Semesterrapporten 2015

- 5 spaningar på temat ”Resan som livsstilsförbättring”

I årets upplaga av Semesterrapporten har vi gjort en djupdykning på temat resan som livsstilsförbättring. Det tydligaste uttrycket för denna trend är att allt fler är aktiva och tränar på semestern. Men det handlar inte bara om träning, utan också om att hitta en balans mellan fysiskt, mentalt och socialt välmående. När alla delar samverkar mår vi som allra bäst.

Semesterrapporten bygger på en mängd interna och externa undersökningar, samt underlag från diskussionerna i det ”Advisory Board” som Ving sammankallade hösten 2015. Årets ”Advisory Board” bestod av bl.a. Annika Creutzer, privatekonom, Hélène Benno, generalsekreterare Min StoraDag, Bo Svensson, Etour, Karin Wahlén, kommunikatör, Sophia Bendz, affärsängel, Amjad Aloul, Right Option media, Rosalin Örnefalk, kommunikatör, Teddy Falkenek, ICA, Patrik Yderberg, Springtime Travel, Marie Söderqvist, VD Livsmedelsföretagen och Patrik Marklund, produktchef Ving.

Koncernchef för Thomas Cook Northern Europe, Magnus Wikner, om Semesterrapporten:

Mer om Ving

Här hittar du information om oss och hur vi arbetar med hållbart resande, våra resmål samt kvalitet och säkerhet för våra kunder