Golfresor

Spela golf på din semesterresa

Är det dags för en golfresa, eller vill du bara kombinera din semester med några dagar på banan? Då har du kommit helt rätt, på massor av våra resmål finns det perfekta förutsättningar för att spela golf. Du bokar själv din Greenfee-tid med banan, men resten av paketet kan du boka genom oss.

Läs mer När du bokar ett paket via oss med flyg och hotell skyddas du av paketreselagen, reser du på en charterresa med oss, lägger du enkelt till en golfbag i bokningen. Har du några frågor om transport av golfbagen på resan, är det bara att Kontakta oss.Dölj

Under sommaren 2019 erbjuder vi greenfee-paket till Mallorca och Turkiet.

Resmål för dig som vill spela golf

Tips på Golfhotell

Filtrera
Hotellstandard
Gästbetyg
3,0till5,0
3,0
5,0
Avstånd till närmaste centrum
 
25 m
> 10 000 m
Avstånd till strand
 
25 m
> 10 000 m
Ungefärlig transfertid
 
0.5 tim
4.5 tim
2 vuxna
Avreseort
Stockholm-Arlanda
1 vecka
Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Ving rekommenderar
Filtrera
0 av 0 hotell

Golfbag på flyget

Golfbagar
Golfbagar räknas som specialbagage och flygbolagen tar ofta ut en extra avgift för dessa. Golfutrustning inkluderas inte i den fria bagagevikten. Det kostar från cirka 300 kronor att ta med på charterflyg och ofta betydligt mer med reguljärflyg. Golfbagen får väga högst 15 kg och endast innehålla golfklubbor och golfbollar.

Transfer av golfbagar mellan flygplatsen och hotellet ingår inte utan bekostas av resenären. Golfbagar tas med i transferbussen i mån av plats och då mot en mindre avgift.

Vagn
Av utrymmesskäl kan vagnar inte tas med ombord på flyget. De finns att hyra på alla banor som tillåter vagn. Pris ca 50–100:-.