Se hotell (3)

Resor till Phi Phi Island

Tre goda skäl att resa till Phi Phi Island: Kritvit strand, underbart badvatten och fantastisk dykning.
Phi Phi-öarna är och förblir Thailands vackraste öar. Här behövs inga skor utan man lever ett barfotaliv i sarong och shorts, njuter i en skön stol under en palm vid poolen eller tar en promenad längs den mjuka, solvarma sandstranden. Kvällslivet är lugnt, men vill du ha mer liv och rörelse är det lätt att resa med longtailbåt till öns centrum, Ton Sai, där det finns gott om restauranger och andra nöjen.

Bo på stranden på Phi Phi

Ving har flera bra hotell på ön, till exempel SAii Phi Phi Island Village, en lummig bungalowby på öns utsida. Här får du en lugn och avkopplande resa där du bor i en bungalow omgiven av en trädgård med kokospalmer, bougainvillea och annan grönska. Vill du bo närmare Ton Sai kan du välja något av våra hotell på stranden i Ton Sai-bukten.

Skräddarsy din resa till Phi Phi Islands

Med Ving kan du boka en resa till Phi Phi Islands utifrån dina egna önskemål. Vi erbjuder både kombinationsmöjligheter med andra resmål och resor med reguljärflyg, då du reser när det passar dig, och är borta så länge du vill. Naturligtvis kan du resa hit året runt med Ving.

Fantastisk dykning i Hat Thara

Hyr båt och bestäm själv utflyktsmål, eller följ med på snorkel- och dykutflykter. Vid dykning i Hat Thara nationalpark kan man få se leopardhajar, sköldpaddor, drak- och skorpionfiskar och oändligt mycket mer. Och upp till 40 meters sikt!
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • Kombinera resmål
  • Valfri reslängd
  • Resor året runt

Våra kunder om Phi Phi Island

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Phi Phi Island