• barnvänligt

Sunwing Kallithea Beach

Hotellet har tilldelats Stora Barnsemesterpriset 2020 som bästa familjehotell på Rhodos.

Res tryggt och säkert med Ving, läs mer här

På Sunwing Kallithea Beach är det verkligen nära till allting. Det är bara ett av de skäl som gör att våra gäster kommer tillbaka år efter år. Här, på Rhodos nordöstra kust, får hela familjen en avkopplande semester i vackra gröna omgivningar och med ett äkta grekiskt gemyt.

En annan anledning till Sunwing Kallithea Beachs popularitet är poolområdena, det ena vid huvudbyggnaden Athena och det andra vid lägenhetsbyggnaden Helios. Här finns babypooler som är 30 cm som djupast och simkunniga barn kastar sig gärna i den stora äventyrspoolen med vikar, bukter och sluttande botten. Det finns också vattenrutschbanor vid de båda poolområdena, för extra hisnande poollek.

Vill du ha en extra guldkant på din semester? Då rekommenderar vi dig att boka någon av våra Royal Suite med en stor härlig terrass eller direkt poolaccess. Reser du med mindre barn kan vi tipsa om våra Happy Baby-lägenheter med extra utrustning för de allra minsta. På Sunwing Kallithea Beach finns ett boendealternativ för alla.

Fino Restaurant & Grill och resortens bar är anläggningens medelpunkt. Här kan du sitta ute i den varma natten och se showerna. Kvarterskrogen Costas Kitchen ligger lugnare vid strandkanten med en fantastisk utsikt över havet. Hotellområdet är grönt och lummigt, med små promenadvägar som leder ner till stranden, där du kan njuta av härliga bad i det kristallklara vattnet.

Sunwing Kallithea Beach ligger direkt vid havet, i lugna omgivningar. Du hittar ett stort utbud av restauranger, butiker och andra nöjen i Rhodos Stad, som ligger ca 4 km från hotellet.

Internet

WiFi Internet ingår på alla Sunwing Family Resorts. Ta med din smartphone, ipad, tablets, pc, mac och koppla upp dig. Internetuppkopplingen varierar i hastighet.

MySunwing

På hotellets informationssajt MySunwing hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram, information om när olika måltidspaket serveras samt information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst. I Vings app har du tillgång till hela MySunwing, tillsammans med annan användbar information.

Vår service

Som gäst på våra Sunwing Family Resorts har du tillgång till Resort Service/Help Desk dygnet runt. Här kan du boka utflykter, hyrbil samt få tips och råd.

Sunwing i sociala medier

Du vet väl att du kan följa Sunwing Kallithea Beach i sociala medier. Klicka like för Sunwing Kallithea Beach på Facebook eller följ hotellet på Instagram.

Rökfritt

Sunwing Kallithea Beach är ett rökfritt hotell, det finns anvisade rökområden på anläggningen. Rökfritt gäller även i lägenheterna, på balkongerna/terrasserna samt e-cigaretter.

Läkarservice

Läkare (mot avgift) finns på plats minst fem dagar i veckan. Hör med Help Desk om vilka tider de kommer på besök. Du behöver inte beställa tid. Skulle du behöva hjälp då läkaren inte befinner sig på hotellet, kontakta Help Desk så kallar de på läkare.

Handikappanpassat

Handikappanpassade lägenheter finns att boka. Du hittar dem under lägenhetstypen Family

Ramper ner till stranden.

Säsong

Hotellet är öppet från april till mitten av oktober.

På våren och hösten kan det förekomma träningsgrupper på hotellet, läs mer om hur du kan boka din egen träningsresa.

Miljö

Läs mer om vårt miljöarbete på Sunwing Family Resorts miljösida.

Övrigt

Resort Service/Help Desk: 24-timmarsservice. Tidigast incheckning vid ankomst kl.12.00 och senast kl.15.00. Utcheckning senast kl. 12.00. Bankomat finns på hotellet, vid Mini Market.

534 lägenheter. Hiss: I Athena och i vissa delar utav Helios.

Luftkonditionering: 1/6 - 30/9 kl. 15.00 - 09.00.

Parkering: Allmän parkering vid hotellet, begränsat antal.

Hotellmanager

Themis Kriara

Skatter & avgifter

Myndigheterna i Grekland tar ut en skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar med officiell hotell- eller lägenhetsklassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Vings klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek.

1-2 stjärnor: 0,50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 1,50 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor 3,00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor 4,00 euro per rum eller lägenhet och natt

Hotellets officiella klassificering är 4.
 • Lägenheter med poolaccess
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Smarta måltidspaket mot tillägg
 • Barn under 12 år äter gratis
 • Barnklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger på stranden
 • Spa, gym och SATS-klasser
 • Babypool med solskydd
 • Klimatkompenserat boende
Se pris och boka
Hotellfakta
 • Pool
  3 st
 • Barnpool
  Ja
 • Restaurang
  3 st
 • Bar
  2 st
 • WiFi
  Ja
 • Hiss
  Ja
 • Minimarket
  Ja
 • Städdagar/vecka
  5
 • Närmaste centrum
  4 km
 • Huvudcentrum
  4 km
 • Närmaste strand/bad
  100 m
 • Vattenrutschbana
  Ja
Boende
På Sunwing Kallithea Beach är det verkligen nära till allting. Här, på Rhodos nordöstra kust, får hela familjen en avkopplande semester i vackra gröna omgivningar och med ett äkta grekiskt gemyt.

Vill du veta var lägenheten ligger i byggnaden Ariadne? Det kan du se här.
Vill du veta var lägenheten ligger i byggnaden Athena? Det kan du se här.
Vill du veta var lägenheten ligger i byggnaden Helios? Det kan du se här.
Vill du veta var lägenheten ligger i byggnaden Poseidon? Det kan du se här.
Vill du veta var lägenheten ligger i byggnaden Triton? Det kan du se här.

Vill du göra din semester extra bekväm? Läs mer om våra smarta tillval här.

