De bästa takterrasserna
ME Madrid Reina Victoria

Cityhotellen med de bästa takterrasserna

De flesta storstäder upplevs bäst till fots, men få platser ger en lika bra ”wow”-känsla som utsikten från en riktigt läcker takterrass. Här har vi samlat ett urval av våra cityhotell som bjuder på hisnande vyer från den egna takterrassen.
Meliá Barcelona Sky

Meliá Barcelona Sky, Barcelona

På trendiga Meliá Barcelona Sky serveras läckra drinkar till en oslagbar utsikt. Det är inte bara en härlig plats att avsluta kvällen på – det är även en av stadens mest populära frukostplatser.

Empire Hotel

Empire Hotel, New York

Baren som ligger på taket av detta moderna och fina designhotell på Upper West Side är väldigt populär – även bland New York-borna själva.

Me London

Me London, London

Fantastiskt hotell, med perfekt läge i Soho och en lyxig takbar. Här bor du nära Londons stora teater-, shopping- och nöjesutbud.

9 Hotel Cesari

9 Hotel Cesari, Rom

La Terrazza del Cesari på toppen av 9 Hotel Cesari är en pärla i hjärtat av Rom. Här har du fantastisk utsikt över både Piazza di Pietra och barockkyrkan Sant'Ignazio.

Hotel Mundial

Hotel Mundial, Lissabon

Hotel Mundials rooftop-bar är en favorit bland många lokalbor, och utsikten är fenomenal. Här får du 360 graders panoramautsikt över hela staden, nära Castelo de São Jorge.

Banyan Tree, Kuala Lumpur

Banyan Tree Kuala Lumpur, Kuala Lumpur

På den högsta takterrassen i Kuala Lumpur ligger baren Vertigo. En balkong omger 280 grader av terrassen, och det finns inte en enda plats med dålig utsikt.

Ercilla de Bilbao

Ercilla de Bilbao, Bilbao

Ercilla är ett av de modernaste hotellen i Bilbao, och på taket serverar Le Club Rooftop färgglada drinkar. Missa inte den coola DJ:n som står för musiken.

Grand Hotel Cavour Florens

Grand Hotel Cavour, Florens

Divina Terrazza må vara en modern bar på toppen av Hotel Cavour, men utsikten är klassisk – en av de bästa i Florens. I närheten ligger Santa Maria del Fiore och Palazzo Vecchio.

ME Madrid Reina Victoria

ME Madrid Reina Victoria, Madrid

På designhotellet ME Madrid Reina Victorias takterrass har du en spektakulär utsikt över staden. Här serveras läckra tapas och välsmakande drinkar.

Lebua at State Tower

Lebua at State Tower, Bangkok

Takterassen på Lebua at State Tower bjuder på en panoramautsikt som du inte har sett maken till. Eller det kanske du har? Den är nämligen känd från bland annat Baksmällan del II. Och på menyn? "Hangovertinis" såklart.

HITTA DIN RESA