Se hotell (10)

Resor till Kuta Beach

Kuta Beach, Balis mest livliga turistort, erbjuder pulserande nattliv, shopping och restauranger. Välj bland flera hotell med Ving.
Kuta Beach är stället för dig som vill ha mycket att välja mellan under din resa. Här finns mängder med restauranger, ett livligt nöjesliv och riktigt bra shopping. Det är här du gör de bästa fynden av kläder, souvenirer, hantverk, skor och mycket mer. På restaurangerna äter du gott och billigt och det finns en stor variation, både av asiatisk och av västerländsk mat.

Hotell för alla

Med Ving bor du bra eller riktigt lyxigt. De flesta hotellen ligger nära stranden och har en eller flera pooler. Ska du resa med barn till Kuta Beach ska du ta en titt på populära Bali Dynasty Resort som har både vattenrutschkanor, lekrum och lekplats. Vill du bo lyxigt får du inte missa Padma Resort Legian, ett modernt hotell på stranden med flera pooler och eget spa.

Tuban Beach och Legian Beach

Söder om Kuta Beach ligger Tuban Beach, en lite lugnare del av Kuta, med gångavstånd in till Kuta stad med nöjesliv, shopping och andra attraktioner. Väljer du att resa hit bor du bra med gångavstånd till det mesta som Kuta Beach kan erbjuda. Legian Beach ligger norr om Kuta Beach och är lite lugnare, med en bred strand som tack vare sina höga vågor blivit något av en favorit bland surfare, men som också passar fint för långpromenader. Här är hotellen fina och strandnära, och det finns gott om restauranger och shopping.

Upplev mer under din resa

Vill du se mer av Bali under din resa tar du dig enkelt ut på den gröna, vackra landsbygden. Bara några kilometer bort börjar risfälten, djungeln och längre upp mot norr väntar vulkaner och heliga tempel. Ett givet utflyktsmål är till exempel hantverksbyn Ubud som sedan gammalt är Balis kulturella centrum. Varför inte kombinera strandsemestern med ett par nätter här? Det är också i dessa trakter man kan se de färgsprakande danser som är en betydelsefull del av kulturen här.
Bra att veta
  • Bra shopping, restauranger och nattliv
  • Familjehotell
  • Lyxhotell
  • Strandnära hotell
  • Kombinera resmål

Våra kunder om Kuta Beach

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Kuta Beach