Sunprime Pollensa Bay, Mallorca

Därför ska du välja Sunprime Hotels

Sunprime Hotels är hotell där livet går i ett lite lugnare tempo. Barn tycker förmodligen att det här är urtråkiga ställen, men det behöver inte du bry dig om: Sunprime är nämligen bara till för vuxna gäster.
Rum med det lilla extra

Rum med det lilla extra

Alla rum på Sunprime är läckert designade med modern interiör. Här väntar härliga sängar för sena morgnar, och små, men genomtänkta detaljer som handdukar, badrockar och tofflor. Om du vill unna dig en extraordinär hotellupplevelse, finns det en mängd olika sviter att välja bland, till exempel Prime Pool Suites - rymliga 2-rums sviter där du kan hoppa direkt ner i poolen från din egen terrass.

Om ni är flera som reser tillsammans kan du välja Grand Suites, rymliga och välutrustade sviter med 3 sovrum, med plats för upp till 4 personer. Dessa är tillgängliga på Sunprime Atlantic View och Sunprime Ocean View. Observera att rums- och lägenhetsutbud varierar från hotell till hotell. Du hittar alla Sunprime hotels här.

Vill du ha en extra trevlig start på din semester? När du bor på Sunprime kan du förbeställa en flaska mousserande vin som väntar i kylskåpet på ditt rum när du checkar in. Du kan också beställa ett välkomstpaket med blommor, frukt, fetaost, olivolja, mörk choklad och kanske det allra bästa - en Nespresso-maskin.

Pearl Beach

Hotellen har åldersgräns

Sunprime Hotels är det ingen som petar sig i näsan vid frukosten eller stökar med uppblåsbara krokodiler i poolen – ingen under 16 år i alla fall. Alla hotellen har nämligen åldersgräns, så här kan du luta dig tillbaka och njuta av lugnet vid poolen och den exklusiva känslan i restaurangen.

En sak är säker – när du reser utan barn, då är det ganska skönt att hotellet du bor på inte är fullt av andras barn. Eller hur?

 

Spabehandlingar

Spabehandlingarna är bara ett stenkast bort

Alla Sunprime-hotell har egna spaavdelningar som erbjuder olika behandlingar, allt från klassisk ansiktsbehandling till full kroppsvård från topp till tå. Du kan få korta expressbehandlingar på 15-25 minuter, eller över tre timmar av totalt välbefinnande, om du vill skämma bort dig lite extra. Alla behandlingar utförs av professionella hud- och spaterapeuter. Unna dig några underbara timmar. Det förtjänar du.

Du kan förbeställa spa-paket innan du reser,
Här kan du läsa om vad vi erbjuder.

God mat och dryck

För många av oss är maten en stor del av upplevelsen på semestern. På Sunprime Hotels kommer du inte att bli besviken. Lokala och nationella specialiteter, bröd, bakverk, ostar, skinka, frukt och grönsaker – och en välkomponerad vinlista. På restaurangerna är interiören elegant, atmosfären avslappnad och maten vällagad. De duktiga kockarna lägger stor vikt vid att använda de bästa ingredienserna för att skapa ett varierat urval. Om du vill bli riktigt bortskämd på semestern, prova Sunprime All Inclusive. Då kan du äta och dricka så mycket du vill utan att tänka på notan. Vill du hellre avnjuta din måltid på din egen balkong eller terrass? Inget problem. Naturligtvis kan du få maten som take away. Trevlig smakresa!

Uppsjö av träningsmöjlighter – om du känner för det

Uppsjö av träningsmöjlighter – om du känner för det

På Sunprime kan du träna kondition, styrka, yoga, vattenaerobics, beachvolleyboll eller på egen hand i de välutrustade gymmen – och självklart bestämmer du hur mycket, lite, eller intensivt du vill träna under din semester.

På Sunprime Resorts är det gratis och gruppträningen hålls av SATS-instruktörer. Om du redan tränar hos SATS hemma kommer du förmodligen att känna igen flera av passen. På vissa hotell finns det också en personlig tränare så att du kan skräddarsy din träning ännu bättre.

Du kan checka in bagaget innan du åker till flygplatsen

Du kan checka in bagaget innan du åker till flygplatsen

Du vet den där tråkiga känslan av att vara på väg hem igen? Den blir inte bättre av att stå och stampa i en lång incheckningskö på flygplatsen. Vi vill att du ska känna den underbara semesterkänslan länge, så när du bor på Sunprime och flyger med Sunclass Airlines kan du checka in redan på hotellet innan du åker till flygplatsen. På flygplatsen kan du sedan promenera direkt förbi incheckningskön och gå direkt till säkerhetskontrollen. Det heter Easy Travel, det är gratis, och det är fantastiskt.

Pst! Med Easy Travel åker du också direkt till hotellet utan några andra hotellstopp på transfern, och inte minst – du får ta med 10 kg extra bagage.

Läs mer om Easy Travel