Cykelsemester utomlands för dig som vill ha effektiv träning på cykel varvat med sol och bad

CYKELSEMESTER

Cykelresor med Ving

Är det dags för en cykelresa? I vårt utbud hittar du triathlonläger med cykelträning, såväl som perfekta resmål för dig som vill åka på cykelsemester och cykla på egen hand.

Anordnade cykelresor
Varje år anordnar vi tillsammans med våra träningspartners flera olika träningsläger där cykling ingår. Kanske är du redan en van triathlet som vill vässa cykelformen ytterligare, eller har du kanske blivit nyfiken på träning med cykel? oavsett vilket så följ med på en cykelresa och upptäck glädjen i att träna med cykel.

Cykelsemester
Föredrar du att träna cykling i din egen takt, eller vill du kombinera cykling med sol och bad? Då har vi flera resmål som passar utmärkt för en cykelsemester på egen hand. Varför inte upptäcka Mallorcas vackra landsvägar, eller prova på mountain bike i Turkiet.

Vill du hyra cykel på plats kan vi rekommendera professionella uthyrare med cyklar av hög kvalitet. För att cykelresan ska bli riktigt lyckad kan det vara klokt att packa ner ett litet verktygskit, reservhjul och GPS. Och glöm inte vattenflaska och solskydd!

Våra Cykelresor

Cykelresor på egen hand

Cykelsemester för dig som vill träna på egen hand

Turkiet

Alanya

Läs mer Alanyas kuperade omgivningar erbjuder dig som vill ta en cykeltur med mountainbike en härlig upplevelse. Här kan du uppleva natur, kultur och härliga vyer under din cykeltur och gillar du Cross Country är Alanya ett utmärkt resmål för dig.
Cykelresa till Alanya
Dölj

Marmaris

Läs mer Marmaris bjuder in till både landsvägscykling efter kusten och mountainbiketurer i de kuperade omgivningarna. Här kan du under din cykeltur uppleva härliga vyer, undangömda stränder, natur och kultur.
Läs mer om att cykla i Marmaris
Dölj

Kanarieöarna

Teneriffa

Läs mer På Teneriffa hittar du som landsvägscyklist härliga utmaningar. Terrängen bjuder på branta stigningar i en varierande natur från sydsidans och Teides karga lavalandskap till norrsidans grönskande natur.
Cykleresa till Teneriffa
Dölj

Gran Canaria

Läs mer Med sitt behagliga klimat är Gran Canaria ett riktigt bra cykelresmål året runt. Öns kuperade terräng passar extra bra för dig som är van att cykla i berg.
Cykla på Gran Canaria
Dölj

Madeira

Funchal

Läs mer Madeira är perfekt för dig som kör mountainbike. För dig som är en van åkare finns det många utmanande leder. Här kan du till exempel köra downhill i en enastående vacker natur.
Cykelträning på Madeira
Dölj

Mallorca

Alcudia

Läs mer Alcudiaområdet är relativt nyupptäckt för cyklister som reser till Mallorca. Här är förhållandena ideala. Alla kan delta, det är stor variation på utmaningarna och du hittar lätt en nivå som passar dig.
Cykelresor Alcudia
Dölj

Playa de Palma

Läs mer Hotellen i Playa de Palma är vana vid stora grupper av cyklister som besöker Mallorca för att träna under för- och eftersäsong. Det betyder att ditt besök är välkommet och förhållandena för riktigt bra träning är ideala.
Cykla i Playa de Palma
Dölj

Palma Nova/Magaluf

Läs mer Området Palma Nova/Magaluf är som skapt för en lyckad cykelsemester.
Träna med cykel i Palma Nova/Magaluf
Dölj