Vings familjeparadis

Sunwing Family Resorts är Vings egna familjehotell och det absolut bästa valet för barnfamiljer. Här har vi sett över allt in i minsta detalj för att hela familjenLäs mer ska få en så avkopplande, rolig och lyckad semester som möjligt.

Rymliga lägenheter med gott om förvaring, gratis träning, massor av aktiviteter för både barn och vuxna, smarta måltidspaket och gratis mat för barn upp till 12 år är bara några av de saker som gör Sunwing till ett riktigt familjeparadis.

våra sunwing FAMILY RESORTS

Dölj

Alltid på Sunwing Family Resorts

UPPTÄCK MER AV SUNWING FAMILY RESORTS

Lollo & Bernie

På Sunwing Family Resorts dyker de kramgoa maskotarna Lollo & Bernie upp och hälsar på alla barn och vuxna. Lollo är en nyfiken giraff som älskar dans och musik, Bernie är en klok och modig björn som älskar mat. Du möter Lollo & Bernie på olika ställen på hotellet, till exempel vid poolen, i restaurangerna, på Lollo & Bernie's Mini Disco och i Mini Land.

Resa med småbarn - flipp eller flopp?

Med en ny familjemedlem i huset dyker plötsligt nya frågor upp när det börjar bli dags att planera semestern. Vi hjälper dig med tips som gör semestern med småbarn enklare.

Tips som gör semestern med småbarn enklare.

NYHETER

Ving är vinnare!

För femte året blev det storslam för Ving i Stora Barnsemesterpriset 2018 där vi vann samtliga charterkategorier. Vi är mycket stolta över att ha vunnit bl.a. bästa reseföretag för barnfamiljer, bästa familjekoncept, bästa barnklubb och bästa familjehotell.

Nyrenoverat på Sunwing

Under vintern renoverar vi på inte mindre än fyra av våra Sunwing Family Resorts. Alcudia, Kallithea, Cala Bona och Arguineguín. Välkommen till ett ännu fräschare familjeparadis i sommar!

Yoga Flow

Nu presenterar vi en ny träningsklass på våra Sunwing Family Resorts. Yoga Flow är en yogaklass som samordnar andning och rörelser i ett dynamiskt flöde mellan olika positioner.

MER OM SUNWING
10 anledningar att välja Sunwing Family Resorts

Sunwing Family Resorts ÄR bland de bästa familjehotellen som finns.
För att...

VÅRA SUNWING FAMILY RESORTS

Filtrera
Hotellstandard
Gästbetyg
3,0till5,0
3,0
5,0
Avstånd till närmaste centrum
 
25 m
> 10 000 m
Avstånd till strand
 
25 m
> 10 000 m
Ungefärlig transfertid
 
0.5 tim
4.5 tim
2 vuxna
Avreseort
Stockholm-Arlanda
1 vecka
Stockholm-Arlanda
Lägsta pris
Filtrera
0 av 0 hotell
O.B.C. by Sunwing

Ocean Beach Club är vårt lyxiga designhotell för modernt familjeliv. Här finns generösa ytor för lata dagar där det är lätt att umgås. På Ocean Beach Club flyter det sköna livet utomhus och inomhus ihop. Inbjudande lounge, pool och restaurang är den självklara samlingspunkten för familj och vänner.