Se hotell (1)

Resor till Koh Ngai

Koh Ngai beskrivs ofta som en paradisö, hit ska du resa om du vill ha lugn och ro i vackra omgivningar.
Söder om Koh Lanta ligger den lilla bergiga ön Koh Ngai. Ön är ett paradis för dig som vill resa på en semester fylld av lugn och avkoppling. Stämningen är avspänd och vissa besökare blir så fängslade av öns enslighet att de stannar månadsvis. Koh Ngai är en verklig naturidyll. Här finns ingen trafik och sparsamt med hotell, och det närmaste man kommer högljutt är det som kommer från djungeln. De finaste sandstränderna ligger på östsidan, och här är det enkelt att tillbringa dagen utan några större kraftansträngningar. Sanden är kritvit och vattnet alldeles klart. Det är också på östsidan Vings hotell finns, och matutbudet består mest av enkel thaimat och seafood. Läckert, vällagat och billigt.

Vilda västkusten

Västkusten är lite vildare med djungel och klipp- och sandstränder om vartannat. Aktiviteterna är därefter. Här kan du vandra i djungeln och se på uppspelta apor och färgglada fåglar, eller också väljer du att bara bada, slappa, snorkla eller dyka. Dykvattnet runt Koh Ngai är också mycket bra, så här kan du få en resa med mycket att både se och göra.

Utflyktstips!

Vill du se mer under din resa till Thailand än Koh Ngai kan du göra utflykter till närbelägna öar. Ett givet utflyktsmål är att med båt ta sig till Smaragdgrottan (ett naturfenomen) på Koh Muk. Med guide kan du ta dig genom mörkret i det varma vattnet och fram till en vacker lagun.

Avkoppling i sanden

Vings hotell, Fantasy Resort, är ett turistklasshotell och ett av öns bästa, med små mysiga bungalower direkt på stranden. Här bor du omgiven av frodig grönska, bara några steg från ett härligt dopp i Andamansjön.

Skräddarsy din resa till Koh Ngai

Med Ving kan du boka en resa med reguljärflyg. Det betyder att du reser när det passar dig och är borta så länge du vill, året runt. Du kan också kombinera med andra resmål om du vill se och uppleva ännu mer under din resa.
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • Kombinera resmål
  • Valfri reslängd
  • Resor året runt

Våra kunder om Koh Ngai

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Koh Ngai