Se hotell (3)

Resor till Candidasa

En resa till Candidasa är perfekt som omväxling från de mer intensiva resmålen på Bali. Här njuter du av lugnet och av en spännande undervattensvärld.
Välkommen till Candidasa, ett lugnare hörn av Bali. Candidasa ligger inbäddat mellan Lomboksundet i söder och bergen i norr. Ursprungligen är det en liten fiskeby, som tack vare sin vänliga atmosfär blivit populär bland besökare som vill ta det lugnt i skuggan av en palm på semestern. Längs med huvudgatan finns ett urval av restauranger och butiker, även om nattlivet är stillsamt och kommersen långt mindre påtaglig än i Kuta Beach, Legian eller Tuban. En resa hit innebär avkopplande semesterdagar i lugnt tempo.

Bo på stranden

Majoriteten av Vings hotell i Candidasa ligger på stranden och de flesta har pool. Här kan du börja dagen med en simtur, och avsluta den likadant. Mellanklasshotellet Puri Bagus Candidasa är inrett i traditionell, balinesisk stil och har en pool med utsikt över havet.

Bra dykning

Stränderna i Candidasa är inte lika fina som på de stora resmålen på ön, men istället finns det mycket bra möjligheter till snorkling. Tack vare det har Candidasa blivit ett omtyckt resmål bland dykare som föredrar att resa hit för att ta del av den fantastiska värld som väntar under havsytan.

Kombinera resmål

Till Candidasa kan du resa året om, och vill du få ut så mycket som möjligt av din resa kan du kombinera flera olika resmål under samma vistelse. Efter ett par dagars avkoppling i Candidasa kanske du vill ta del av Kutas folkliv eller de barnvänliga stränderna i Sanur.
Bra att veta
  • Hotell på stranden
  • Bra dykning
  • Kombinera resmål
  • Resor året runt

Våra kunder om Candidasa

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Candidasa