Se hotell (8)

Resor till Ras Al Khaimah

Res med Ving till Ras al Khaimah och njut av härliga, barnvänliga stränder och vacker natur.
Cirka nio mil från metropolen Dubai ligger Ras al Khaimah som en uppstickande lillebror. Ras al Khaimah är mindre och lugnare än Dubai och ligger i vackra naturomgivningar, inbäddad mellan bergen och Persiska viken.

Vings Ras al Khaimah

Ras al Khaimah passar alla som vill ha en avkopplande resa med fantastiska, barnvänliga stränder. Här finns också dykning och snorkling i toppklass, samt vattenparker, golfbanor och diverse vattensportsmöjligheter. Nöjesutbudet finns på de större hotellen och i shoppingcentren, det är också här du hittar de flesta restaurangerna.

Lyxhotell i Ras al Khaimah

Vill du bo lyxigt under din resa till Ras al Khaimah finns det mycket att välja på hos Ving. Ett exempel är Rixos Bab Al Bahr, ett lyxhotell som ligger vid en privat strand på en konstgjord ö. Här kan du koppla av på poolområdet eller i hotellets välutrustade spa, och eftersom All Inclusive ingår i priset för din resa kan du enkelt koppla av och njuta av din semester.

Skräddarsy din resa till Ras al Khaimah

Eftersom du flyger med reguljärflyg till Ras al Khaimah kan du själv bestämma när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Du kan också kombinera din resa till Ras al Khaimah med något av våra andra resmål, som till exempel något av de andra emiraten, eller kanske något lite längre bort. Det är många som bokar en resa med både Dubai och Maldiverna.
Bra att veta
  • Fina stränder
  • All Inclusive
  • Prisvärda hotell

Våra kunder om Ras Al Khaimah

SÖK DIN RESA TILL Ras Al Khaimah