Se hotell (3)

Resor till La Mer Beach

Flyg med Ving till Dubai och La Mer Beach. Här kan du kombinera sol, bad och avkoppling med riktigt bra shopping.
La Mer Beach är ett livfullt och modernt resmål direkt vid stranden i Dubai med utsikt mot Downtown Dubai och dess skyline med Burj Khalifa. Här kan du kombinera lata dagar på stranden med fantastisk shopping, härliga matupplevelser och folkliv, dag som kväll. La Mer Beach är unikt som resmål i Dubai tack vare sin moderna och urbana atmosfär och hit kommer många för att njuta av strand och kvällsliv.

I La Mer Beach hittar du ett brett och varierat utbud av restauranger och barer där flera av restaurangerna ligger direkt vid stranden med underbar utsikt. Här finns också trevliga hotell med stilfull och modern inredning som passar för alla sällskap och tillfällen. La Mer Beach har mycket att erbjuda och tack vare sitt perfekta läge, endast en kort bilresa från Downtown Dubai, kan du under din semester även ta del av stadens shopping och sevärdheter.

Hotell nära stranden

Flera av Vings hotell i La Mer Beach ligger vid stranden och erbjuder solstolar och parasoll på stranden för sina gäster.

Restauranger och barer

Längs stranden i La Mer Beach hittar du runt 80 restauranger med ett brett och varierat utbud. Välj mellan allt från enklare rätter och snacks till fine dining och middagar med ett flertal rätter.

Familjevänligt

La Mer Beach passar utmärkt för familjer. Här hittar du flera spännande lekområden för barnen.

Det finns även en vattenpark vid stranden med vattenrutschbanor, surfpool, vattenlekpark och mycket annat.
Bra att veta
  • Hotell direkt vid stranden
  • Nära Downtown Dubai och Burj Khalifa
  • Brett restaurangutbud
  • Fina stränder

Våra kunder om La Mer Beach

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL La Mer Beach