Se hotell (12)

Resor till Sanur

Sanur är ett avspänt och barnvänligt resmål, väljer du att resa hit möts du av en härlig strand och gott om bra restauranger.
Sanur är förmodligen mest känt för sin fina sandstrand, och många av hotellen ligger just vid stranden. Längs stranden finns en lång strandpromenad och i närheten väntar ett bra utbud av restauranger, barer och affärer. En resa till Sanur med Ving innebär lugnt strandliv, bra boende och ett lagom stort utbud av nöjen.

Barnvänlig strand

Tack vare ett rev som skyddar stranden från vågor är vattnet lugnare i Sanur. Det gör att stranden passar mycket bra för dig som ska resa med barn. Stranden är långgrund, över en halvmil lång och har en fin strandpromenad som lockar till en promenad eller joggingrunda.

Nära till Kuta

På Bali är det billigt att gå ut och äta, och i Sanur finns ett bra utbud av restauranger och barer. Vill du ha ett ännu större utbud tar det inte mer än 20 minuter att resa med taxi till Kuta Beach. Som det mesta annat på ön är det billigt att åka taxi. I Kuta hittar du ännu fler restauranger, fler barer och riktigt bra shopping.

Bo bra i Sanur

Bokar du en resa med Ving till Sanur kan du välja mellan allt från enkla men omtyckta hotell som Swastika Bungalows, till högklassiga hotell som Maya Sanur Resort & Spa. De flesta av Vings hotell i Sanur ligger nära stranden och har en eller flera pooler. Hit kan du resa året runt, och om du kombinerar din vistelse med några dagar på ett annat resmål kan du få ut ännu mer av din semester.
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • Hotell i alla prisklasser
  • Barnvänlig strand
  • Lång strandpromenad
  • Resor året runt
  • Kombinera resmål

Våra kunder om Sanur

SÖK DIN RESA TILL Sanur