte Play & Splash för de yngsta, Crazy Water Games för äldre barn eller vattenvolleyboll för vuxna.