Se hotell (2)

Resor till Fujairah

Res till Fujairah och njut av ett härligt strandliv på den arabiska halvön, perfekt om du ska resa med barn.
Med sina långgrunda stränder och bekväma hotell är Fujairah ett perfekt resmål för barnfamiljer som längtar efter sol och avkoppling. Under en resa till Fujairah kan du kombinera avslappning med shopping och storstadspuls, eller kultur- och naturupplevelser utöver det vanliga. Dagstemperaturerna på vinterhalvåret ligger kring 25-30 grader och eftersom det råder ökenklimat är det solsäkert med låg luftfuktighet.

Natur och avkoppling

Fujairah ligger på den östra sidan av den arabiska halvön, med kritvita, milsvida stränder mot Indiska Oceanen. Emiratet är ett av de minsta av de sju emiraten men erbjuder några av de vackraste naturområdena i regionen, inte minst tack vare de dramatiska bergsmassiven. Med sina långgrunda stränder och bekväma hotell är Fujairah ett perfekt resmål för barnfamiljer som längtar efter en resa med mycket sol och avkoppling, eller för dig som letar efter ett lite annorlunda resmål med mycket charm.

Res som du vill med Ving

Om du bokar din resa till Fujairah med Ving, kan du forma resan så den passar både dig och ditt resesällskap, oavsett om du reser med barn, med älsklingen eller med bästa vännen. Du flyger alltid reguljärt så du bestämmer själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta, och vill du göra något extra av din resa bokar du en kombination med något av våra andra resmål, kanske något av de andra emiraten, eller varför inte ett par dagar på Maldiverna?

Att se och göra

Vill du upptäcka mer av närområdet rekommenderar vi en resa in till Fujairah city, dit vissa hotell erbjuder gratis transport. Här finns flera shopping malls, restauranger och kulturella attraktioner, som Hatta Heritage Village och den berömda Sheikh Zayed-moskén. På den lokala fredagsmarknaden får du upptäcka orientens alla dofter, smaker, ljud och färger, eller varför inte besöka en av de största fiskemarknaderna som hålls varje eftermiddag i närområdet? Från Fujairah kan du också resa på ökensafari till gränsområdet mot Oman, besöka bergscanyons eller dyka i Indiska Oceanen och upptäcka det fantastiska marina livet. Dubai ligger cirka två timmar bort och det är lätt att resa dit för en dagsutflykt. Här finns mycket att se, missa till exempel inte kända Burj Khalifa eller Burj Arab.
Bra att veta
  • Fina stränder
  • Prisvärda hotell
  • All Inclusive

Våra kunder om Fujairah

SÖK DIN RESA TILL Fujairah