Cykelsemester utomlands för dig som vill ha effektiv träning på cykel varvat med sol och bad

CYKELSEMESTER

Cykelresor med Ving

Upplev värden från din cykel! Många resmål i Europa är perfekta för en cykelsemester, så att du enkelt kan kombinera semester med motion.

Är du ute efter perfekta förhållanden för en cykelresa? oavsett du du åker på egenhand, (tillsammans med familjen som hellre solar), reser med klubben, en större grupp eller vill åka med på en av våra arrangerade cykelresor tillsammans med andra entusiaster, hittar du hos oss perfekta förutsättningar för en perfekt cykelresa.

Vi ser fram emot att hjälpa dig i planeringen med din nästa cykelresa.

Hitta en cykelresa som passar
oavsett om du vill prova dina gränser med höga berg eller susa fram på landsvägen, kan vi hjälpa till med att planera din nästa cykelresa. Våra experter på cykelresor har god lokalkännedom, och kan ge dig råd så att du får en cykelsemester som passar.
Alcudia på Mallorca bjuder på cykelrundor som passar såväl nybörjaren som den erfarna cyklisten. På Gran Canaria hitta du utmanande berg och ett behagligt klimat året runt, och Madeira passar perfekt för dig som fastnat för mountainbike.
 
Med eller utan egen cykel
När du ska iväg på en cykelresa, kan du välja att ta med din egen cykel, eller om du hellre vill hyra en cykel när du kommer fram till resmålet. Möjligheten att hyra cykel på plats varierar från resmål till resmål, därför rekommenderar vi att du undersöker möjligheterna på förhand, om du behöver ta med din egen cykel. Tar du med din egen cykel på cykelresan, är det en bra idé att skaffa en cykelväska, så att cykeln säkert kommer fram. Vi rekommenderar att du t.ex. hyr en Airshell. Hos Airshell kan du också få rådgivning kring hur du bäst packar ner din cykel.

Ta med familjen på cykelsemester
Drömmer du om en cykelresa, men familjen har inte samma engagemang för pedalerna? När du reser med oss, kan du engelt kombinera en motionsrik cykelresa med kvalitetstid med familjen. På många av våra resmål där cykelförhållandena är perfekta, erbjuder vi också härliga familjehotell. Detta betyder att du kan ge dig ut på en cykeltur, medan familjen har det bra på stranden eller i poolen. Ett bra exempel på ett sådant hotell är Sunwing Alcudia Beach på Mallorca, där aktiviteterna för hela familjen avlöser varandra, samtidigt som du som cyklar erbjuds både cykelförvaring och cykeluthyrning.

Vi ser fram emot att hjälpa dig i planeringen med din nästa cykelresa.

Våra Cykelresor

Cykelläger - TeamSnabbare

3-10 alt. 17/4 el. 10-17/4. Pris från 13.495:-
Häng med Ving och TeamSnabbare på cykelläger på ett vårvarmt Mallorca. Med en perfekt temperatur för cykling är detta den perfekta uppladdningen inför cykelsäsongen.

Välj om du vill vara borta en eller två veckor.

Cykelgäng framför Sunwing Alcudia

Dini Tours - cykelresa till Mallorca

17 - 24/4. Från 9.235
En mer aktiv semester är Dini Tours motto. Följ med till Mallorca och en härlig cykelvecka där gemenskapen är i fokus.

Veggerby Bike Camp

24/4 - 1/5. Från 10.790:-
Träningsläger som passar alla nivåer av cyklister. Under en härlig vårvecka på Mallorca vässar vi cykelformen tillsammans med duktiga ledare.

Cykelresor på egen hand

Cykelsemester för dig som vill träna på egen hand

Turkiet

Alanya

Alanyas kuperade omgivningar erbjuder dig som vill ta en cykeltur med mountainbike en härlig upplevelse. Här kan du uppleva natur, kultur och härliga vyer under din cykeltur och gillar du Cross Country är Alanya ett utmärkt resmål för dig.

Cykelresa till Alanya

Marmaris

Marmaris bjuder in till både landsvägscykling efter kusten och mountainbiketurer i de kuperade omgivningarna. Här kan du under din cykeltur uppleva härliga vyer, undangömda stränder, natur och kultur.
Läs mer om att cykla i Marmaris

Kanarieöarna

Teneriffa

På Teneriffa hittar du som landsvägscyklist härliga utmaningar. Terrängen bjuder på branta stigningar i en varierande natur från sydsidans och Teides karga lavalandskap till norrsidans grönskande natur.
Cykleresa till Teneriffa

Gran Canaria

Med sitt behagliga klimat är Gran Canaria ett riktigt bra cykelresmål året runt. Öns kuperade terräng passar extra bra för dig som är van att cykla i berg.
Cykla på Gran Canaria

Madeira

Funchal

Madeira är perfekt för dig som kör mountainbike. För dig som är en van åkare finns det många utmanande leder. Här kan du till exempel köra downhill i en enastående vacker natur.
Cykelträning på Madeira

Mallorca

Alcudia

Alcudiaområdet är relativt nyupptäckt för cyklister som reser till Mallorca. Här är förhållandena ideala. Alla kan delta, det är stor variation på utmaningarna och du hittar lätt en nivå som passar dig.
Cykelresor Alcudia

Playa de Palma

Hotellen i Playa de Palma är vana vid stora grupper av cyklister som besöker Mallorca för att träna under för- och eftersäsong. Det betyder att ditt besök är välkommet och förhållandena för riktigt bra träning är ideala.
Cykla i Playa de Palma

Palma Nova/Magaluf

Området Palma Nova/Magaluf är som skapt för en lyckad cykelsemester.
Träna med cykel i Palma Nova/Magalufboldtext