När du bokar Sunwing Joker låter du oss välja rumstyp på hotellet, utifrån vad som finns ledigt för tillfället. Du får alltid en rumstyp som ingår i vårt ordinarie utbud och får först veta vilken rumstyp det blir vid ankomst till hotellet. I enstaka fall kan du också behöva byta rum under semestern. Städning och poolhanddukar ingår.

Small Family

Passar perfekt för den lilla familjen.

Athena

Family

Vårt mest populära boende.

Triton
Helios
Helios
Helios
Helios
Helios
Triton
Triton
Ariadne
Helios
Helios
Helios
Athena
Athena
Athena
Athena
Athena
Athena
Athena
Athena

Happy Baby

Lägenheter för dig som reser med riktigt små barn.

Helios

Lollo & Bernie Suite

Lekfullt designade sviter.

Helios

Royal Family Suite

Ett boende med hög komfort, bra läge och praktiska detaljer.

Poseidon
Poseidon
Athena

Royal Lounge Suite

Lägenheter med extra hög komfort och en härlig stor terrass eller balkong.

Triton
Helios
Helios
Helios
Athena
Poseidon
Poseidon
Triton
Poseidon
Helios
Athena
Athena

Royal Pool Suite

Hoppa direkt ner i poolen från din terrass! Lägenheter med extra hög komfort.

Helios
Helios
Triton
Triton
Athena
Ariadne

Big Family

En lägenhet som passar bra om ni är många i sällskapet.

Athena

En lugn bykänsla och vackra gröna omgivningar är några utav skälen till att välja Sunwing Kallithea Beach som består av fem lägenhetsbyggnader.

Ariadne

Ariadne har en vacker, grönskande omgivning.
2 våningar. 60 lägenheter. Byggt 1980. Renovering av samtliga lägenheter 2019/2020, byggnaden har även fått nya Royal Pool Suites.

Athena

Athena är huvudbyggnaden, här finns pooler, restaurang, scen och Help Desk.
5 våningar. 158 lägenheter. Byggt 1975. Renovering av samtliga lägenheter 2018/2019.

Poseidon

Poseidon ligger i en sluttning ner mot vattnet och flera lägenheter har fantastiskt havsutsikt.
2 våningar. 46 lägenheter. Byggt 1980. Delvis renoverat 2014 och 2015.

Triton

Triton erbjuder ett underbart boende med havet och stranden precis nedanför lägenheterna.
3 våningar. 62 lägenheter. Byggt 2000. Renoverat 2012.

Helios

Helios har lägenheter med poolaccess, pool, bar och restaurang.
2-4 våningar. 208 lägenheter i ett flertal byggnader. Byggt 2000. Uppfräschat 2009/10. Happy Baby, Royal Lounge Suite - terrass mot poolen samt balkong (32 m2) med begränsad havsutsikt – renoverade balkonger/terrasser 2013. Resterande Royal Lounge Suite, Lollo & Bernie Suites – renoverade 2013. Samtliga Family med terrass samt Happy Baby (interiört) - renoverade 2015.

Mat och dryck

Hur kul är det egentligen att tänka på matlagning under semestern? På Sunwing Kallithea Beach lagar våra duktiga kockar mat för både liten och stor. Morgon, middag och kväll. Börja dagen på Fino Restaurant & Grill eller i bufférestaurangen med en frukostbuffé där inget saknas.

Fortsätt gärna med en lunch på barnvänliga kvarterskrogen Costas Kitchen som serverar allt från hamburgare och pizza till lokala favoriträtter som souvlaki och grekisk sallad. Avsluta med en vällagad middag på eleganta Fino Restaurant & Grill. Känner du för att stanna i lägenheten och njuta av en måltid på balkongen finns det alltid något gott att köpa med sig från Mini Market & Deli, eller beställa take away från Costas Kitchen. På semestern är det lördag hela veckan. Mer information om vårt utbud samt öppettider hittar du nedan och på hotellets informationssajt MySunwing.

Costa's Kitchen

Costas Kitchen

Vår prisvärda och populära kvarterskrog har öppet för lunch och middag. Här hittar du ett stort utbud av mat och dryck för alla åldrar, serverat i en trevlig miljö. På menyn finner du favoriter som sallader, smörgåsar, pizza, hamburgare och lokala specialiteter. Vill du hellre njuta av maten på din egen balkong eller terrass är det inga problem – på Costas Kitchen kan du få maten som take away. På Sunwing Kallithea Beach ligger Costas Kitchen precis ovanför stranden, med en underbar utsikt över havet.

Fino Restaurant & Grill

En elegant och modern restaurang. Sober, men långtifrån stel. Här njuter du av vällagad mat från en internationell meny med både klassiska och nyskapande rätter. Atmosfären är barnvänlig och välkomnande. Fino Restaurant & Grill ligger i huvudbyggnaden Athena. Restaurangen serverar frukostbuffé samt lunch och middag från à la carte-meny. Här äter du som bor i Athena, Ariande eller Poseidon frukost.

Bufférestaurangen

Du som har bokat Sunwing All Inclusive eller Sunwing Inclusive äter lunch och middag i bufférestaurangen. Bor du i Helios eller Triton är det också här du äter vår berömda frukostbuffé. Vissa kvällar kan du prova på våra härliga temabufféer.

J.O.S.

Om du är sugen på ett nyttigt mellanmål är du välkommen till J.O.S. (Juice. Other things. Smoothies.) där du hittar ett fräscht och spännande utbud av färskpressade juicer, smoothies, kaffe, smörgåsar, nybakat bröd, crepes och mycket mer. Du kan njuta av din dryck och din snacks på plats eller ta med det till poolområdet, stranden eller lägenheten.

Bar at Athena

Både före och efter middagen kan du ta en drink i Baren, som ligger i Athena. Här finns också barnvänliga drinkalternativ och glass. Från Baren har du perfekt uppsikt över showscenen, där duktiga artister uppträder flera kvällar i veckan med populära barn- och familjeshower.

Pool Bar at Helios

Pool Bar at Helios

Pool Bar at Helios ligger vid lägenhetsbyggnaden Helios, alldeles intill poolen. Här serveras barnvänliga drycker, glass, snacks och lättare måltider.

