Yogaträning på taket på Sunprime Waterfront
Sport

Skräddarskydda

Gruppresor

Arrangera er egen träningsresa

Är du en instruktör, tränare eller tillhör ett kompisgäng som vill genomföra en träningsresa? Vår gruppavdelning sitter redo att hjälpa dig med sy ihop den perfekta träningsresan enligt era önskemål.

Slipp arbetet med att organisera, planera och boka – istället kan ni använda vår goda erfarenhet av just det. Genom många år har vi arbetat med arrangera resor till utlandet för olika föreningar, klubbar och grupper. Vi håller reda på alla viktiga detaljer och ser till att ni får den bäst möjliga upplevelsen, både före resan, under resan och efter.

Vollybollspelare

Arrangemang, försäkringar, måltidspaket, avbokningsregler, bagageregler och alla olika länders regler och rekommendationer – med Ving kan ni känna er trygga med att vi tar hand om allting.
Tillsammans med många av våra professionella samarbetspartners kan vi anordna just den träningsresan som ni letar efter.

Yogamattor

Vi har god lokalkännedom och känner till de bästa upplevelserna. Vi har dessutom lokala samarbetspartners för att säkerställa alla arrangemang på plats. Oavsett om ni redan har en idé om vad ni vill göra, eller om ni gärna vill ha vägledning från oss, kan vi skräddarsy ett program och en gruppresa som passar era önskemål.

Varför ska jag arrangera en gruppresa med Ving?

  • Lång erfarenhet av att arrangera gruppresor
  • En fast kontaktperson för rådgivning, frågor och hjälp
  • Skräddarsytt program efter era önskemål
  • Stor flexibilitet och hög servicenivå
  • Safe Travel - res tryggt och bekvämt
  • Paketreselagen gäller
  • Lokala samarbetspartners
  • Möjligt att lägga till avbokningsförsäkring/reseförsäkring för hela gruppen
Vings kundcenter

Vill du arrangera en gruppresa?

När ni vänder er till oss får ni alltid en personlig kontakt som tar hand om er från start till mål. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den perfekta resan.

Tel: 0771-345 678
E-post groups@ving.se

Kostnadsfritt reseförslag