Se hotell (7)

Resor till Ubud

En resa till hantverksbyn Ubud innebär avkoppling för både kropp och själ, byn är sedan gammalt Balis kulturella centrum.
Här uppe i bergen är klimatet svalare och tempot lugnare. Under en resa till Ubud handlar det i första hand om att njuta av naturen och grönskan, skämma bort sig på ett spa eller varför inte prova på forsränning i floden strax intill? Byn är även ett välbesökt yogamecka och här hittar du ett stort utbud av olika yogaklasser. På våra hotell bor du förstklassigt med bra service i en lugn, lummig och romantisk miljö.

Läckert boende

I Ubud har Ving flera läckra hotell att välja mellan. Väljer du en resa till Alila Ubud bor du på ett designhotell på en höjd med en överväldigande utsikt över den omgivande regnskogen. Vill du hellre bo nära konstnärsbyn Ubuds centrum trivs du förmodligen bättre på Pertiwi, där det går att boka en villa med egen pool.

Ubud Money Forest

Ubud handlar främst om att njuta av naturen och omgivningarna, och en av de mest populära upplevelserna är att besöka Monkey Forest. I Monkey Forest går du på skuggiga stigar mellan mossiga tempel och statyer, och omkring dig svingar sig aporna lekfullt i träden. Du väljer själv om du vill gå runt på egen hand eller med en guide.

Se mer av Bali

Ubud är perfekt för ett par nätter i kombination med stränderna längs kusten. Efter ett par dagars avkoppling i bergen kanske du längtar till Sanurs barnvänliga strand eller till Kutas stora utbud av nöjen. När du bokar din resa till Ubud med Ving kan du kombinera resmålen fritt efter eget tycke och smak.
Bra att veta
  • Hotell med spa
  • Hotell med fri WiFi
  • Rum med egen pool
  • Kombinera resmål

Våra kunder om Ubud

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Ubud