Mini Market

Allt från godis, blöjor, barnmat och baby produkter (lokala märken kan förekomma) och drycker till take away hittar du i Sunwing Kallithea Beach Mini Market. Bra om man vill mysa hemma någon kväll, eller bara längtar efter lite shopping. Mini Market finns precis utanför Athena. Vykort, Lollo & Bernie-kramdjur och solkräm finner du i den lilla affären Beach & Toys.

Barnen äter utan kostnad

Man blir hungrig av att ha roligt. Lollo & Bernie's barnbuffé eller barnmeny (varierar från hotell till hotell) serverar köttbullar, korv, kyckling, pasta, pommes frites, gurka, tomat och mycket mer som gör både barn och deras föräldrar nöjda. Barn under 12 år äter alltid utan kostnad från barnbuffén, i sällskap med betalande vuxen. Har du bokat något av våra Inclusive-paket äter barnen gratis även från vuxenbufféen. Morgon, middag och kväll (gäller inte take away). På den ordinarie menyn hittar du ännu fler rätter, lagom stora för barn och till halva priset.

Glasskort

Glasskort finns att köpa för ca 100 kronor för alla våra gäster under 12 år. Kortet är värt 10 glassar, varje uthämtad glass markeras med en stämpel i kortet.

Service till matintoleranta

Är du glutenintolerant, laktosintolerant eller har någon annan överkänslighet mot födoämnen? På Sunwing Kallithea Beach har vi en matambassadör som är specialiserad på matintolerans. Ambassadören kommer att hjälpa dig på plats på hotellet och fungerar som är en länk mellan dig och hotellets kök. Samtliga Mini Markets på våra Sunwing Family Resorts erbjuder också gluten- och laktosfria varor. Maila hotellet, kallithea@sunwing.net. (endast på engelska), senast två veckor före avresa.

Observera – Om du har bokat ett måltidspaket så kommer du att behöva boka bord i restaurangen och välja när du vill äta dina måltider. Detta är en del av Safe Travel, vårt omfattande program för ett tryggt och säkert resande. Under rådande omständigheter serveras maten ibland som á la carte, som buffé, eller som assisterad buffé där du beställer genom att peka på vad du vill ha och hotellets personal lägger upp. Du kan beställa hur många gånger du vill, och du har samma utbud som om du skulle plocka från buffén själv. Mer information om vad som gäller på just ditt hotell fås vid ankomst till hotellet. Läs mer här: Safe Travel.

Frukostbuffé

Godare morgon får man leta efter. Varje dag mellan kl. 07.30 och 10.30 dukar Sunwing Kallithea Beach upp en fantastisk frukostbuffé i Fino Restaurant & Grill och i Bufférestaurangen. Frukt, färskt bröd, yoghurt, flingor, juice, pålägg, korv, ägg, bacon... En sån tur att frukosten lär vara dagens viktigaste mål! Och glöm inte att alla barn under 12 år äter gratis i sällskap av betalande vuxen. Förbokas hemifrån.

Sunwing Inclusive

Du äter på hotellet fem valfria dagar av sju, och lämnar de övriga två dagarna öppna för infall och utflykter.

I Sunwing Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé alla dagar
 • Fem lunchbufféer och fem middagsbufféer inklusive vatten, läsk, lokalt vin eller öl.
 • Flera kvällar i veckan serveras temabufféer såsom amerikansk italiensk, Tex Mex och BBQ.

Mer information hittar du på hotellets informationsajt MySunwing.

Förbokas hemifrån (begränsat antal platser). Läs mer om Sunwing Inclusive.

Sunwing All Inclusive

I Sunwing All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé kl. 07.30-10.30, lunchbuffé kl. 12.30-14.30 och middagsbuffé kl. 18.00-21.00 med vatten, läsk, lokalt vin eller öl
 • Flera kvällar i veckan serveras temabufféer såsom amerikansk italiensk, Tex Mex och BBQ
 • Varma och kalla snacks kl. 10.30-12.00 och 16.00-18.00
 • Vatten, läsk, lokala alkoholdrycker samt bryggkaffe i baren kl. 10.30-00.30.
 • Kulglass med valfri topping samt kakor kl. 10.30-22.00

På avresedagen gäller Sunwing All Inclusive fram till avresan. Åker du två veckor och köper All Inclusive den första veckan gäller All Inclusive fram till 14.00 dag 8, en vecka efter ankomst.

Förbokas hemifrån (begränsat antal platser). Läs mer om Sunwing All Inclusive.

Kitchen Inclusive

Kitchen Inclusive - där du som vuxen väljer ur Costas Kitchen stora à la carte meny - både till lunch och middag. Barnen äter utan kostnad från vår populära Lollo & Bernie buffé/meny - och inte nog med det - vi bjuder på både dryck och glass!

I Kitchen Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé alla dagar
 • 5 luncher och 5 middagar. 3 rätter. Du väljer förrätt, huvud- och efterrätt från Costas Kitchens meny. 50 cl öl/ läsk/ vatten eller 1/2 flaska vin (37,5 cl) per person och måltid. Kaffe på maten ingår.

Barnen äter utan kostnad från frukostbuffé eller Lollo & Bernie's buffé (lunch & middag). Dryck och glass ingår lunch och middag. Man kan själv välja vilka fem dagar av sju som man vill äta lunch och middag.

Förbokas hemifrån (begränsat antal platser). Läs mer om Kitchen Inclusive.

Barnen äter utan kostnad

Man blir hungrig av att ha roligt. Lollo & Bernie's barnbuffé eller barnmeny (varierar från hotell till hotell) serverar köttbullar, korv, kyckling, pasta, pommes frites, gurka, tomat och mycket mer som gör både barn och deras föräldrar nöjda. Barn under 12 år äter alltid utan kostnad från barnbuffén, i sällskap med betalande vuxen. Har du bokat något av våra Inclusive-paket äter barnen gratis även från vuxenbufféen. Morgon, middag och kväll (gäller inte take away). På den ordinarie menyn hittar du ännu fler rätter, lagom stora för barn och till halva priset.

Glasskort

Glasskort finns att köpa för ca 100 kronor för alla våra gäster under 12 år. Kortet är värt 10 glassar, varje uthämtad glass markeras med en stämpel i kortet.

