Se hotell (7)

Resor till Kiotari

Kiotari är ett av våra senaste stjärnskott på Rhodos, med kilometerlånga stränder, All Inclusive och hotell med spa.
Uppdatering sommaren 2023: Kiotari var ett av de områden som påverkades av skogsbränderna på Rhodos i juli. Detta syns i den omgivande naturen, där många träd och buskar brunnit ner. Våra hotell fungerar dock helt som vanligt och de flesta restauranger och butiker är öppna.

Kiotari har under de senaste tio åren vuxit ut och är, trots den imponerande stranden, inte alls lika fullt av turister som en del andra semesterorter på Rhodos. I Kiotari centrum, som ligger söder om hotellen, finns ett par restauranger, tavernor, konditorier, ett bageri och ett shoppingcenter som mer eller mindre erbjuder allt som man kan behöva under en semesterresa. Kiotari har inget omfattande stadsliv utan lever mer av hotellen som ligger längs stranden. Här finns bara några hundra bofasta, men under semestersäsongen får de sällskap på stranden av tusentals turister. Det är förstås här man tillbringar större delen av dagen, kanske med ett avbrott för lite jetski, vindsurfing eller någon annan svalkande aktivitet. Hit ska du resa om du vill ha en lyxig semester vid en fin strand och stora möjligheter till spännande upptäckter på kortare och längre resor runt Rhodos.

All Inclusive i Kiotari

Kiotari är kontrasternas plats. För inte länge sedan var det här en anspråkslös fiskeby, men nu finns här lyxiga All Inclusive-hotell med spa bara en kort promenad från stranden. Vill du inte gå så långt för ett bad kan du boka rum med privat pool på Princess Andriana Resort & Spa.

Se mer av Rhodos

Nattlivet i Kiotari är stillsamt, och vi rekommenderar den korta resan till Lindos eller Rhodos stad om du vill sätta på dig dansskorna. Närheten till Lindos kan även ge dig lite kulturkrydda. 116 meter upp på en klippa ligger nämligen medeltidsfästningen Akropolis, en av Rhodos många historiska sevärdheter.
Bra att veta
  • Lyxhotell
  • All Inclusive
  • Hotell med spa
  • Strandnära hotell
  • Kilometerlånga stränder

Våra kunder om Kiotari

SÖK DIN RESA TILL Kiotari