Hotell (92)

Resor till Förenade Arabemiraten

Res med Ving till Förenade Arabemiraten. Här finns stränderna, lyxen, naturen, ett enormt utbud av olika aktiviteter och pålitlig sol, året runt.
På bara drygt sex timmar flyger du till Förenade Arabemiraten, sju små och relativt självständiga emirat på den arabiska halvön. Här får du en lugn och trygg semester, med nästan garanterad sol. Med Ving kan du välja mellan fem olika emirat; Dubai, Ras Al Khaimah, Abu Dhabi, Fujairah och Ajman. Namnen kan låta som tagna ur en saga, men verklighetens emirat är moderna städer, med flera topputrustade hotell, härliga stränder och välsorterade varuhus. Det är framförallt den höga servicenivån och den glänsande finishen du kommer att minnas efter ett besök.

Sju resmål i Dubai

I Dubai kan du välja mellan sju olika resmål: Deira, Bur Dubai, Downtown Dubai, Jumeirah Beach, Jebel Ali, La Mer Beach samt Dubai Parks and Resorts, för alla som vill resa med barn till Dubai. Naturligtvis kan du kombinera resmålen i Dubai, till exempel stränderna och shoppingen i Jumeirah Beach med upplevelserna i Dubai Parks and Resorts

Abu Dhabi – med Formel 1

Vi erbjuder dessutom resor till Abu Dhabi, Förenade Arabemiratens största emirat. Varför inte passa på och besöka ett av Formel 1-cirkusens mer spektakulära lopp; Abu Dhabi Grand Prix, på Yas Marina Circuit? Här kan du se ett lopp på en av världen mest moderna banor, med toppfarter på över 300 km i timmen. Sedan kan du ägna dig åt Abu Dhabis stränder, nöjen och upplevelser.

Fujairah

Fujairahs stränder vetter mot Omanbukten, och Indiska Oceanen, perfekt om du ska resa med barn, eftersom det finns gott om plats på de milslånga stränderna, och emiratets dramatiska natur ger möjlighet till spännande utflykter. Vill man ha lite omväxling till stränderna är det lätt att ta sig in till Fujairah City, med marknader, shopping och myllrande folkliv.

Ajman

I Ajman – det minsta av alla emirat – väntar en skön vistelse på något av våra lyxhotell på den vackra stranden. Här kan du koppla av och krydda din resa till Förenade Arabemiraten med en spännande utflykt eller två.

Ras al Khaimah

I Ras al Khaimah väntar både stränder och upplevelser, och du kan bo på några av emiratets lyxigaste hotell. Här finns alla tänkbara vattensporter, och vill du ha omväxling kan du prova på en ökensafari eller bergsklättring.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Förenade Arabemiraten

Resor till Förenade Arabemiraten

Boka en resa till Dubai om du längtar efter sol och värme i kombination med lyx, shopping, kultur och sevärdheter utöver det vanliga.
Jumeirah Beach
Jumeirah Beach är det exklusiva valet för dig som vill resa till Dubai för att uppleva fantastiska stränder. Vill du ha stadspuls är det inte långt till Dubai City.
Jebel Ali
Boka en resa med Ving till Jebel Ali i Dubai och njut av ett härligt resortliv med massor av aktiviteter på ett hotell precis vid stranden.
Downtown Dubai
Downtown Dubai är exklusivt och spännande, med gott om eleganta butiker och lyxiga hotell.
Bur Dubai
Bur Dubai är en något lugnare del av Dubai City. Samtidigt har du nära till stadens stora utbud av shopping och nöjen.
Deira
I Deira bor du mitt bland soukerna och shoppingen i Dubai. När du reser med Ving kan du välja mellan flera hotell som är lite billigare än på de flesta andra resmål i Dubai.
Dubai Parks and Resorts
Dubai Parks and Resorts är Dubai för barnen, med massor av spännande saker att se och göra i den stora nöjesparken.
La Mer Beach
Flyg med Ving till Dubai och La Mer Beach. Här kan du kombinera sol, bad och avkoppling med riktigt bra shopping.
Fler resmål i Förenade Arabemiraten
Ajman
Ajman är det minsta av de sju emiraten som utgör Förenade Arabemiraten. Hit ska du resa om du vill bo lyxigt och lugnt på riktigt bra hotell med direkt strandläge.
Fujairah
Fujairah är ett barnvänligt resmål där du tillbringar större delen av din semester på hotellet och den härliga stranden.
Ras Al Khaimah
Ras al Khaimah ligger i vackra omgivningar och erbjuder både fina hotell och barnvänliga stränder.
Abu Dhabi
En resa till Abu Dhabi lockar med sköna stränder, ett oändligt utbud av shopping och en härlig blandning av modernt och traditionellt. Här samsas skyskrapor och palats med arabisk kultur och historia.

Upplev formel 1 i Abu Dhabi

Upplev Formel 1 i världsklass på en av de svåraste banorna, samtidigt som du får möjligheten till att uppleva Abu Dhabi under samma resa.

Kryssningar i Persiska viken

Boka en upplevelse utöver det vanliga - en kryssning i Persiska viken. Upptäck flera spännande resmål och få minnen för livet, dessutom ingår alltid flyg och hotell när du bokar din kryssning i Persiska viken hos oss.

All Inclusive i Dubai

Många hotell i Dubai erbjuder All Inclusive som tillägg, för dig som vill förenkla semestern och njuta till max. Här hittar du vår All Inclusive guide i Dubai.

INSPIRATION, TIPS OCH SEVÄRDHETER

Här får du tips på aktiviteter och sevärdheter under en resa till Förenade Arabemiraten

Ras Al Khaimah

Enastående upplevelser i Ras Al Khaimah

Häng med vår reseexpert Maria när hon besöker det nordligaste av Förenade Arabemiratens sju emirat, Ras Al Khaimah. Resmålet bjuder på storslagna naturupplevelser och sevärdheter, ett rikt kulturarv och inte minst roliga aktiviteter att göra för hela familjen.