Se hotell (26)

Resor till Rhodos stad

I Rhodos stad finns moderna och trendiga hotell med centralt läge, sol och bad, historiska upplevelser, mysiga tavernor och ett trevligt nöjesliv.
Rhodos stad är en stad med många ansikten. Här finns kultur, bra shopping, massor av restauranger, ett pulserande nöjesliv och dessutom två fina stränder - mitt i stan. Rhodos stad börjar bli för östra Medelhavet vad Palma är för västra Medelhavet. En resa hit ger dig kultur, en underbar gammal medeltida stadskärna innanför praktfulla murar, bra shopping, mängder av restauranger och ett otroligt trevligt nöjesliv. Allt inom gångavstånd från ditt hotell.

Vings hotell i Rhodos stad

Reser du med Ving till Rhodos stad kan du välja mellan flera olika hotell, från två till fem vågor. Här finns också hotell nära stranden, hotell med både större och mindre poolområden för dig som föredrar att vara på hotellet eller hotell med centralt läge. Välj kombinationen som passar dig och din semester. Ska du resa utan barn bor du bekvämt på Rhodos Horizon Blu. Vi kan även rekommendera prisvärda Athena.

Strandliv

I Rhodos stad finns också två härliga stränder – mitt i stan! På Elli Beach står solstolar och parasoller tätt. På Windy Beach är det lite glesare mellan soldyrkarna. Här blåser det ljumma vindar, och havsbrisen är vindsurfarnas bästa vän.

Kliv in i medeltiden

Mandrakihamnen är det ena navet i Rhodos stad, med alla sina tavernor och barer. Det andra är Gamla stan, där det känns som att gå rakt in i medeltiden. Smala gränder, tavernor, idylliska små torg, springbrunnar och medeltida blomsterklädda väggar. På affärsgatan Sokrates lockar butiker med guld och keramik. Chansen finns att fynda.
Bra att veta
  • Strandnära hotell
  • Centrala hotell
  • Hotell från 2 till 5 vågor
  • Bra shopping
  • Restauranger och nattliv
  • Stad och strand

Våra kunder om Rhodos stad

SÖK DIN RESA TILL Rhodos stad

Strandpromenad Rhodos stad

En dag i Rhodos stad

Följ med vår reseexpert Amanda på en tur till fots genom härliga Rhodos stad och ta del av hennes bästa tips för en dag i staden.

Hav vid Rhodos östkust

En tur längs Rhodos östkust

Här delar Amanda med sig av sina pärlor längs Rhodos östkust.