Se hotell (11)

Resor till Nusa Dua

Nusa Dua passar dig som vill resa till ett lugnt och lite lyxigt område på Bali, med några av öns finaste stränder. Ving har hotell för alla smaker.
Väljer du att resa med Ving till Nusa Dua kan du välja mellan flera bra hotell. I Nusa Dua semestrar du i en lugnare och lite lyxigare tillvaro, och området passar lika bra för familjer som för förälskade par. Det finns flera vackra stränder med ett bra utbud av restauranger, barer och affärer inom räckhåll. Nusa Dua är ett anlagt och välskött område med vackra parker, en 18 håls-golfbana och fantastiska hotell, som låter dig njuta fullt ut av din semester.

Högklassigt boende

Vårt hotell Nusa Dua Beach Hotel & Spa håller hög standard och passar lika fint för nygifta som för andra romantiker. Vill du sedan vidga vyerna en smula är det lätt att ta en taxi in till restaurangerna, nöjeslivet och shoppingen i Kuta beach och Seminyak.

Upplev mer av Bali

Passa på att se mer av Bali under din resa till Nusa Dua. Det är lätt att ta sig ut på den gröna landsbygden, bara några kilometer bort börjar risfälten och djungeln. Längre norrut väntar vulkaner och heliga tempel. Du kan också kombinera din vistelse i Nusa Dua med några dagar på ett annat resmål på ön, reser du med Ving kan du kombinera som du själv önskar. Här kan du välja mellan allt från intensivt folkliv i Kuta beach till spahotell i konstnärsbyn Ubud.
Bra att veta
  • Lyxhotell
  • Hotell på stranden
  • Resor året runt
  • Kombinera resmål
  • Fina sandstränder

Våra kunder om Nusa Dua

SÖK DIN RESA TILL Nusa Dua