Se hotell (3)

Resor till Jebel Ali

Jebel Ali passar dig som vill ha tillgång till mycket under din resa, samtidigt som du själv bestämmer takten.
Jebel Ali är från början en hamnstad med mellanösterns största hamn, fyra mil från Dubais centrum och två mil från Jumeirah Beach. Men i Jebel Ali finns också Jebel Ali Beach, ett av de första turistområdena i Dubai. Här finns också en 9-håls golfbana, skjutbana, tennis och massor av vattenaktiviteter. Du kan också välja att kombinera din resa till Jebel Ali med ett par nätter i Dubais centrala delar. På så vis får du njuta av både sol och bad samt shopping och ett spännande nöjesliv under din semester.

Barnvänliga hotell i Jebel Ali

Om ska resa med barn till Jebel Ali ska du ta en titt på JA Beach Hotel, ett stort hotell med en vacker trädgård alldeles vid den privata stranden. Här finns alltid något att göra, för både barn och vuxna. De yngre kan roa sig i barnklubben eller bekanta sig med de kaniner, getter och kameler som finns på hotellet, medan de vuxna kanske längtar mer efter en eftermiddag i hotellets spa eller en stund i gymmet. Vill du göra semestern enkel och bekväm bokar du till All Inclusive samtidigt som du bokar din resa.

Lyx i Djebel Ali

Alldeles intill JA Beach Hotel ligger JA Palm Tree Court & Spa. Dessa hotell är systerhotell och delar både faciliteter och strand, men JA Palm Tree Court är snäppet lyxigare, något som kanske märks på den All Inclusive du kan boka samtidigt som du bokar din resa.
Bra att veta
  • Bra strand
  • Resortkänsla
  • Många sport-faciliteter

Våra kunder om Jebel Ali

SÖK DIN RESA TILL Jebel Ali