pojke och pappa framför poolen

Våra kundlöften

Kvalitet

Med vår expertis och passion för semesterresor har vi, i mer än 60 år, skapat många underbara upplevelser och minnen tillsammans med våra gäster. Vi delar alltid med oss av våra gästers synpunkter för att hjälpa dig välja den perfekta semesterresan. Vi lyssnar alltid på våra gäster och utvecklar vår service och våra hotell utifrån era synpunkter. Våra medarbetare och samarbetspartners försöker ständigt hitta nya sätt att göra din semester ännu bättre.

Service

Vi finns där när du behöver oss. På de flesta av våra resmål kan du nå oss dygnet runt, året runt. Vårt mål är att göra allt vi kan för att just din semester ska bli ”de bästa veckorna på året” med upplevelser som gör att känslan sitter kvar länge.

Pålitlighet

Du ska alltid känna dig trygg när du reser med oss. Vi strävar efter att alltid ge dig den information du behöver inför och under din resa. Och oavsett vilken paketresa du bokar med oss gäller Resegarantin. Det innebär att du får dina pengar tillbaka om någonting oförutsett skulle drabba oss som företag.

Om Ving – Översikt