Se hotell (1)

Resor till Lovina Beach

Väljer du att resa till Lovina Beach väntar en lugn men innehållsrik semester på norra Bali. Varför inte kombinera med en semester på sydkusten?
Lovina Beach ligger på Balis norra kust, längs ett pärlband av små städer med namn som Kalisasem, Temukus, Pemaron och Kalibukbuk. Läget mot Balinesiska sjön innebär långgrunda och smala, svarta stränder av lavasand, där du kan bada i lugn och ro utan höga vågor. Därför har Lovina Beach aldrig blivit populärt bland surfare och både hotellen och kommersen är mycket lugnare än på den södra delen av ön. En annan fördel med att resa till Lovina är att hotellen ofta ligger nere på stranden, så du kan inleda dagen med en frukost med havsutsikt innan du går ner för dagens första dopp.

Rik undervattensvärld

Det är populärt bland dykare och snorklare att ta sig till revet utanför Lovina för att beundra undervattenslivet på nära håll.

Skräddarsy din resa

I Lovina får du se en helt annan sida av Bali, den mer rustika och naturnära sidan. Därför passar det perfekt att kombinera en resa till Lovina Beach med ett eller flera resmål på södra Bali. Söker du folkliv och kommers kan du välja Kuta Beach, och total avkoppling finner du i bergsbyn Ubud. Under en och samma resa kan du få uppleva det bästa Bali har att erbjuda.
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • Bra dykning
  • Kombinera resmål
  • Resor året runt

Våra kunder om Lovina Beach

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Lovina Beach