Se hotell (22)

Resor till Jumeirah Beach

Om du tänker resa till Dubai för att njuta av sol och bad ska du välja Jumeirah Beach, med fantastiska stränder och hotell för alla smaker.
I Jumeirah Beach är stränderna, bäst, längst och vackrast, och frågan är om inte hotellen också är det. Här ligger till exempel ett av världens allra lyxigaste hotell, Burj al Arab. Hit kan du gärna gå och äta lunch om du är nyfiken på hur det ser ut. Jumeirah Beach kan också stoltsera med The Palm Dubai, en konstgjord ö, eller snarare skärgård, bestående av ett antal öar som tillsammans bildar konturerna av en palm. Lite längre ut ligger den nya marinan, med plats för drygt 500 enormt dyra båtar, och en både lång och skön strandpromenad där du kan strosa i lugn och ro. I populära Mall of the Emirates hittar du förutom 500 butiker och hundratalet restauranger även en skidbacke inomhus. Och räcker inte det så ligger Jumeirah Beach inte mer än ett par mil från Dubai City, dit du kan resa enkelt, snabbt och bekvämt med Sky Train. Historiaintresserade bör besöka Jumeirah Archaeological Site som är en imponerande fornlämning. Detta område är en av de mer kända arkeologiska platserna i Dubai.

Nattliv i Dubai

Nattlivet i Downtown Dubai är kanske det mest varierade i hela landet. Här finns klubbar, barer, restauranger, konserter, happenings, festivaler och mycket annat jämnt fördelat under året. Så om du vill njuta av både sol och bad och nattliga nöjen under din resa så är det Jumeirah Beach du ska resa till.

Vings Jumeirah Beach

De flesta av Vings hotell i Jumeirah Beach ligger direkt vid den mycket välskötta Marina Beach. Vi har även hotell i anslutning till marinan, ute på The Palm Dubai och vid Mall of the Emirates i området Al Barsha. Vårt stora utbud av hotell gör att du enkelt kan välja ett som passar just för din resa, oavsett om du vill bo lyxigt, familjevänligt eller kanske bägge två. Det finns också flera hotell som ligger på en rimligare prisnivå, utan att man för den sakens skull sänker servicenivån särskilt mycket. Ett riktigt bra boende får du på Vings hotell Atlantis The Palm, med ett eget vattenland! Fördelen med att resa till Jumeirah Beach är att du kan välja ett hotell där allt ligger inom gångavstånd, både shopping, bad och restauranger. Här kan du vara säker på en semester fylld av sol och saltvatten, med trevliga avbrott för lite shopping eller sightseeing, i Jumeirah Beach eller inne i Dubai City.
Bra att veta
  • Häftiga hotell
  • Bra stränder
  • Atlantis the Palm
  • Bra för familjer

Våra kunder om Jumeirah Beach

SÖK DIN RESA TILL Jumeirah Beach

Emirates flygplan i luften

Res med Emirates

Emirates är ett av världens bästa flygbolag, och de flyger dagligen från Stockholm till Dubai och vidare till många spännande resmål i Vings utbud.

Ett av världens bästa flygbolag som flyger dagligen från Stockholm