Padelresor hos Ving
Sport Padel

Padelresor

Padelresor till solen

Åk utomlands på en härlig padelresa

Har du också fastnat för padel och vill spela padel utomlands? Hos oss hittar du både anordnade padelresor och hotell med egna padelbanor där du kan spela så mycket eller lite du vill under semestern.

Just nu kan du boka flera anordnade padelresor till både Kroatien och Mallorca med välrenommerade samarbetspartners och instruktörer. Resorna passar för alla nivåer av spelare och vi erbjuder också tjejresor och nybörjarveckor.

Flera av hotellen med padelbanor ligger såklart i Spanien, så passa på att boka en padelresa till vackra Teneriffa eller La Gomera. Eller varför inte boka en resa till ett hotell med padelbanor i Turkiet eller Kroatien, perfekt för en resa utomlands full av padelspel.

Bokar du din padelresa hos oss skyddas du alltid av paketreselagen. Dessutom kan du alltid kontakta vår kunniga personal som gärna svara på dina frågor. Så vad väntar du på? Boka din nästa padelresa till värmen här, och njut av att spela padel i en skönare miljö.

Hälsoeffekter

Padel ger många positiva effekter, som bland annat:

Ökar: Balans, koordination, kondition, kognitiv beslutsförmåga, koncentration, psykiskt välbefinnande
Minskar: Högt blodtryck, stress

GRUPPRESOR MED PADEL

Utveckla ditt padelspelande tillsammans med erfarna instruktörer och andra padelinstresserade.

Vings semesterhittare

Ett nytt sätt att hitta din nästa padelresa

Svårt att hitta en resa som passar dina träningsintressen? Eller vill du kombinera padel med någon annan träning på din semester? Vår nya sökfunktion hjälper dig på vägen.

Bra resmål för padel

Bra resmål med padelcenter och perfekta förhållanden för att spela padel.

Gran Canaria

Playa del Inglés, Gran Canaria

I Playa del Inglés ligger Tenis Holycan med bra padelbanor utomhus för dig som är sugen på att prova på eller förbättra dina färdigheter i denna populära sport. Till Tenis Holycan är det cirka 400 meter från Sunprime Atlantic View.

Mallorca

Alcudia, Mallorca

I Alcudia finns CDM Alcúdia | Gesport Balear som erbjuder en rad olika sport- och träningsaktiviteter för dig som vill ha en aktiv semester. På promenadavstånd från flera hotell hittar du bland annat fina padelbanor, simbassänger och gruppträningspass.

Sunprime Waterfront

Södra Mallorca

På södra Mallorca finns mängder av padelbanor och här hittar du bland annat Pins Padel Club som håller en mycket bra standard och ligger nära många av våra hotell i Palma. Om du bor på Sunprime Waterfront kan du enkelt besöka klubben genom att ta en taxi från hotellet.

Hotell som erbjuder padelbanor

Våra bästa hotell med padelbanor, där du kan varva avkoppling med sport och träning.

Waterman Supetrus Resort
Family Garden

Waterman Supetrus Resort

Supetar, Kroatien

Ett populärt och omtyckt Family Garden-hotell i Supetar, Kroatien. På hotellområdet finns flera padelbanor som går att boka online, och om du vill träna mellan padelmatcherna finns det gym både inomhus och utomhus.

Supetar, Kroatien

Sunprime Ocean View
Sunprime

Sunprime Ocean View

Teneriffa

Vårt eget vuxenhotell, med padelbana, smarta måltidspaket, gym, gruppträning och spa. Så att du får alla förutsättningar för effektiv träning och skön återhämtning mellan träningspassen.

Teneriffa

Green Garden
Family Garden

Green Garden Resort & Spa

Alanya, Turkiet

På Green Garden Resort & Spa kan både stora och små vara aktiva under semestern i Turkiet. Här finns flera sportaktiviteter, inklusive två padelbanor, och efter träningen kan du koppla av i hotellets trevliga spa.

Alanya, Turkiet

Alla hotell med padel

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 av 0 hotell