VANDRINGSRESOR

Vandringsresor med Ving

En vandringsresa är ett perfekt sätt att kombinera nytta med nöje på semestern. Det är enkelt och billigt att vandra (den enda utrustning du behöver är ett par rejäla skor), det är en skön och omväxlande motionsform och du får se sidor av resmålet du aldrig ser från stranden eller poolkanten.

Vandringsresa till Kreta

22-29/9 2018. Fr. 9.995:- /person
Följ med på denna organiserade vandringsresa till Kreta i september och smaka på allt vad Grekland – och i synnerhet Kreta – har att erbjuda.

Vandringsresa till Gran Canaria

2-9/2 2019. Fr. 10.950:- /person
Följ med Ving och erfarna Rocky Adventure i februari på fyra spännande vandringar på sydsidan av Gran Canaria.

Vandringsfestivaler

Vandringsfestivaler

Vandra som par, grupp eller på egen hand tillsammans med människor från hela världen. Att delta på en vandringsfestival är en spännande upplevelse tillsammans med andra som delar ditt intresse. En guide som känner till de lokala omgivningarna leder er genom det vackra landskapet.

RESMÅL MED BRA VANDRINGSLEDER

Gran Canaria

Gran Canaria har utmärkta vandringsleder av varierande längd och svårighetsgrad. En dagstur sträcker sig ofta över flera klimatzoner och ger dig naturupplevelser utöver det vanliga.

Kreta

Den omväxlande naturen på Kreta gör ön till ett bra vandringsresmål för alla. Här hittar du allt från trevliga naturstigar till långa, utmananade leder genom Kretas imponerande raviner.

Kroatien

Kroatien är som gjort för vandringar, både kortare och längre; här finns vacker natur, höga berg och uråldriga odlingslandskap med olivlundar och vingårdar. Ofta får du havsutsikten på köpet.

Madeira

Madeira är känd för sina levadavandringar och fina natur. Här hittar du några av världens vackraste vandringsleder. Åk hit och låt dig hänföras.

Mallorca

Mallorca är en dröm för vandrare. De vackra vandringslederna bjuder på fantastisk natur och storslagen utsikt.

Teneriffa

Teneriffa är perfekt för vandring. Öns fina leder erbjuder skogsklädda berg och mycket vacker natur.