Vill du börja träna? Träningsresor hos Ving
Sport

Vill du börja träna?

För träningsnyfikna

Varför åka på semester och träna?

Semestertillvaron innebär mer tid, mer harmoni och mindre stress – med andra ord perfekta förutsättningar för att komma igång med träningen. När du reser med Ving har du dessutom tillgång till en mängd hotell med goda träningsmöjligheter. Allt från vattengympa i poolen till träning i gymmet på egen hand och gruppträningspass med SATS-utbildade instruktörer.

Du behöver inte ens gå till gymmet för att träna, bra hälsoeffekter får du även med en promenad längs stranden, eller på någon av de fina löprundor som finns kring många av våra hotell. Med andra ord: på semestern är det både enkelt och lättillgängligt att bryta gamla vanor och hitta nya.

Varför Ving

  • Upp till 20 gruppträningsklasser i veckan
  • 29 hotell som passar för träning
  • 40-tal olika träningsresor
  • SATS-utbildad personal
  • PTs på 6 hotell
  • Hotell med digitalt utmärkta löp- och cykelrundor

Utvalda träningsresor för dig

Följ med på en träningsresa och få inspiration till en aktiv vardag

Ett urval av träningsmöjligheter på våra hotell

Träning på våra hotell

Nytt tidseffektivt träningspass från SATS

I sommar välkomnar vi klassen SATS Tabata på våra egna hotell. Ett högintensivt, helkroppspass byggt på korta intervaller med enkla övningar under totalt 30 minuter.

Personlig tränare på våra hotell

Träna med personlig tränare

Under semestern kan du passa på att få hjälp med skräddarsydd träning samtidigt som resten av familjen är på andra aktiviteter. Tillsammans med en personlig tränare kan du lägga grunden för goda vanor som består mycket längre än solbrännan.

Träning på rummet

Träning på rummet

Med hjälp av vårt tränings-kit kan du låna allt du behöver för att enkelt få till träningen under resan; yogamatta, gummiband, excertube och glidmattor. För att underlätta får du även en översikt med olika övningar. Finns att boka på flera av våra resorts.

Yoga Flow och Yin release

Yoga Flow och Yin release

Flera gånger under veckan håller vi yogaklasser på våra egna hotell. Yoga Flow hjälper dig att öka rörlighet, styrka och balans och Yin release övar både rörlighet och lugn i sinnet

För dig som vill veta mer

För dig som är nyfiken på mer i vår träningsvärld

Hälsoeffekter av fysisk aktivitet

Hälsoeffekter av fysisk aktivitet

Det som har allra störst och snabbast effekt på hälsan är att bryta stillasittande mönster med regelbundna rörelsepauser, promenader eller annan lättare motion. Den bästa och mest effektiva träningen är ”den som faktiskt blir av”. Enklast blir det om du gör något du faktiskt gillar.

Resmål med Vandring

Upplev resmålet till fots

Om du vill ta dig ut på en vandring under semestern i sommar kan vi rekommendera ett besök på den grekiska ön Kreta i Medelhavet. Oavsett om du väljer att bo på den norra eller södra kusten finns mängder av spännande vandringsleder att utforska.

Alla våra hotell som passar för träning

Stockholm-Arlanda, 2 vuxna, 1 vecka
Filtrera
0 av 0 hotell