Se hotell (10)

Resor till Koh Lanta

På Koh Lanta väntar det stora lugnet på kilometerlånga stränder. Varför inte välja ett hotell direkt på stranden?
Koh Lanta, som ligger söder om Phi Phi-öarna, är en riktig pärla för dig som vill resa till ett lugnt och vackert resmål. Ön har över ett dussin fina sandstränder ut mot Andaman-sjön, vilket betyder härliga bad och magnifika solnedgångar som avslutning på ännu en härlig semesterdag. Kanske gör du ett besök i det närmaste Koh Lanta kommer en huvudstad; Ban Sala Dan, som är byggd på pålar på öns norra del, för att utforska de lokala restaurangerna och kanske ta en titt på marknaden. På Koh Lanta finns allt från stora lyxiga resorts, till små familjedrivna guest houses. Man bor, äter och roar sig oftast bara ett par steg från stranden. En annan skillnad mot mer etablerade resmål är att Koh Lanta fortfarande domineras av thailändare, och vardagslivet pågår överallt, ett välkommet inslag för den som tröttnat på neon och högljudd popmusik. Därför har ön blivit lika populär bland vana thailandsresenärer som bland förstagångsbesökare. Man kommer hit, kopplar av, gör dagsutflykter och ser solen gå ner över Indiska Oceanen från bekvämligheten i en strandbar, med en iskall Singha i handen och syrsornas sång i öronen.

Bo på stranden

Flera av Vings hotell ligger alldeles intill stranden, så om du skulle tröttna på poolen behöver du bara resa dig och gå några få steg innan du står med fötterna i Andamansjöns varma vatten. Längs med Koh Lantas västkust, där Vings hotell ligger, är stränderna både långgrunda och barnvänliga, med fin vit sand och gott om plats.

Skräddarsy din resa till Koh Lanta

Till Koh Lanta kan du boka paketresor med hotell och reguljärflyg. På så vis kan du boka en skräddarsydd resa som passar dina önskemål. Tryggheten hos Ving får du på köpet. Det betyder att du reser när du vill, både om sommaren och om vintern. Och vill du sedan se mer än Koh Lanta under din resa kan du kombinera med ett annat resmål, så att du får se och uppleva ännu mer.
Bra att veta
  • Strandnära hotell
  • Prisvärt boende
  • Kombinera resmål
  • Kilometerlånga stränder
  • Barnvänliga stränder
  • Lokala restauranger

Våra kunder om Koh Lanta

SÖK DIN RESA TILL Koh Lanta