Golfresor hos Ving
Sport Golf

Golfresor

Golfresor med Ving

Spela golf på semestern

På flera av våra resmål kan du spela golf på fina banor. Kombinera din semester med ett par dagar på golfbanan eller varför inte planera en egen golfweekend eller golfresa. Du bokar flyg och boende med oss och dina starttider direkt med Greenfee365.

Vill du resa på en golfresa hittar du flera bra resmål i både Spanien och Turkiet. Mallorca med sin korta restid och fina banor passar bra för en golfweekend och Belek i Turkiet med banor av högsta kvalitet är ett bra val för en golfresa. Planerar du för en eller flera golfresor lite längre bort kan vi rekommendera Thailand och Mauritius.

Hälsoeffekter

Golf ger många positiva effekter, som bland annat:

Ökar: Kondition, psykiskt välbefinnande, balans
Minskar: Stress, högt blodtryck

För dig som vill veta mer

Mer inspiration för dig som är intresserad av golf.

Greenfee365 logga

Greenfee365

Nyhet! Nu kan du enkelt boka dina starttider innan avresa! Tack vare vårt samarbete med Greenfee365 kan vi erbjuda dig bokning av speltider på ett stort antal golfbanor runtom i världen. Här kan du boka tider för dig och dina medspelare oavsett om du bara vill spela ett par rundor under din resa eller planera en golfresa. Du bokar flyg och boende med Ving och greenfee-tider via Greenfee365.

Boka dina greenfee-tider här.

Golfresa longstay

Longstay golfresa

Är du sugna på en lite längre golfsemester är en longstay golfresa till Spanien det perfekta valet. Vi erbjuder under vintersäsongen längre reslängder till både Mallorca, Teneriffa och Gran Canaria. Vi hjälper gärna till med bokning av flyg, hotell och hyrbil.

Starttiderna för golfen bokar du enkelt via vår samarbetspartner Greenfee365. De har ett bra utbud av goflbanor på Mallorca, Teneriffa, Gran Canaria och andra resmål i Spanien.

Resmål för dig som vill spela golf

Ett urval av våra bästa golfresmål runt om i världen.

Boka en golfresa till Mallorca

Golfresor till Mallorca

Vill du åka på en golfresa eller golfweekend är Mallorca det perfekta resmålet. Oavsett om du bor i Palma stad, i Alcudia, på södra- eller östra delen av Mallorca har du alltid nära till en golfbana. Via vår samarbetspartner Greenfee365 bokar du enkelt dina golftider och på Mallorca hittar du ett brett utbud av olika banor. Flyg med Ving till Mallorca och spela golf.

Spela golf på Mallorca.

Golfresa till Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Golfresor till Turkiet

Flyg med Ving till Turkiets golfmecka, Belek, som kan stoltsera med ett fint utbud av högkvalitativa golfbanor. Här kan du spela golf på din semester och bo lyxigt på Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, ett All Inclusive-hotell av högsta standard. Du bokar dina tider enkelt via vår samarbetspartner, Greenfee365, som har ett bra utbud av golfbanor i Belek.

Spela golf i Turkiet.

Boka en golfresa till Spanien

Golfresor till Spanien

Spanien har mycket att erbjuda om du planerar att spela golf på din semester. Oavsett om du är intresserad av en golfresa, en golfweekend eller endast några golfrundor finns här ett stort utbud av golfbanor både på det spanska fastlandet och på flera av de spanska öarna. Ta en titt på Costa del Sol, Costa Blanca, Barcelona, Kanarieöarna eller Mallorca. Starttider bokar du direkt via vår samarbetspartner, Greenfee 365.

Spela golf i Spanien.

Vings semesterhittare

Ett nytt sätt att hitta din nästa golfresa

Svårt att hitta en resa som passar dina träningsintressen? Eller vill du kombinera golf med någon annan träning på din semester? Vår nya sökfunktion hjälper dig på vägen.

Tips på golfhotell

Här hittar du utvalda hotell som passar för golf

Golfa på Salobre Hotel Resort & Serenity

Salobre Hotel Resort & Serenity

Vackert golfhotell på Gran Canaria med hög lyxfaktor och god service som erbjuder två välskötta 18-hålsbanor.

§§ Costa Meloneras, Gran Canaria

Spela golf på Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa är ett lyxigt och barnvänligt All Inclusive-hotell som har en egen golfbana på 27 hål. Här kan du kombinera högklassig golf med god mat, sol och bad.

Spela golf på Mauritius och Belle Mare Plage

Belle Mare Plage

Hotellet är ett mecka för alla golfälskare, Belle Mare Plages två egna golfbanor anses vara Mauritius bästa.

§§ Mauritius

Alla hotell med golf

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 av 0 hotell