Se hotell (3)

Resor till Lardos

Lardos är den perfekta grekiska semesterorten med sin lite lantliga charm och sina lyxiga hotell.
Lardos - eller är det kanske Lindos? Visserligen kan man skoja om likheterna mellan de här orterna, men de skiljer sig också åt på de mest förtjusande sätt. Om du bokar en resa till Lardos bor du lite mer utanför den stridaste turistströmmen, men har ändå nära till det mer actionfyllda utelivet i Lindos och den berömda fästningen Akropolis. Lardos kan delas i två delar. Strax efter Pefkos kör du in i "kust och turist"-delen, där det finns flera hotell, restauranger och shopping. Lardos stad, delen där lokalbefolkningen bor och har sina tavernor, marknader, torg och hus, ligger i sin tur ca 10 minuters resa härifrån och erbjuder en helt annan atmosfär. Den har få likheter med turistdelen och det är två vitt skilda upplevelser. Därför kan vi varmt rekommendera en tur till Lardos stad för en promenad och en god lunch eller middag.

Lyxiga och barnvänliga hotell i Lardos

Vings hotell Lindian Village Beach Resort, Curio Collection by Hilton är ett av de där hotellen man aldrig glömmer. Genomtänkt, fräscht och med en skön känsla av lyx där vissa av rummen har egen pool. Bara utsikten är slående vacker, och en vandring på hotellområdet ger även den mest stressade ett upphöjt lugn. De blå, typiskt grekiska nyanserna går igen i allt, restauranger, inredning och icke att förglömma, havet. Vill du bo ännu närmare stranden ska du ta en titt på Lindos Princess, ett elegant och barnvänligt All Inclusive-hotell med perfekt läge direkt på stranden.

Naturen är högsta nöjet

Vings hotell erbjuder olika aktiviteter, till exempel vattensporter för den hugade. I Lardos by kan du spela minigolf och åka gokart, men det skönaste är sannolikt en långpromenad. Naturen i Lardos har samma kompromisslösa charm som de andra små semesterorterna i närheten. Tidigt på våren blommar mimosan och en promenad med den doften i näsan glömmer man inte.

En lugn semester i Lardos

Lardos är rätt resmål om du vill resa till en lugn och avkopplande semester. Det är här du får en stillsam vecka på landet. Det finns små caféer, vissa är ganska moderna, och förstås några tavernor för den som vill ha något stadigare. På torget finns en fontän med färskvatten som byborna fortfarande hämtar vatten ifrån ibland. Du kommer sannolikt också förälska dig i de vänliga byborna, naturen och charmen som genomsyrar Lardos. Kalosorisma!
Bra att veta
  • Lyxhotell
  • Familjehotell
  • Hotell på stranden
  • Hotell med spa
  • Rum med egen pool
  • Lugn och ro
  • Kilometerlånga stränder

Våra kunder om Lardos

SÖK DIN RESA TILL Lardos