Se hotell (17)

Resor till Faliraki

I Faliraki kan du bo riktigt lyxigt vid en av Rhodos bästa stränder, med spa och All Inclusive
Faliraki på Rhodos östkust är en välordnad turistort med ett bra utbud av restauranger och nöjen utmed huvudgatan och de små tvärgator som löper ner mot stranden. Hit reser turister från hela Europa för en semester med lika delar nattliv och strandliv. Stranden är flera kilometer lång och väl skyddad, vilket gör att vågorna sällan blir höga. Ungefär på mitten ligger ett härligt vattenland med rutschbanor och andra våta nöjen som passar lika bra som stranden för både små och stora barn.

Bo bra i Faliraki

Vill du bo riktigt bra på semestern finns det mycket att välja på i Faliraki. Reser du med barn bor ni allra bäst på vårt barnvänliga Top Selection-hotell La Marquise, som bland mycket annat erbjuder ett fantastiskt poolområde. I Faliraki finns naturligtvis också hotell med välutrustade spa-anläggningar där du kan krydda semestern med en avslappnande behandling eller två, och vill du helst boka en resa med All Inclusive finns flera hotell där det ingår i priset.

Att se och göra i Faliraki

Vill du lära dig att dyka finns en dykarskola i byn Kalithéa, några kilometer norrut. Uppe i byn har du ett stort antal barer och pubar att välja bland. När du reser med Ving har du nära till allt som Faliraki med omnejd har att erbjuda. Vill du ha ett intensivare nöjesliv kan du lätt resa in till Rhodos stad en och en halv mil härifrån. Här kan du ta del av ett stort utbud och en fantastisk omgivning, med en underbar gammal medeltida stadskärna innanför praktfulla murar, med smala gränder, tavernor, idylliska små torg, springbrunnar och medeltida blomsterklädda väggar.
Bra att veta
  • Lyxhotell
  • All Inclusive
  • Hotell med spa
  • Kilometerlånga sandstränder
  • Mycket nattliv

Våra kunder om Faliraki

SÖK DIN RESA TILL Faliraki