Löparresor med Ving

Vill du kombinera löpträning med semester? Då är våra löparresor perfekta för dig!

Läs mer Oavsett om du vill komma igång med löpning, slipa på löptekniken eller är en erfaren atlet, har vi löpresor som passar utmärkt som semesteralternativ. Följ med på ett av våra löparläger och vässa löptekniken, eller bo på ett av våra hotell där bra löprundor väntar runt hörnet. Anpassa din löpresa efter hur mycket och på vilket sätt du vill träna.
 
Löpträna på till exempel våra barnvänliga Sunwing Family Resorts eller vuxenhotellen Sunprime Hotels, som är perfekta utgångspunkter för dig som vill ta en stenhård löprunda eller komma igång med löpningen. Vi har kartlagt våra favoritrundor för din löparresa och gjort dem nedladdningsbara till RunKeeper och MapMyRun. De kan även laddas ned till andra appar som kan importera GPX-filer.
 
För dig som ska träna löpning inför en Svensk klassiker har vi flera löparresor med hotell som är klassikercertifierade.
 
Ett annat tips är att åka på en weekend och kombinera det med löpning. Varför inte ta en löpweekend i en spännande stortstad, eller ta en springtur längs med havet på Mallorca.
Dölj

Populära resmål för löpträning

Topplista över populära resmål för löparresor

1. Mallorca - Passar både för dig som vill åka på en weekend eller en längre semester och kombinera med löpning.
2. Gran Canaria - Perfekt temperatur för löpning året om.
3. Teneriffa - Skiftande landskap som lämpar sig bra för löpning.

Familjehotell som passar för löparresor

Vässa din löpteknik samtidigt som hela familjen har det bra.

Hotell för vuxna som passar för löparresor

Träna löpning under semestern och njut sedan lite extra av allt hotellen har att erbjuda

Seeda dig till Lidingöloppet

Är du anmäld till att springa något av loppen under TCS Lidingöloppshelgen? Genom vårt samarbete med Lidingöloppet har vi gjort det möjligt att seeda sig på alla våra hotell där vi har digitalt utmärkta löprundor. Det räcker med att springa en löprunda som är minst 9 km lång med hjälp Runkeeper, MapMyRun eller Endomondo. När du är klar tar du en skärmbild på tid och distans, mejla sedan bilden tillsammans med ditt personnummer och ditt namn till info@lidingoloppet.se.