Service till matintoleranta

Är du glutenintolerant, laktosintolerant eller har någon annan överkänslighet mot födoämnen? På Sunwing Kallithea Beach har vi en matambassadör som är specialiserad på matintolerans. Ambassadören kommer att hjälpa dig på plats på hotellet och fungerar som är en länk mellan dig och hotellets kök. Samtliga Mini Markets på våra Sunwing Family Resorts erbjuder också gluten- och laktosfria varor. Maila hotellet, kallithea@sunwing.net. (endast på engelska), senast två veckor före avresa.

Pool och strand

Poolområdet på Sunwing Kallithea Beach brukar vi använda som förebild när vi utvecklar poolerna på våra övriga Sunwing Family Resorts. I det stora poolområdet vid lägenhetsbyggnaden Athena finns sex pooler, alla mer eller mindre fantasifullt utformade och med vattenrutschbanor*. I den solskyddade babypoolen finns till exempel rutschbana och en säl som sprutar vatten, Funpoolen är snirkligt formad med vikar och bukter, medan den andra poolen bjuder på en smart lösning i form av en träbro till baren. I den här poolen arrangeras vattensporter nästan varje dag.

Vid lägenhetsbyggnaden Helios hittar du ytterligare ett härligt poolområde. Här finns en stor Funpool (700 m2) med vattenrutschbanor* och en babypool med solskydd. Kring poolerna har du tillgång till parasoller och solstolar. Från de flesta pooler har du också en underbar, milsvid utsikt över det glimrande Medelhavet. Vill du bada i havet är det inte mer än 50-200 meter till den inbjudande och populära stranden alldeles intill resorten.

Alla pooler innehåller cirka 2% saltvatten då hotellet använder sig av ett miljövänligt rengöringssystem.

Babypool Athena

Babypool Athena

Pooltyp: Babypool
Storlek: 50 m2
Djup: 30 cm
Solskydd: Ja
Vattentyp: Sötvatten
Uppvärmd: Nej
Öppettider: 10.00 - 18.00

Babypool Helios

Pooltyp: Babypool
Storlek: 25 m2
Djup: 30 cm
Solskydd: Ja
Vattentyp: Sötvatten
Uppvärmd: Nej
Öppettider: 10.00 - 18.00

Barnpool Athena

Pooltyp: Utomhuspool
Storlek: 154 m2
Djup: 75 cm
Vattentyp: Sötvatten
Uppvärmd: Nej
Öppettider: 10.00 - 18.00

Funpool Athena*

Pooltyp: Utomhuspool
Storlek: 408 m2
Djup: 0-110 cm
Vattenrutschbana: Ja
Vattentyp: Sötvatten
Uppvärmd: Nej
Öppettider: 10.00 - 18.00

Funpool Helios*

Pooltyp: Utomhuspool
Storlek: 700 m2
Djup: 105-160 cm
Vattenrutschbana: Ja
Vattentyp: Sötvatten
Uppvärmd: Nej
Öppettider: 10.00 - 18.00

Pool Athena

Pooltyp: Utomhuspool
Storlek: 380 m2
Djup: 105-165 cm
Vattentyp: Sötvatten
Uppvärmd: Nej
Öppettider: 10.00 - 18.00

Privat pool Triton**

Pooltyp: Utomhuspooler
Storlek: 168/71/110/86 m2
Djup: 120 cm
Vattentyp: Sötvatten
Uppvärmd: Nej

Privat pool Helios**

Pooltyp: Utomhuspooler
Storlek: 110/160 m2
Djup: 120 cm
Vattentyp: Sötvatten
Uppvärmd: Nej

Privat pool Athena**

Pooltyp: Utomhuspool
Storlek: 174 m2
Djup: 120 cm
Vattentyp: Sötvatten
Uppvärmd: Nej

Strand

200 m lång sandstrand. Ej långgrund. Vissa partier har sand med små, runda stenar. Trappor och ramp ner till stranden. Parasoller och solstolar finns att hyra.

*Barn under 10 år får endast åka vattenrutschbana under uppsikt av föräldrar eller annan vuxen som bär det fulla ansvaret.
**Endast gäster som bor i sviter med access till delad, privat pool har tillgång till de privata poolerna

Simma lugnt

På Sunwing Family Resorts försöker vi förena trevlig pooldesign med höga säkerhetskrav. Svagt sluttande bassängbottnar är en åtgärd, en annan är att barnpoolerna är placerade en bit från de djupa poolerna så att små barn inte trillar i av misstag. Vi har poolvakter vid poolområdet varje dag mellan kl. 10.00 och 17.00.

Pool- och strandbadlakan till alla!

Glöm det där med att fylla resväskan med pool- och strandbadlakan åt hela familjen. På Sunwing Family Resorts får alla varsin handduk i härlig frotté. Vi värnar om miljön och därför byts inte dessa per automatik, men vill du ha en ny, byter du bara ut den gamla kostnadsfritt. Det ska vara lätt att resa.

Salta vågor

Alla Sunwing Family Resorts ligger nära havet. Längtar du efter en dag på stranden går det självklart bra att ta med din badhandduk dit också. De flesta av våra anläggningar ligger så att ni slipper korsa trafikerade vägar och kryssa mellan andra hotell för att komma fram till stranden.

Träning och aktiviteter

Minigolf, tennis, fotboll, volleyboll, Vattengymnastik… Vi vill absolut inte stressa dig, men är det så att du känner för lite motion under semestern behöver du i alla fall inte vara orolig. På Sunwing Kallithea Beach kan du välja mellan massor av sportaktiviteter, allt från utomhusschack till gruppträningspass ledda av utbildade instruktörer.

Sommaren 2021 hålls gruppträningspassen ute tillsvidare.

I vårt Fitnesscenter erbjuder vi ett varierat träningsutbud för alla smaker och i poolen kan du delta i olika vattensporter eller vår populära Vattengymnastik. Vill du träna ännu mer ute kan du utnyttja någon av alla fotbolls-, volleyboll- och tennisbanor som finns på resortområdet eller ta en joggingrunda i vårt motionsspår. En sak är i alla fall säker: du behöver aldrig bli rastlös på Sunwing Kallithea Beach.

