Se hotell (26)

Resor till Abu Dhabi

Boka en resa med Ving till Abu Dhabi och upptäck en stad full av fascinerande kontraster.
Abu Dhabi är Förenade Arabemiratens största emirat och landets huvudstad. Den ligger omkring 15 mil från Dubai och består av flera öar som ligger tätt intill varandra. Från början var Abu Dhabi en liten fiskeby, men på bara någon generation har staden förvandlats till en världsmetropol med en charmerande blandning av gammalt och nytt. Här går skyskrapor och palats hand i hand med traditionell arabisk kultur och historia. En resa till Abu Dhabi lockar dessutom med ett oändligt utbud av shopping, med allt från internationella märken i stora köpcentrum till genuina, arabiska varor i souker. Konstmuseum Louvre Abu Dhabi bjuder på konst i världklass.

Vings resor till Abu Dhabi

När du bokar din resa till Abu Dhabi med Ving kan du välja mellan ett dussin noga utvalda hotell av både lyx- och mellanklass. De allra flesta har en eller flera pooler, och flera av dem ligger direkt på stranden. Resmålet passar främst vuxna som vill ha en aktiv semester på en exotisk storstadsdestination, men det går naturligtvis också bra att resa med barn hit. Klimatet är varmt året om, men tänk på att det kan bli över 40 grader under sommaren (juni-september). När du bokar din resa till Abu Dhabi med Ving kan du också passa på att kombinera Abu Dhabi med något eller några av de andra emiraten. Ett perfekt sätt att få ut det mesta möjliga av din semester.

Formel 1 i Abu Dhabi

En av emiratets mer spektakulära upplevelser är Abu Dhabi Grand Prix, ett stämningsfullt lopp som körs i skymningen. Det startar i fullt dagsljus och avslutas då solen gått ner. Ving erbjuder resor till detta fantastiska lopp i november, komplett med hotell, flyg och biljett både till kvalificeringsloppet på lördagen och själva tävlingen dagen därpå, plus transfer mellan ditt hotell och banan.

Aktiviteter i Abu Dhabi

I Abu Dhabi finns det gott om aktiviteter att välja mellan och fina stränder att koppla av vid. Gillar du att spela golf kommer du också att trivas här. Under din resa till Abu Dhabi får du inte heller missa ett besök Ferrari World, världens största inomhusnöjespark som bland annat erbjuder världens snabbaste berg-och-dalbana. Vill du få ännu mer fart på adrenalinet kan du besöka den stora vattenparken Yas Waterworld, eller varför inte följa med på en guidad tur till Abu Dhabis Formel 1-bana? I Abu Dhabi finns också Shejk Zayed-moskén, en av världens största moskéer.
Bra att veta
  • Lyxhotell
  • Centrala hotell
  • Bra klimat
  • Stad och strand
  • Bra shopping

Våra kunder om Abu Dhabi

SÖK DIN RESA TILL Abu Dhabi

Upplev formel 1 i Abu Dhabi

Upplev Formel 1 i världsklass på en av de svåraste banorna, samtidigt som du får möjligheten till att uppleva Abu Dhabi under samma resa.

Kryssningar i Persiska viken

Boka en upplevelse utöver det vanliga - en kryssning i Persiska viken. Upptäck flera spännande resmål och få minnen för livet, dessutom ingår alltid flyg och hotell när du bokar din kryssning i Persiska viken hos oss.