7 vägar till Thailand

7 sätt att uppleva

THAILAND

7 vägar till paradiset

Alla älskar Thailand, men inte nödvändigtvis på samma sätt. Vissa vill ha yttersta lyx, andra föredrar det enkla. Vi har pusslat ihop sju olika upplägg för sju olika personligheter. Vilken thailandstyp är du?

Festprissen: Full Moon Party och storstadspuls

Koh Phangan + Koh Samui + Bangkok

Festprissen

§ Chaba Samui på Koh Samui, Phangan Buri Resort på Koh Phangan.

Blir du rastlös av alltför många timmar i en solstol? Trivs du bäst bland en massa människor och hög musik? Det finns ett Thailand för dig också! Varför inte uppleva ett äkta Full Moon Party på Koh Phangan och myllret i spännande Bangkok? Däremellan hinner du vila upp dig på trendiga Koh Samui.

Förslag: 5 nätter på Koh Samui och 3 nätter på The Montien i Bangkok.

Bekväma familjen: Skön resa och bekvämt boende

Khao Lak + Phuket

Familjen

§ Emerald Beach Resort & Spa i Khao Lak

Den perfekta familjekombinationen inleds med en vecka på Emerald Beach Resort i lugna, sköna Khao Lak och avslutas med en vecka på Phukets bästa familjehotell – Sunwing Kamala Beach. Vings direktflyg samt transfer mellan flygplatsen och hotellet gör resan extra smidig och bekväm.

Förslag: 1 vecka på Emerald Beach Resort & Spa i Khao Lak och 1 vecka på Sunwing Kamala Beach, Phuket.

Kärleksparet: Romantik, havsutsikt och lite shopping

Koh Samui + Bangkok

Kärleksparet

§ The Sarann på Koh Samui

Ska du på bröllopsresa, eller funderar du på att fria till din livskamrat? Börja med en lugn, romantisk vistelse med fantastisk havsutsikt på Koh Samui. När ni ägnat tio dagar åt varandra, avslutar ni på LIT Bangkok, där ni kan shoppa kärleksgåvor på intilliggande shoppingcentret MBK.

Förslag: 10 nätter på The SarannKoh Samui samt 3 nätter på LIT Bangkok.

Lyxliraren: En rakt igenom 5-stjärnig upplevelse

Hua Hin + Bangkok

Lyxliraren

§ Lebua State Tower i Bangkok samt Evason Hua Hin

Är du en sann livsnjutare som gillar att sätta lite extra guldkant på tillvaron? Är egen pool viktigare än röda prislappar? Då har vi ett perfekt Thailandsupplägg för dig. Njut järnet i en egen poolvilla i Hua Hin i elva dagar, och avsluta med tre nätter på Lebua State Tower i Bangkok. 5-stjärnigt all the way.

Upptäckaren: Ö-hopping i södra Thailand

Railay Beach + Phi Phi Island + Koh Lanta + Koh Ngai

Upptäckaren

§ Fantasy Resort på Koh Ngai och Nui Beach på Phi Phi Island

Testa bergsklättring på Railey Beach och snorkling på undersköna Phi Phi Island. Upptäck svenskarnas favoritö Koh Lanta och njut av lugnet på den ensliga paradisön Koh Ngai. På dryga två veckor hinner du upptäcka några av de skönaste platser Thailand har att erbjuda.

Förslag: 3 nätter på Bay View ResortPhi Phi Island, 3 nätter på Lanta Pura Beach ResortKoh Lanta, 2 nätter på Fantasy ResortKoh Ngai

Budgetresenären: Billigt men bra

Phuket + Bangkok

Budgetresenären

§ Nere till höger: Orchid Kathu Heights

Upplev Thailands mat och klimat, kultur och natur – utan att göra alltför stora avtryck i plånboken. För dig som bryr dig mer om resmålet än om boendet kan vi rekommendera en avkopplande semester på Orchid Kathu Heights i Phuket. Avrunda med några dagar i Bangkok.

Förslag: 10 nätter på Phuket Orchid Resort & Spa i Karon, Phuket samt 4 nätter på New Siam Palace Ville i Bangkok.

Wannabe-glidaren: Avsluta på topp

Phuket + Bangkok

Wannabe-glidaren

§ Katathani Phuket Beach Resort, Phuket

Ett hett tips för dig som helst skulle leva i yttersta lyx, men som inte riktigt har obegränsad budget: börja enkelt och unna dig riktig lyx de sista dagarna av semestern! Starta med tolv nätter på Phuket och uppgradera till lyxhotell de sista två. Avsluta sedan med två dygns citylyx på Banyan Tree i Bangkok.

Förslag: 12 nätter på Katathani Phuket Beach Resort i Kata, Phuket samt 2 nätter på Banyan Tree i Bangkok.