Flexibla resor med flyg och hotell

Vill du ha friheten att själv välja reslängd och avresedag för din semester?

Med Ving kan du sätta ihop din egen resa med flyg och hotell. Då väljer du själv vart du vill resa, när du vill åka och hur länge du vill vara borta. Välj mellan en mängd spännande resmål och hotell i alla prisklasser.

Oavsett vilket resmål du längtar till, och om du vill vara borta i fyra dagar eller fyra veckor, ger vi dig möjligheten att själv skräddarsy din resa med flyg och hotell. Som alltid hos oss kan du välja bland flyg och hotell i alla prisklasser, och på det viset får du både ett pris som passar dig, samtidigt som du får tryggheten genom att boka en resa hos Ving.

Fördelar med att boka flyg och hotell hos Ving

  • Välj själv din reslängd
  • Res när det passar dig
  • Stort urval av flygbolag
  • Trygghet på resan
  • Kombinera resmål
  • Paketera resan som du vill

Vad lockar dig mest?

I vårt utbud finns allt från paradis som Maldiverna och storstäder som Paris till klassisker som Costa del Sol eller semesterfavoriter som Rhodos.

Populära resmål med flyg och hotell

Mauritius

Mauritius har allt för en drömlik semester. Som palmkantade paradisstränder, en rik kultur, vacker natur, riktigt bra hotell och ett stort utbud av aktiviteter – både på land och i vattnet.

Costa del Sol

Costa del Sol

Costa del Sol är en cirka 20 mil lång kustremsa i södra Spanien. Vi erbjuder resor till flera omtyckta resmål längs kusten, bland annat till trendiga Marbella och klassiska Torremolinos .

Hängmatta på en strand på Maldiverna

Maldiverna

Maldiverna är ett semesterparadis i Indiska oceanen med kritvita stränder, kristallklart vatten och turkosa laguner. Här kan du strosa barfota i strandkanten och njuta av en riktigt rofylld semester.

London

Shoppa i de livliga kvarteren kring Oxford Street, se en musikal i West End eller strosa runt i Hyde Park. London erbjuder en oändlig mix av kultur och nöjen, och vi erbjuder hotell nära det du vill ha nära till.

Thailand

Fantastiska stränder, läcker mat och en otroligt gästvänlig befolkning. Hos oss hittar du resor till hela Thailand, från Khao Lak i väst till Koh Chang i öst. Du kan också välja att kombinera flera olika resmål.

Dubai

Glänsande skyskrapor, hypermoderna shoppingcenter, unika lyxhotell, gyllene stränder och magiska ökenlandskap. Dubai ligger knappt sju timmar bort, men är en helt annan värld.

Valletta sett från havet

Malta

Malta är en liten Medelhavsö med en lång och rik historia. Dessutom erbjuder ön ett skönt klimat året om, bad i kristallklart vatten och många mysiga restauranger.

Restips och inspiration

Weekendresor

En weekendresa är en perfekt minisemester och en skön paus från vardagen. Ta till exempel vännen under armen och bege er till en ny spännande storstad i några dagar.

Ta en paus från vardagen och åk på en weekendresa i några dagar.

Sista minuten-resor

Vill du resa så snart som möjligt? Gör ett fynd bland våra sista minuten-resor.

Vill du resa så snart som möjligt? Fynda en sista minuten-resa.

bagageväskor

Packlista inför resan

Här hittar du tips på vad som kan vara bra att packa ner i väskan. Så slipper du känslan av att ha glömt något när du är påväg till flygplatsen.

Få tips på vad som kan vara bra att packa ner i väskan när du ska resa.

Fördelar med att åka på en reguljär paketresa med Ving

När du åker på en reguljär paketresa med Ving kan du skräddarsy din semester helt efter dina önskemål – med samma trygghet som alltid.

Stort och flexibelt utbud

En paketresa med reguljärflyg ger dig frihet att själv välja avresedatum, reslängd och hotell. Du väljer själv bland ett brett utbud av resmål och hotell, samtidigt som du har tryggheten att skyddas av paketreselagen. När du bokar en paketresa med Ving kan du också välja mellan flera olika flygbolag. På de flesta resmål har du dessutom möjlighet att boka privat transfer.

Noggrant utvalda hotell

Med Ving får du också massor av valfrihet när det gäller hotell. Våra noggrant utvalda hotell finns i alla prisklasser, så att du enkelt ska hitta ett som passar dig. Hos oss hittar du allt från enkla mellanklasshotell till lyxhotell med alla bekvämligheter. Du är alltid välkommen att fråga oss om råd – vi hjälper dig gärna att hitta det perfekta hotellet för dig.

Äventyr på egen hand

När du åker på en paketresa med reguljärflyg reser du på egen hand. Vi har inga guider på dessa resmål, men du kan komma i kontakt med vår kundtjänst dygnet runt om du skulle behöva hjälp – både före, under och efter din resa. Ytterligare en fördel med att boka din resa med oss är att du skyddas av paketreselagen. Det betyder att du får pengarna tillbaka om något oförutsett skulle hända vårt företag.