Löparresor för dig som vill komma igång med löpning eller ta dig till nästa nivå.

LÖPARRESOR

Löparresor med Ving

Vill du kombinera löpträning med semester? Då är våra löparresor perfekta för dig!

Våra löparresor är perfekt för dig som både vill ha semester men samtidigt träna löpning. Bo på härliga hotell samtidigt som du hittar perfekta löprundor direkt utanför dörren. Vi erbjuder både anordnade löparläger och resor för dig som vill åka och löpa på egen hand.

Oavsett om du vill komma igång med löpning, slipa på löptekniken eller är en erfaren atlet, har vi löpresor som passar utmärkt som semesteralternativ. Följ med på ett av våra löparläger och vässa löptekniken, eller bo på ett av våra hotell där bra löprundor väntar runt hörnet. Anpassa din löpresa efter hur mycket och på vilket sätt du vill träna.

Löpträna på till exempel våra barnvänliga Sunwing Family Resorts eller vuxenhotellen Sunprime Hotels, som är perfekta utgångspunkter för dig som vill ta en stenhård löprunda eller komma igång med löpningen. Vi har kartlagt våra favoritrundor för din löparresa och gjort dem nedladdningsbara till RunKeeper och MapMyRun. De kan även laddas ned till andra appar som kan importera GPX-filer.

För dig som ska träna löpning inför en Svensk klassiker har vi flera löparresor med hotell som är klassikercertifierade.

Ett annat tips är att åka på en weekend och kombinera det med löpning. Varför inte ta en löpweekend i en spännande stortstad, eller ta en springtur längs med havet på Mallorca.

För dig som vill komma igång med löpningen anordnar vi under året flertalet löparresor, eller passa på att utnyttja någon av de löprundor som finns direkt utanför flera av våra hotell.

Tips inför löparresan

Våra bästa tips inför löparresan

För dig som vill träna löpning på semestern

Här kan du lära dig mer om hur löparresor fungerar, och läsa expertens bästa tips för att förbättra löpningstekniken.

Intervju med Tor Pöllänen

Är du intresserad av en löparresa?
Tidigare landslagslöparen Tor som idag driver Next Level Running ger dig sina bästa tips.

Populära resmål för löpträning

Topplista över populära resmål för löparresor

1. Mallorca - Passar både för dig som vill åka på en weekend eller en längre semester och kombinera med löpning.
2. Gran Canaria - Perfekt temperatur för löpning året om.
3. Teneriffa - Skiftande landskap som lämpar sig bra för löpning.

FAMILJEHOTELL SOM PASSAR FÖR LÖPARRESOR

Vässa din löpteknik samtidigt som hela familjen har det bra.

Brygga i vattnet framför hotell
concept-logo

Sunwing Alcudia Beach

Sunwing Alcudia Beach har allt du behöver för familjesemestern. Dessutom passar både stranden och omgivningarna utmärkt för en löptur.

Poolen på Sunwing Cala Bona Beach
concept-logo

Sunwing Cala Bona Beach, Mallorca

Sunwing Cala Bona Beach ligger på Mallorcas östra och kanske vackraste kust. Här finns det gott om möjligheter till varierande och rolig löpning.

Sunwing Makrigialos Beach, Kreta
concept-logo

Sunwing Makrigialos Beach, Kreta

Sunwing Makrigialos Beach ligger vid en av Kretas härligaste stränder. De kuperade omgivningarna gör det lätt att variera svårighetsgraden på löpträningen.

Poolen på Sunwing Fañabé Beach

Sunwing Fañabé Beach, Teneriffa

Prisbelönta Sunwing Fañabe Beach har flera gånger fått utmärkelsen bästa familjehotell. Runt hotellet hittar du snabbt en löprunda som passar dig.

Utsikt över poolen på Sunwing Kamala Beach
concept-logo

Sunwing Kamala Beach, Phuket

Familjehotellet Sunwing Kamala Beach ligger vid ett av svenskarnas favoritresmål i Phuket. Runt hotellet hittar du enkelt en rolig och utmanande löprunda.

Utsikt över poolområdet på Sunwing Bangtao Beach
concept-logo

Sunwing Bangtao Beach, Phuket

Sunwing Bangtao Beach ligger vid en av Phukets bästa stränder, som är åtta kilometer lång och idealisk för löpträning.

HOTELL FÖR VUXNA SOM PASSAR FÖR LÖPARRESOR

Träna löpning under semestern och njut sedan lite extra av allt hotellen har att erbjuda

Pool på Sunprime Atlantic View
concept-logo

Sunprime Atlantic View, Gran Canaria

Populära vuxenhotellet Atlantic View ligger i semesterfavoriten Playa del Inglés. En löptur är ett perfekt sätt att utforska omgivningarna på

Poolområdet på Sunprime Coral Suits
concept-logo

Sunprime Coral Suites & Spa

Sunprime Coral Suites ligger i populära Playa de las Américas. Här finns det goda möjligheter till löpträning, inte minst vid strandpromenaden ett stycke bort.

Solstol på Sunprime Waterfront, Mallorca
concept-logo

Sunprime Waterfront, Mallorca

Sunprime Waterfront ligger direkt vid stranden i Playa de Palma. Strandpromenaden nedanför hotellet passar perfekt för en löprunda.

Poolen på Sunprime Kamala Beach

Sunprime Kamala Beach, Phuket

Sunprime Kamala Beach ligger vid ett av svenskarnas favoritresmål i Phuket. Här finns allt för din vuxensemester. En löptur före frukost är en perfekt start på dagen.

Seeda dig till Lidingöloppet

Är du anmäld till att springa något av loppen under TCS Lidingöloppshelgen? Genom vårt samarbete med Lidingöloppet har vi gjort det möjligt att seeda sig på alla våra hotell där vi har digitalt utmärkta löprundor. Det räcker med att springa en löprunda som är minst 9 km lång med hjälp Runkeeper, MapMyRun eller Endomondo. När du är klar tar du en skärmbild på tid och distans, mejla sedan bilden tillsammans med ditt personnummer och ditt namn till info@lidingoloppet.se.