Se hotell (1)

Resor till Dubai Parks and Resorts

Dubai Parks and Resorts är den givna platsen att besöka för alla som reser med barn eller har barnasinnet kvar.
Dubai Parks and Resorts ligger ett stycke utanför själva Dubai city, och är en enorm nöjespark med flera spännande temaparker som tillsammans erbjuder över etthundra olika åkturer, shower och attraktioner av alla de slag. Här kan man hälsa på smurfarna, bygga av hjärtans lust i LEGOLAND® Dubai och mycket annat.

Lapita Dubai Parks Autograph Collection

Lapita Dubai Parks Autograph Collection är en polynesisk dröm, ett hotell för hela familjen, med ett stort poolområde, barnklubb, flera restauranger och både spa och gym. Här bor du med gångavstånd till alla parker i Dubai Parks and Resorts, och inträdet till alla parker ingår i priset när du bor på Lapita Dubai Parks Autograph Collection.

Upptäck Dubai Parks and Resorts

Dubai Parks and Resorts är ett över två kvadratkilometer stort område som rymmer flera olika temaparker och nöjen av alla de slag, för barn upp till tonåren. Här kan man utforska LEGOLAND® Dubai, med över 15000 modeller, eller besöka MOTIONGATE™ Dubai, med Shrek, Kung Fu Panda och Hotel Transylvania, bland mycket annat. I Riverland™ Dubai kan du strosa bland en mängd butiker och affärer.

Kombinera med Dubai

Ving erbjuder fem olika resmål i Dubai, som alla kan kombineras med en resa till Dubai Parks and Resorts. Ett förslag är att börja med ett par dagar i parkerna, för att sedan avrunda med stränderna och shoppingen i Dubai.
Bra att veta
  • Familjehotell
  • Valfri reslängd
  • Kombinera resmål

Våra kunder om Dubai Parks and Resorts

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Dubai Parks and Resorts

Aktuella erbjudanden