Barnaktiviteter på Sunwing Family Resorts
Sunwing

Barnaktiviteter

På Sunwing Family Resorts behöver ingen bli rastlös. Vi ordnar massor av aktiviteter, allt från skattjakt och äventyr med barnens favoriter Lollo & Bernie till Lollo & Bernies Mini Stars och vattenlekar. Vissa aktiviteter har åldersgräns och vissa kostar en slant, men det finns alltid någonting att göra för både små och stora barn!

NYHET! På flera av våra hotell kommer våra minsta gäster att få upptäcka en helt ny värld när de besöker Lollo & Bernie Club i sommar. Våra klubbhus har renoverats och fått ett helt nytt utseende, samt blivit fyllda till brädden med ny spännande lek på Sunwing Kallithea Beach, Sunwing Alcudia Beach, Sunwing Arguineguín Seafront och Sunwing Makrigialos Beach.

Roligt för de minsta
Lollo & Bernie Club

Lollo & Bernie Club – Värderingar

I Lollo & Bernie-klubben arbetar vi mot tydliga mål. När barnen är hos oss vill vi att de ska ha roligt – men också att de får en möjlighet att prova på och lära sig nya saker. Tillsammans med Lollo & Bernie har vi därför tagit fram några saker som vi tycker är extra viktiga.

• Ha kul och träffa nya kompisar. I Lollo & Bernie-klubben ska alla vara välkomna
• Gör dans och rörelse till en naturlig del av vardagen
• Lär dig nya saker
• Vara kreativ och utmana dig själv
• Var öppen för nya och spännande äventyr

alltid på sunwing family resorts

Öppet hus i Mini Land

Öppet hus i Lollo & Bernie Club

Flera dagar i veckan är barn och vuxna i alla åldrar välkomna till Lollo & Bernie-klubben för att leka, pyssla eller titta på film. Lollo eller Bernie brukar också dyka upp för lite lek! Invid Lollo & Bernie-klubben finns en inhägnad, delvis solskyddad lekplats som är öppen hela veckan.

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

Lollo & Bernie

På Sunwing Family Resorts dyker de kramgoa maskotarna Lollo & Bernie upp och hälsar på alla barn och vuxna. Lollo är en nyfiken giraff som älskar dans och musik, Bernie är en klok och modig björn som älskar mat. Du möter Lollo & Bernie på olika ställen på hotellet, till exempel vid poolen, i restaurangerna, på Lollo & Bernies minidisco och i Lollo & Bernie-klubben.

AKTIVITETER FÖR ALLA

Rädda Barnen

Rädda Barnen

Ving har ett samarbete med Rädda Barnen Norden på våra egna koncepthotell på Cypern, i Grekland och Spanien. Under sommaren 2023 skänker du 1 euro till Rädda Barnen när ditt barn deltar i aktiviteterna Lollos & Bernies födelsedagskalas eller Lollo & Bernies Mini Stars. Du skänker även 1 EUR om du bokar in ditt barn på Lollos ekologiska citrusmassage eller Bernies ekologiska oljemassage.

Läs mer om vårt samarbete med Rädda Barnen här.

Lollo & Bernie's Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Barn 3-7 år får träffa nya kompisar och delta i spännande aktiviteter tillsammans med personalen i Lollo & Bernie-klubben. Allt från skattjakt till Lollo & Bernies födelsedagskalas!

Anmälan sker via My Sunwing och betalning sker i receptionen.

Aktiviteten är utan sällskap av målsman. Varför inte passa på att träna under tiden ditt barn har roligt i Lollo & Bernie-klubben.

Lollo & Bernie's After Beach

Lollo & Bernie's After Beach

Allsång, rytmik och rörelser för både gamla och unga. Kom och var med på vår After Beach tillsammans med Sunwings showteam!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flera kvällar i veckan glimmar det till i discokulan och det blir fullt ös på dansgolvet när den ena hiten avlöser den andra. Alla danssugna barn får släppa loss på dansgolvet tillsammans med Lollo & Bernie.

Barnshower

Barnshower

Missa inte våra härliga barnshower med våra kramgoa maskotar Lollo & Bernie. Följ med Lollo och Bernie på semester, heja på dem i strandtävlingen eller häng med när det är sovdags.

Läs mer om showerna här.

Mini Stars

Lollo & Bernie's Mini Stars

En kväll i veckan är det barnens tur att stå på scenen och förvandlas till stjärnor. De väljer en sång som de får repetera tillsammans med vårt showteam. På kvällen får de hjälp med kläder och smink i logen, sen är det showtime!

Familjeyoga

Familjeyoga

Familjeyogan bjuder på kvalitetstid tillsammans. För barn 3-7 år. Fokus ligger på rörelse – och framförallt glädje!

Resa med bebis

Resa med bebis

Vi på Ving vill att det ska vara enkelt att resa med barn. Vi vet att många av våra yngsta gäster gör sin allra första semesterresa till något av våra Sunwing Family Resorts och därför har vi sett till att alla bebisar ska trivas extra bra på våra hotell.

Personal

Personal

Personalen som ansvarar för barn och ungdomsaktiviteterna har erfarenhet av att arbeta med barn och är valda med omsorg. Framförallt är de inställda på att ge barnen de bästa veckorna på året!

World Animal Protection

Samarbete med World Animal Protection

Tillsammans med World Animal Protection har vi tagit fram två unika Adventure Games, Lollo's Safari och Bernie's Hiking Trip. Aktiviteterna är anpassade för barn i åldrarna 3-7 år och fokuserar extra på lärande samt hur man skyddar och tar hand om alla djurkompisar. Följ med Lollo och/eller Bernie tillsammans med vårt Lollo & Bernie Club team på ett spännande och lärorikt äventyr tillsammans.

I Lollo & Bernie-klubben anordnas också flera aktiviteter med speciell inriktning på lärande kring Lollo & Bernie's djurkompisar.

Läs mer om vår nya djurskyddspolicy här.