Har du glömt dina träningskläder hemma? Eller vill du unna dig själv något nytt till träningsgarderoben? På Sunwing Kallithea Beach har du möjligheten att köpa Craft´s senaste kollektion utav träningskläder.

Fitness

Fitness

Varför inte börja dagen med en Power Walk? Eller föredrar du Vattengymnastik vid lunch istället? Kanske ett ännu svettigare pass i gruppträningslokalen? Missa inte heller möjligheten att träna tillsammans förälder och ungdom på våra pass Fitness Together. På Sunwing Kallithea Beach vet vi hur man håller humöret och semesterformen på topp! Samtliga gruppträningspass ingår och åldersgränsen är 15 år, med undantag för Fitness Together som gäller för ungdomar mellan 11-15 år. Vårt Fitnesscenter hittar du i Ariadne.

Vattengymnastik

Vattengymnastik är kanske Sunwing Family Resorts mest populära aktivitet i alla kategorier för alla åldrar. Hoppa i poolen och upplev ett träningspass utöver det vanliga, under ledning av våra duktiga och inspirerade instruktörer.

Gym

Styrketräna på egen hand i fräscha träningslokaler. Vårt gym erbjuder såväl träningsmaskiner som fria vikter. Åldersgräns 13 år, med undantag för Fitness Together.

Utegym

Passa på att träna utomhus på semestern. I vårt funktionella utegym, där du kan träna med hjälp av träredskap, kan du bygga upp ditt pass efter dina egna förutsättningar. Här finns utrustning för bland annat balansträning, styrkeövningar och möjlighet att få upp pulsen ordentligt.

Löpning

I närheten av hotellet finns det flera bra löprundor. Vi har kartlagt våra favoriter och dessutom gjort dem nedladdningsbara till RunKeeper och MapMyRun. De kan även laddas ned till andra appar som kan importera GPX-filer. Genom vårt samarbete med Lidingöloppet har du även möjlighet att seeda dig till Lidingöloppshelgen när du springer minst 9 kilometer på någon av våra löprundor under semestern.

Läs mer och ladda ned rundorna till din träningsapp

Sunwing Kallithea Beach egen löprunda

Bollsporter

På Sunwing Kallithea Beach finns flera tennisbanor, minigolf, fotbollsplan och volleybollplan. Fotboll och volleyboll är utan kostnad, tennisrack och minigolfboll finns att låna mot en liten avgift. Boka en tid i Help Desk, där du också kan låna utrustning. Du kanske är sugen på att förbättra dina tenniskunskaper? Eller kanske bara testa en ny sport? Som gäst på hotellet kan du även boka in dig på en privat tennislektion. Bokning görs via Help Desk, utbud på tider kan variera.

Sportaktiviteter

Flera dagar i veckan arrangerar Sunwing Family Resorts aktivitetsvärdar olika sportaktiviteter. Aktuellt program hittar du i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du läsa mer om vad som händer på resorten under din semester. Programmet är live och kan ändras utan förvarning. Det betyder också att du inte kan se det under perioder som hotellet inte är öppet för säsongen.

Barn och ungdom

På Sunwing Family Resorts behöver ingen bli rastlös. Vi ordnar massor av barnaktiviteter för barn från 0-7 år, allt från öppet hus, skattjakt och äventyr med barnens favoriter Lollo & Bernie till Lollo & Bernies ministars och vattenlekar.

Under sommaren 2021 hålls samtliga barnaktiviteter utomhus (gäller tills vidare).

Många aktiviteter är gratis
De allra flesta av aktiviteterna är gratis, här kan du se vilka aktiviteter som ingår och vilka som kostar en slant. Vissa har åldersgräns, men det finns alltid någonting att göra för både små och stora barn!

På Sunwing Kallithea Beach finns det två Lollo & Bernie-klubbar. Det ena ligger nära poolområdet och den första längan av Poseidon. Här samlas barnen när det är dags för spännande aktiviteter som skattjakt eller piratäventyr, eller när en film visas. Anmälan till barnaktiviteterna görs via Holiday Planner på MySunwing. Om man vill pyssla, bli ansiktsmålad eller bara vill läsa en bok eller leka med de olika leksakerna tillsammans med mamma eller pappa, så går man till det andra Lollo & Bernie-klubben som ligger beläget vid lägenhetsbyggnaden Helios.

Scenen, där du kan se våra populära barnshower och vara med på Lollo & Bernies ministars eller Lollo & Bernies minidisco, ligger i huvudbyggnaden Athena, vid Baren och Fino Restaurant & Grill.

På Sunwing Kallithea Beach finns alltid något att göra. Här nedan presenterar vi ett urval av alla aktiviteter som vi erbjuder.

Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

Vad händer på resorten under din semester? Se vilka aktiviteter som anordnas i Holiday Planner. Programmet är live, det betyder att du endast kan se det under perioder som hotellet är öppet för säsongen. Aktiviteterna är bokningsbara när du ankommer till hotellet.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie Club

Lollo & Bernie har ett eget lekhus som kallas Lollo & Bernie-klubben. Flera gånger i veckan är det öppet hus, då är barn och vuxna i alla åldrar välkomna dit för att leka, måla, pyssla, titta på film eller kanske lyssna på en saga. I anslutning till Lollo & Bernie-klubben finns en inhägnad lekplats (delvis solskyddad).

Play & Splash

Flera dagar i veckan har alla barn möjlighet att delta i vattenvaneövningar med lek och plask i poolen till skojig musik! Samtidigt som barnen har roligt tränar de koordination, styrka, rytmik och balans. Tanken är att de får utveckla sin kreativitet och lära sig att samarbeta med andra barn.

Adventure Games

Adventure Games

I Lollo & Bernie-klubben samlas barnen också när det är dags för Adventure Games. Var med och leta efter en hemlig skatt, eller kom på Lollo & Bernie's födelsedagskalas! Aktiviteterna för barn som fyllt 3-7 år pågår i ca en och en halv timme och genomförs flera gånger i veckan. Anmälan till aktiviteterna görs via Holiday Planner på MySunwing och betalning sker i Help Desk.

