Se hotell (1)

Resor till Ribeira Brava

Ribeira Brava är en stillsam liten by två mil väster om Funchal, som gjord för en resa med mycket avkoppling och sköna naturupplevelser.
I Ribeira Brava kan du vara säker på en avkopplande semester med en lokal känsla och stora naturupplevelser i bergen som omger den lilla byn. Byns centrum ligger nere vid stranden och består bara av några få gator och gränder grupperade kring det vackra torget och kyrkan med anor från 1500-talet. Här kan du slå dig ner på en bar med utsikt över havet och njuta av utsikten, kanske samtidigt som du planerar nästa dag; en liten resa med lokalbussen in till Funchal för lite shopping och sightseeing, en levadavandring eller kanske ett yogapass. I Ribeira Brava gör du precis så mycket eller så lite du vill.

På en höjd i Ribeira Brava ligger Vings hotell Hotel do Campo, som blickar ut mot havet. Hotellet är ett perfekt val för dig som vill ha avkoppling i rofyllda och vackra omgivningar. Ge dig gärna ut på en vandringstur, eller utforska Madeiras rika natur- och kulturliv på egen hand med hyrbil.

Upptäck Madeira

Madeira är en ö som är som gjord för att upptäckas i din takt. Med en hyrbil kan du lätt resa runt på öns utmärkta vägar och kanske stanna till för lunch i någon liten by eller gå upp och njuta av utsikten från öns högsta punkt Pico Ruivo. Öns huvudstad Funchal förtjänar också en dag eller två, med dess fantastiska parker och trädgårdar, den livliga marknaden och givetvis ett besök på något av de vinhus som producerar öns berömda vin. Hos Ving kan du boka en hyrbil samtidigt som du bokar din resa, från tre dagar och uppåt. Vill du följa med på en arrangerad utflykt med Ving så erbjuds ett urval från Funchal, dit du enkelt tar dig med lokalbuss eller hyrbil.
Bra att veta
  • Prisvärt boende
  • Vackra vyer
  • Lugn och ro
  • Bra pris på hyrbil

Våra kunder om Ribeira Brava

SÖK DIN RESA TILL Ribeira Brava