Se hotell (1)

Resor till Santo da Serra

Välkommen till Santo da Serra, och en resa där golfen, naturupplevelserna och vandringslederna finns rätt utanför hotellet.
Santo da Serra är ett litet resmål uppe i bergen på östra Madeira, cirka tio kilometer från kusten. Under en resa till Santo da Serra får du se mycket av öns vackra natur, antingen på sköna levadavandringar, från hästryggen eller på golfbanan. På helgerna drar byns berömda marknad igång, med både lokala produkter och annat, något som lockar besökare från hela ön att resa hit. Vill du se mer av ön är det enkelt att resa med bussen ner till byn Machico eller in till Funchal, och givetvis kan du kombinera din vistelse här med något av våra andra hotell på Madeira.

Porto Bay Serra Golf

Porto Bay Serra Golf är ett hemtrevligt hotell med omsorg om detaljerna och ett förträffligt kök som specialiserat sig på öns egna smaker, både från havet och från marken.

Golfpaket på Clube de Golf Santo da Serra

Här kan du välja mellan 27 hål på tre olika banor, vilket betyder att det tar lång tid innan du tröttnar. När du dessutom har en sådan hänförande natur att vila ögonen på mellan slagen, så kan du vara säker på att det här kommer bli ett minne för livet. Vi rekommenderar att du bokar ditt golfpaket före avresa för att spara tid när du kommer fram. Detta kan du göra via golfbanans egna hemsida.

Upptäck Madeira

Madeira är en ö som är som gjord för att upptäckas i din egen takt. Om du bokar en hyrbil samtidigt som du bokar din resa kan du lätt ta dig runt på öns utmärkta vägar och hitta dina egna smultronställen; lokal lunch i någon liten by eller utsikten från öns högsta punkt Pico Ruivo. Öns huvudstad Funchal förtjänar också ett besök eller två, med den vackra marknaden, de fantastiska parkerna och trädgårdarna och naturligtvis ett besök på något av de vinhus som både producerar och säljer öns berömda vin.
Bra att veta
  • Nära golfbana
  • Mycket nöjda gäster
  • Lugn och ro
  • Bra pris på hyrbil

Våra kunder om Santo da Serra

SÖK DIN RESA TILL Santo da Serra