Familjegympa

Familjegympa

På familjegympan får barn som fyllt 3-7 år träna tillsammans med sina föräldrar. Kanske mormor eller farfar också vill vara med? Under det 30 minuter långa passet springer, hoppar, dansar och leker vi tillsammans till musik. Fokus ligger på motorisk träning för barnen och lite mer fysiska utmaningar för de vuxna.

Familjeyoga

Familjeyoga

Familjeyogan bjuder på kvalitetstid tillsammans. Fokus ligger på rörelse och framförallt glädje. Ingen behöver prestera något, utan alla gör övningarna efter egen förmåga och yogaklassen utgår från en berättelse som följer genom hela klassen. Klassen är 30 min och passar dig som fyllt 4-7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

Två dagar i veckan blir det allsång, rytmik och rörelser för både gamla och unga. Kom och var med på vår After Beach tillsammans med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gäster med stor charm. En kväll i veckan är det barnens tur att stå på scenen och förvandlas till stjärnor. Lollo & Bernies ministars är en aktivitet för barn som fyllt 3-7 år. Barnen väljer en sång som dom sen får repetera tillsammans med vårt showteam. På kvällen får de hjälp med kläder och smink i logen. Sedan är det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Efter barnshowen är det dags för Lollo & Bernies minidisco, veckans höjdpunkt för våra mindre gäster. Flera kvällar i veckan glimmar det till i discokulan och det blir fullt ös på dansgolvet. Och vem vet, kanske Lollo eller Bernie tittar förbi... Lollo & Bernies minidisco varar ca 20-25 minuter.

Barnshower

Barnshower

Förtjusta tjut varvas med andlös tystnad, skratt och rop när det är barnshow på Sunwing. Missa inte våra härliga shower med våra kramgoa maskotar Lollo & Bernie. Följ med Lollo och Bernie på semester, heja på dem i strandtävlingen eller häng med på deras spännande Cirkus Show.

Läs mer om showerna här

Lollo & Bernie Store

Nu har Lollo & Bernie fått en alldeles egen affär där barnen kan köpa gosedjur, t-shirts, spel, babysaker och mycket annat som Lollo & Bernie har designat.

Lollo & Bernie's webbshop

Lollo & Bernie's webbshop

Du vet väl att du inte behöver vänta tills du kommer till Sunwinghotellet för att köpa Lollo & Bernie-prylar? Giraffen Lollo och björnen Bernie har en egen webbshop som de fyllt med kramdjur, kläder, pyssel böcker, spel och massor av andra roliga saker för stora och små barn.

Personal

Personal

Personalen som ansvarar för barn och ungdomsaktiviteterna har erfarenhet av att arbeta med barn och är valda med omsorg. Framförallt är de inställda på att ge barnen de bästa veckorna på året!

Besök av Lollo & Bernie

Besök av Lollo & Bernie

Förboka ett besök av den dansglada giraffen Lollo eller hennes kramiga björnkompis Bernie och ge en uppskattad överraskning till de små på semestern!

Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

På Sunwing Family Resorts dyker de kramgoa maskotarna Lollo & Bernie upp och hälsar på alla barn och vuxna. Lollo är en nyfiken giraff som älskar dans och musik, Bernie är en klok och modig björn som älskar mat. Du möter Lollo & Bernie på olika ställen på hotellet, till exempel vid poolen, i restaurangerna, på Lollo & Bernie's minidisco och i Lollo & Bernie-klubben.

Lollo & Bernie's Corner

Ibland kan det vara skönt att ta en paus från solen och plaskandet i poolen. Lollo & Bernie's corner är en mysig liten videohörna dit barn i alla åldrar är välkomna för att koppla av och titta på film.

Ta med dig Lollo & Bernie hem från semestern

Ta med dig Lollo & Bernie hem från semestern

Vill du ha ett minne av Lollo och Bernie med dig hem från semestern kan du på hotellet köpa kramdjur, T-shirts, nyckelringar och mycket annat. Lollo & Bernie produkterna finns att köpa året runt, på våra öppna Sunwing Family Resort. Utbudet varierar från hotell till hotell. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

För barn och ungdomar mellan 8-11 år (upp till 15 år på högsäsong påsk- och sommarlov) erbjuder Sunwing Kallithea Beach en hel del roligt att göra. Här får du prova på olika sportaktiviteter, både på land och i vattnet. Det finns också en spelhall, biljardbord, minigolfbana, pingisbord, boulebana, utomhusschack och andra spel. Ibland arrangerar vi kvällsaktiviteter, till exempel med pizza och filmvisning.

Under sommaren 2021 hålls samtliga aktiviteter utomhus.

I vår Teen Lounge kan du spela PlayStation. Är du riktigt modig kan du ställa upp i Teen Talent, där du kan visa upp din talang eller få hjälp av showteamet att öva in en låt som du sedan uppträder med på stora scenen, inför publik.

Många aktiviteter är gratis
De allra flesta av aktiviteterna är gratis, här kan du se vilka aktiviteter som ingår och vilka som kostar en slant.

Aktiviteter

Aktiviteter

Följ med på pizza & film kväll, sportaktiviteter och olika kvälls-aktiviteter. Låna spel, lyssna på musik, se på film och var med på roliga tävlingar. Aktuellt program hittar du i Resortservice eller i Holiday Planner i din mobil eller surfplatta. Programmet är live, det betyder att du endast kan se det under perioder som hotellet är öppet för säsongen. Aktiviteterna är bokningsbara när du ankommer till hotellet.

Teen Lounge

Vår Teen Lounge är mötesplatsen för alla ungdomar som vill ta en paus från föräldrar och småbarn. Här finns film, spel och pyssel, noga utvalt av och för dig som vill ta en paus från sol och bad. Om du längtar ut igen och vill ha lite mer fysiska utmaningar kan du ta en pingis- eller biljardmatch mot dina nyfunna kompisar. Vissa aktiviteter är mot avgift.

