Easy Travel – ett bekvämare sätt att resa

CHECKA IN I LUGN OCH RO MED

Easy Travel

Easy Travel – ett bekvämare sätt att resa

Det ska vara lätt att resa. Därför har vi flera smarta lösningar för dig som flyger med vårt eget flygbolag Sunclass Airlines och bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels och O.B.C. Med Easy Travel kan du njuta av din semester som aldrig förr. Vad sägs till exempel om att checka in ditt bagage på hotellet och slippa köerna på flygplatsen? Har du bokat transfer åker du dessutom direkt till ditt hotell, utan att stanna vid andra hotell på vägen.
Easy Travel - ett bekvämare sätt att resa

Smidigt resande med Sunclass Airlines

 • 10 kilo extra bagagevikt
 • Direktbuss till och från ditt hotell*
 • Incheckning av ditt bagage på hotellet vid hemresa**
 • Plastskydd till barnvagnen***

CHECKA IN I LUGN OCH RO

10 kg extra bagage

10 kilo extra bagagevikt och emballage

Som gäst på våra Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels och O.B.C. bjuder vi dig på tio kilo extra bagagevikt per person, både på ut- och hemresan när du köper till incheckat bagage och flyger med Sunclass Airlines. Du kan alltså ta med dig tio kilo mer bagage till samma pris jämfört med andra hotell. Det gäller även när du har bokat en kombinationsresa där ditt Sunwing Family Resort, Sunprime Hotel eller O.B.C. kombineras med ett annat hotell/resmål.

Läs mer om de allmänna bagagereglerna här

Som gäst bjuder vi dig på tio kilo extra bagagevikt per person, både på ut- och hemresan när du flyger med Sunclass Airlines. Det gäller även när du har bokat en kombinationsresa där ditt Sunwing Family Resort, O.B.C. by Sunwing eller Sunprime Hotels kombineras med ett annat hotell/resmål.

Läs mer om de allmänna bagagereglerna här

Incheckning av bagage

På våra Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels och O.B.C. kan du checka in redan på hotellet om du bokat en paketresa och flyger med Sunclass Airlines. Det betyder att du kan gå direkt till säkerhetskontrollen när du kommer till flygplatsen.

Sunclass Airlines har sina egna tagomater i receptionsområdet där du kan skriva ut dina bagageetiketter för din hemresa.

Gör din incheckning online 24 timmar före hemresan. Därefter kan du gå till receptionen och själv skriva ut dina bagagetaggar i tagomaten när det passar dig. Sedan är ditt bagage färdigt att levereras på hemresedagen. En person per bokning kan lämna av bagaget vid bagageutlämningen vid ingången till hotellet, men ta med alla resenärers pass.

Om du behöver hjälp med att checka in är du alltid välkommen att kontakta Help Desk/receptionen.

Gäller endast vid flygavgångar efter kl 11.00.

Tider för inlämning av bagage

Inlämning av bagage på hotellet gäller vid flygavgångar efter kl. 11.00 på de flesta resmål. Detta sker i regel under morgon eller förmiddag, oavsett när flyget avgår.

Tider för inlämning av bagage finns på hotellens egna informationssiter; MySunwing/MySunprime/MyO.B.C. och vid tagomaten i hotellens Help Desk/reception.

Specialbagage

Av säkerhetsskäl går det inte att checka in extra stort bagage på hotellet, det måste checkas in som specialbagage på flygplatsen. Läs mer på respektive hotellsida.

Har du bokat transfer från flygplatsen till hotellet, kan du ta med din golfbag/cykel eller annan sportutrustning i bussen i mån av plats, det kan inte bokas på förhand. Du kan även behöva betala en avgift för transport. Kostnaden meddelas och betalas direkt på resmålet vid ankomst.

*Enstaka hotell har ett stopp på vägen, läs mer om vad som gäller för just ditt hotell på respektive hotellsida.
**I Turkiet är det inte möjligt att checka in bagage på hotellet vid hemresan på grund av lokala regler.
***Reser du med barnvagn får du ett plastskydd på din avreseflygplats, och det kan självklart användas även på hemresan.

Vilket hotell passar dig?

Sunprime Hotels
Sunprime

Sunprime Hotels

 • Bara för vuxna
 • Bekväma rum & sviter
 • Gym & SATS-klasser

Skräddarsytt för dig som reser utan barn

Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club

 • Lugn och avslappnad atmosfär
 • Passar för alla
 • Hög klass på mat och dryck

Designhotell för familjelyx

Sunwing Family Resorts
Sunwing

Sunwing Family Resorts

 • Våra bästa familjehotell
 • Barn under 12 äter gratis
 • Simskola

Våra bästa familjehotell