Barnaktiviteter på Sunwing Family Resorts

På Sunwing Family Resorts behöver ingen bli rastlös. Vi ordnar massor av aktiviteter, allt från skattjakt och äventyr med barnens favoriter Lollo & Bernie till Lollo & Bernie's Mini Stars och vattenlekar. Vissa aktiviteter har åldersgräns och vissa kostar en slant, men det finns alltid någonting att göra för både små och stora barn!
Roligt för de minsta

Roligt för de minsta

  • Open House i Mini Land
  • Adventure Games
  • Barnshower
  • Lollo & Bernie's After Beach
  • Lollo & Bernie's Mini Stars
Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

Exempel på aktiviteter som du kan delta i på Sunwing Family Resort en vanlig dag.*

09.30 - Lollo & Bernie Walk
10.30 - Treasure Hunt
14.00 - Open House, Mini Land
14.15 - Mini Marathon
16.30 - After Beach
19.00 - Meet & Greet, Lollo & Bernie

* Aktiviteterna och antal pass per dag varierar mellan hotellen

SUNWING-FAVORITER

Öppet hus i Mini Land

Öppet hus i Mini Land

Fem dagar i veckan, flera timmar om dagen är barn och vuxna i alla åldrar välkomna till Mini Land för att leka, pyssla eller titta på film. Lollo eller Bernie brukar också dyka upp för lite lek! Invid Mini Land finns en inhägnad, delvis solskyddad lekplats som är öppen hela veckan.

Personal på Sunwing

Personal

Personalen som ansvarar för barn och ungdomsaktiviteterna har erfarenhet av att arbeta med barn och är valda med omsorg. Framförallt är de inställda på att ge barnen de bästa veckorna på året!

AKTIVITETER FÖR ALLA

Barnshower

Barnshower

Missa inte våra härliga barnshower med våra kramgoa maskotar Lollo & Bernie. Följ med Lollo och Bernie på semester, heja på dem i strandtävlingen eller häng med på deras spännande Cirkus Show.

Läs mer om showerna här.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flera kvällar i veckan glimmar det till i discokulan och det blir fullt ös på dansgolvet när den ena hiten avlöser den andra. Alla danssugna barn får släppa loss på dansgolvet tillsammans med Lollo & Bernie.

Mini Stars

Lollo & Bernie's Mini Stars

En kväll i veckan är det barnens tur att stå på scenen och förvandlas till stjärnor. De väljer en sång som de får repetera tillsammans med vårt showteam. På kvällen får de hjälp med kläder och smink i logen, sen är det showtime!

Lollo & Bernie's Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Barn 3-7 år får träffa nya kompisar och delta i spännande aktiviteter tillsammans med personalen i Mini Land. Allt från skattjakt till Lollo & Bernies födelsedagskalas!

Lollo & Bernie's After Beach

Allsång, rytmik och rörelser för både gamla och unga. Kom och var med på vår After Beach tillsammans med Sunwings showteam!

Familjeyoga

Familjeyoga

Familjeyogan bjuder på kvalitetstid tillsammans. För barn 4-7 år. Fokus ligger på rörelse – och framförallt glädje!

Familjegympa

Familjegympa

På familjegympan får barn 3-7 år träna tillsammans med sina föräldrar. Vi springer, hoppar, dansar och leker vi tillsammans till musik!

MER PÅ SUNWING

Hej då Nappen!

Hej då Nappen!

På Sunwing kan ditt barn få lämna sin napp i Mini Land. Barnet får ett diplom som bevis på att hon eller han lämnat napptiden bakom sig.

UPPTÄCK MER AV SUNWING FAMILY RESORTS