Kids Parkour

Nu är det dags för barnen att hoppa högt, hoppa långt, krypa och rulla runt! På ett lekfullt och säkert sätt bidrar träningen inte bara till att öka barnets fysiska styrka, kondition, koordination och balans, utan även självförtroendet. Ett måste för såväl barn med myror i brallan som de som ännu inte hittat sin grej. Varje tillfälle är 30-55 minuter och avslutas med en hinderbana. Kids Parkour riktar sig till barn mellan 8-11 år.

Familje Crosstraining

Familje Crosstraining är en cirkelträningsklass med stationer för både kondition och styrka. Här tränar barn från 8 år och föräldrar tillsammans. Kvalitetstid tillsammans och full fart!

Fitness Together

Fitness Together ger föräldrar och ungdomar mellan 11-15 år en möjlighet att träna tillsammans. Både i gymmet och på utvalda gruppträningsklasser. Personalen på plats börjar med en genomgång och sedan tränar man tillsammans efter givna ramar.

Spa Together

Spa Together ger föräldrar och ungdomar mellan 11-15 år en möjlighet att avnjuta behandlingar tillsammans i vårat spa.
Vi erbjuder olika typer av massage, kroppsbehandlingar samt ansiktsbehandling. Spa Together bokas alltid för två vuxna, och kan utnyttjas för vuxna eller ungdomar mellan 11-15 år.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spela PlayStation 4. Vi har alltid ett brett utbud av spel. Utmana dig själv eller dina kompisar. Det bästa av allt, det är helt gratis att spela.

Creative Time

Flera dagar i veckan är det Creative Time i vår Teen Lounge. Då kan du göra smycken, mobildekorationer och andra fantasifulla skapelser.

Chill-Out

Kom till Teen Lounge och häng med jämnåriga vänner! Här kan du läsa, slappa, lyssna på musik eller vara med på arrangerade aktiviteter och Creative Time tillsammans med vår ungdomsledare.

Utmana dina vänner!

På Sunwing Kallithea Beach kan du när som helst ta dig en runda på vår populära minigolfbana. Golfbollar köper man i Mini Market eller i Lollo & Bernie Store, och man får då spela hur mycket man vill hela vistelsen utan att det kostar någonting extra. Detsamma gäller om du blir sugen på att utmana dina nyfunna kompisar på ett parti boule. Annars kan ni alltid spela tennis, volleyboll, pingis, biljard, backgammon eller utomhusschack. Vissa av dessa aktiviteter är mot avgift. Eller varför inte ta med en fotboll och ordna en spontanmatch på stranden?

Teen Talent

Är du mellan 8-15 år har du chansen att uppträda och sjunga live på Sunwings scen. Vårt skickliga showteam plockar då fram artisten i dig och hjälper till med allt från koreografi till smink. Kanske är du en av morgondagens stjärnor? Passa på att visa upp din talang inför en jublande publik.

Flash Mob

…en hemlig aktivitet för alla ungdomar mellan 8-15 år. Prata med din ungdomsledare eller showteamet på plats för vidare information om tider och repetitioner.

Personal på Sunwing

Personal

Personalen som ansvarar för aktiviteterna på Sunwing Kallithea Beach har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar och är valda med omsorg. Framförallt är de inställda på att ge barnen och ungdomarna de bästa veckorna på året.

Läge och transfer

Läge

Lugnt läge direkt vid havet (50–100 m). Trappor och ramp ner till havet. Musik från intilliggande nattklubb kan vara störande för vissa lägenheter, främst i byggnaderna Ariadne, Poseidon och Triton. Gäller främst i juli och augusti. Avstånd till Rhodos stad ca 4 km. Busstransfer från flygplatsen tar ca 30 minuter.

Box 207
GR-851 00 Rhodos
Telefon: +30 22 410 88100
kallithea@sunwing.net

Easy travel/Direkttransfer med Sunclass Airlines

Easy travel/Direkt transfer med Sunclass Airlines

Sunwing Kallithea Beach erbjuder Easy Travel, vilket betyder att du bekvämt kan checka in i lugn och ro redan på hotellet om du bokat en paketresa och flyger med Sunclass Airlines. Har du köpt till transfer och flyger med Sunclass Airlines får du även åka med direktbussar till/från flygplatsen. Flyger du med Sunclass Airlines och har du valt egen transport som taxi eller hyrbil checkar du in på hotellet innan du åker till flygplatsen.

Bagage check-in på hotellet: Ja
10 kg extra bagage: Ja
Direkt transfer: Ja
Period: Apr-okt

Underhållning

När den värsta hettan lagt sig på Sunwing Kallithea Beach, hettar det till på scenen istället. Nästan varje kväll händer det något nytt och bejublade barnshower och proffsiga dans- och musikspäckade familjeshower avlöser varandra. Många av dagens lysande stjärnor har börjat sin karriär hos oss.

Varför inte börja med en god middag på Fino och sedan fortsätta med en drink från baren samtidigt som du njuter av underhållningen?

Sommaren 2021 sker all underhållning utomhus tillsvidare.

Familjeshower

Familjeshower

Missa inte Sunwings populära och proffsiga familjeshower. Vi bjuder bland annat på oförglömliga discohits och det bästa ur pop- och rockvärlden. Våra färgsprakande shower med sång, dans och teater är en perfekt avslutning på en härlig semesterdag!

Läs mer om showerna här

Barnshower

Förtjusta tjut varvas med andlös tystnad, skratt och rop när det är barnshow på Sunwing. Missa inte våra härliga shower med våra kramgoa maskotar Lollo & Bernie. Följ med Lollo och Bernie på semester, heja på dem i strandtävlingen eller häng med på deras spännande äventyr.

Läs mer om showerna här

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gäster med stor charm. En kväll i veckan är det barnens tur att stå på scenen och förvandlas till stjärnor. Lollo & Bernies ministars är en aktivitet för barn som fyllt 3-7 år. Barnen väljer en sång som dom sen får repetera tillsammans med vårt showteam. På kvällen får de hjälp med kläder och smink i logen. Sedan är det showtime!

