Se hotell (0)

Resor till Pefkos

Pefkos erbjuder lite av mycket och ligger nära berömda utflyktsmål. Hyr en bil genom Ving och res runt på Rhodos på egen hand!
Pefkos ligger bara sex kilometer från det berömda Lindos och är ett relativt lugnt resmål. På 1970-talet fanns här bara några sommarhus, men på de senaste decennierna har alltfler hittat fram till denna badort. Här finns en del affärer, restauranger och barer, en långsträckt sandstrand och små charmiga badvikar. Hyr du cykel eller bil når du enkelt många fler härliga sol- och badalternativ. Närheten till Lindos är ett av skälen till att resa till Pefkos. Grannbyn är Rhodos mest kända utflyktsmål, och det är framför allt den medeltida fästningen Akropolis som lockar, ett fascinerande byggnadsverk högt uppe på en 116 meter hög klippa. Nedanför Lindos ligger en vik med två härliga sandstränder dit man gärna flyr under varma sommardagar. Där lägger också flera utflyktsbåtar till.

Bo bra med Ving

Bokar du din resa till Pefkos hos Ving kan du bo i bekväma lägenheter nere vid stranden eller lite högre upp. Hur du än väljer att bo så har du aldrig långt in till byn och de tavernor och restauranger som finns där. Med andra ord, ett lugnt och trivsamt boende men ändå nära ett bra utbud. Det är precis så många av våra gäster vill bo.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Bra pris på hyrbil
  • Strandnära hotell
  • Fina stränder
  • Lokala restauranger
  • Lugn och ro

Våra kunder om Pefkos

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Pefkos