Därför är Sunwing familjens favorit

Du tror säkert vi säger det för att vi pratar om våra egna hotell, men helt ärligt – med handen på hjärtat – Sunwing Family Resorts ÄR bland de bästa familjehotellen som finns. För att...
Rum på Sunwing Sandy Bay

1. Ni väljer ett rum som passar just er

Ska du resa med barn under tre år? Då väljer du en barnsäker Happy Baby-lägenhet. De är nästan alltid på bottenvåningen med en inhägnad terrass, och du kan låna spjälsäng, hopfällbara paraplystolar och barnstolar.

Vill du ha en lyxig semester? Då bör du titta närmare på Royal Family Apartments and Suites. Bra madrasser, badrockar, solstolar på terrassen eller balkongen, välkomstpaket med blommor, frukt, snacks, läsk, öl och vin är bara något av det som väntar i Royal Family-lägenheterna. För att inte tala om att de har hotellets bästa läge. Vill du unna dig det lilla extra är kanske en Royal Rooftop Suite, med egen takterrass, eller Royal Pool Suite, med poolaccess precis utanför altandörren, något för dig?

Är ni en stor familj? Big Family-lägenheterna rymmer upp till 8 personer i tre rum.

Lollo & Bernie-fans i familjen? Då måste ni nästan välja Lollo & Bernie-sviterna med lekfull design, spel och leksaker. Lollo & Bernie kommer naturligtvis på besök. Sviterna rymmer upp till 6 personer i två rum.

Liten familj? Om du är en vuxen och ett barn som reser kan du välja alternativet Ving Solo/Lilla familjen.

De flesta Sunwing-hotellen har samma rums- och lägenhetsalternativ, men utbudet kan variera. Du kan läsa mer om alternativen här.

2. Välj om ni vill resa långt eller kort

Sunwing Family Resorts finns på Mallorca, Gran Canaria, Teneriffa, Rhodos, Kreta, Cypern, i Turkiet och Thailand.

Se alla Sunwing Family Resorts här

3. Barnen äter gratis – och har sin egen buffé

Alla barn under 12 år äter gratis på Sunwing (i sällskap med betalande vuxen). Lollo & Bernies buffé serverar barnens favoriter – hamburgare, köttbullar, pasta, grönsaker och mycket mer. Extra festligt är Lollo & Bernies glass- och läskkort för våra gäster under 12 år. Kortet kostar 100:- och med kortet i sin hand kan barnen själv kvittera ut 10 glassar (Lollo & Bernies favoriter) eller 10 läskedrycker i baren. Precis när det passar dem.

4. Hela familjen kan gå på spa

Spabehandlingar är inte bara för de vuxna! Yngre gäster kan prova Lollos organiska oljemassage eller Bernies chokladmassage. Behandlingarna varar i 25 minuter. (Det rekommenderas att barnen är 5 år eller äldre och i sällskap med en vuxen).

Om du reser med ett lite äldre barn (från 11 år) kan ni få spa-behandlingar tillsammans.

Yoga på Sunwing

5. Det finns mängder av barn- och ungdomsaktiviteter

Kids Parkour, minigolf, Creative Time, tennis, Teen Idol, Lollo & Bernie, Lollo & Bernie Club barnshow, Mini Stars – det ska mycket till för att bli uttråkad på Sunwing.

Barnaktiviteter på Sunwing

Ungdomsaktiviteter på Sunwing

6. Du kan träna gratis

På Sunwing kan du delta i gruppträningspass med SATS-instruktörer, och om du tränar hos SATS hemma kommer du säkert att känna igen flera av passen. Du kan välja mellan konditionspass, styrketräning, yoga, vattenaerobics eller träning på egen hand i gymmet. Är du bland dem som inte gillar att träna under semestern kan du bara vara. Vi förstår om solstolarna är det som frestar mest.

P.S! Fitness Together ger föräldrar och ungdomar i åldern 11-15 år möjlighet att träna ihop, både i gymmet och vid vissa träningstimmar.

7. Hotellen har gratis WiFi

Du behöver inte låtsas som att du inte bryr dig om att vara uppkopplad på semestern. För de flesta är det självklart att det finns WiFi på hotellet och givetvis finns det även på Sunwing – helt gratis.

Det innebär: inga sura miner från tonåringarna som inte kan kolla sina sociala medier, och du kan dela med dig av semesterns höjdpunkter. Tonåringarna i familjen kan också hänga i Teen Lounge/Play & Chat där de kan spela PlayStation 4, chatta med kompisar och surfa.

8. Ni kan checka in bagaget redan på hotellet

Du vet den där tråkiga känslan av att vara på väg hem igen? Den blir inte bättre av att stå och stampa i en lång incheckningskö på flygplatsen. Vi vill att du ska känna den underbara semesterkänslan länge, så när du bor på Sunwing och flyger med Sunclass Airlines kan du checka in redan på hotellet innan du åker till flygplatsen. På flygplatsen kan du sedan promenera direkt förbi incheckningskön och gå direkt till säkerhetskontrollen. Det heter Easy Travel, det är gratis, och det är fantastiskt.

Det här är Easy Travel

Lollo & Bernie med två barn

9. Det handlar om ER

Sunwing Family Resorts är byggt med ett enda mål i sikte: Att ge er den absolut bästa familjsemestern man kan få.