Teen Talent

Har du fyllt 8-15 år har du chansen att uppträda och sjunga live på Sunwings scen. Vårt skickliga showteam plockar då fram artisten i dig och hjälper till med allt från koreografi till smink. Kanske är du en av morgondagens stjärnor? Passa på att visa upp din talang inför en jublande publik.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Veckans höjdpunkt för våra mindre gäster. Efter barnshowen är det dags för Lollo & Bernie's minidisco! Flera kvällar i veckan glimmar det till i discokulan och det blir fullt ös på dansgolvet. Den ena hiten avlöser den andra. Och, alla danssugna barn kan släppa loss på dansgolvet. Och, vem vet kanske Lollo eller Bernie tittar förbi...

Lollo & Bernie's After Beach

Två dagar i veckan blir det allsång, rytmik och rörelser för både gamla och unga. Kom och var med på vår After Beach tillsammans med Sunwings showteam.

Spa

I vår härliga spaavdelning på Sunwing Kallithea Beach kan du njuta av flera olika sorters massage, helkroppspeeling, ansiktsbehandlingar, pedikyr och mängder av andra sköna behandlingar. Allt från 25-minutersbehandlingar till 90 minuters behandlingar. Spaavdelningen hittar du i anslutning till vårt Fitnesscenter.

Spa Together ger er möjligheten att njuta av behandlingar tillsammans i vårt spa. Varför inte passa på att unna dig lite kvalitétstid med din vän, käresta eller tonåring. Önskar ni 50 minuters behandling förbokar ni vårt populära Duo-paket. Väl på plats kontaktar ni spa-personalen, bestämmer tid och väljer ni någon av de härliga 50-behandlingarna som erbjuds i Spa Together, båda behöver välja samma behandling. Vill ni boka annan längd än 50 minuter bokar ni detta på plats. Åldersgräns 11 år. Läs mer på hotellets informationssajt MySunwing.

Till våra yngsta gäster kan vi erbjuda Lollos ekologiska oljemassage och Bernies ekologiska chokladmassage. Vi erbjuder också Teen Face för ungdomar. Mer information hittar du på MySunwing.

Våra terapeuter är välutbildade och vi har flera olika spa-paket som går att boka hemifrån.

OBS: Under sommaren 2021 erbjuds ett begränsat utbud av behandlingar.

Lilla Spa-paketet

Lilla Spa-paketet

25 min. Unna dig en Body Scrub eller kanske en fot- och benmassage?

Mellan Spa-paketet

50 min. T ex en djuprengörande ansiksbehandling, en hot oil-massage eller en klassisk pedikyr.

Stora Spa-paketet

75 min. Valmöjligheterna är många… Bland annat: Hot stone massage, Sunwing Ritual eller varför inte en härlig klassisk ansiktsbehandling?

Lyx för en

90 min. Vill du ha egen tid under semestern rekommenderar vi 'Lyx för en'. Välj något utav våra 90 min behandlingar. Njut av extra lyxig kvalitetstid.

Duo paketet

50 min. Njut av tid tillsammans under semestern. Boka duo paketet och välj valfri 50 minuters behandling som finns under Spa Together. Paketet är för 2 personer och ni får 50 minuters behandling vardera. En extra mysig stund tillsammans!

Så här bokar du!

Våra spabehandlingar har blivit allt populärare så vill du vara säker på en plats är det bäst att boka ett spa paket hemifrån. På Min sida kan du välja att boka till ett Fitness & Spa-paket på din ordinarie bokning. Du kan givetvis också ringa 0771-995 995 så hjälper vi dig. Tidsbokning för behandlingar bokas på plats. Du kan även boka behandlingar på resorten, i mån av plats.

Åldersgränsen på våra Spa är 15 år (undantaget Spa Together, Teen Face och Spabehandlingar för barn).

Gästrecensioner
4,6/5
Gästbetyget är resultatet av 908 gästers svar på frågan "Hur nöjd var du med hotellet som helhet?".
95% rekommenderar hotellet
Hotellrummet som helhet
4,9
Hotellets läge
4,5
Hotellets personal
4,8
Trivsel & stämning
4,9
Poolområdet för barn
4,8
Barnvänligt
4,8
Wifi
4,9
Se recensioner för:
Senast inlagda betyg
 • 4/5

  "Toppen"

  Hotellet var bra
 • 5/5

  "Fantastiskt! "

  Supertrevligt hotell! Stort område med både möjlighet till pool och hav! Trevlig personal och nära till både Rhodos stad och Lindos som man enkelt kan åka buss till eller taxi! Fina rum som stämde överens med bokningen och bilderna! Överträffade alla förväntningar!
 • 4/5

  "Bra och prisvärt hotell"

  Bra läge och fräscha rum. Vi reste utan barn och stördes lite av ljudnivån men det var okej!
 • 5/5

  "Rekommenderar varmt, men."

  Trevligt hotell med mycket familjevänliga aktiviteter. Hotellet känns fräscht och fint. Vill man så kan man besöka diverse aktiviteter på hotellet som Ving anordnar, t ex träningspass för både barn och vuxna samt Lollo & Bernie för de minsta. Min minsting är dock rädd för utklädda figurer…Finns dessutom både fotbolls- och tennisplan. Fina poolområden både för barn och vuxna med vattenrutschkanor.Hotellets personal var mycket trevlig. Städpersonalen borde dock dammsuga rummen både innan ankomst men också någon gång under veckan som man är på besök. Var väldigt dammigt och skräpigt under sängar och soffor.
 • 1/5

  "Helios med poolaccess"

  Hade poolaccess på Helios. Rummet slitet, sängarna hårda, kuddarna obekväma. Skiljedörren mellan sovrum och allrum där bäddsoffan står gnisslade så högt så alla vaknade av att öppna/stänga. Chromecast som skulle ingå var stulen och kuddmenyn innebär att det ligger 2 kuddar på sängen att välja bland. Fanns inga innomhus-tofflor att låna, kallt på klinkergolvet. Dusch-glasdörren läckte vatten ut i badrummet så det var alltid blött och halt på golvet, en hantverkare kom och tätade med silicon men hjälpte inte. Kranen till handfatet läckte också så kommoden var också alltid blöt, luktade mögel. Det är missvisande att kalla hotellet för 4-stjärnigt då det inte bara saknade det lilla extra utan en hel del.
Gör en sökning för att se lediga rum och priser