Resa med bebis

Resa med bebis

Vi på Ving vill att det ska vara enkelt att resa med barn, därför har vi sett till att alla bebisar ska trivas extra bra på våra Sunwing Family Resorts. Våra Happy Baby-lägenheter är anpassade med detaljer och utrustning för att göra din och ditt barns semester extra bekväm. Den solskyddade babypoolen är max 40 cm djup och i hotellets Mini Market hittar du både blöjor och barnmat.

Res lätt och tryggt med små barn!

SMIDIGT OCH TRYGGT FÖR DIG MED SMÅ BARN

Happy Baby-lägenheter

Happy Baby-lägenheter

Lägenheterna är anpassade för barn under tre år och ligger oftast i markplan. På uteplatsen, som oftast är en inhägnad terrass, finns alltid ett parasoll som skyddar ditt barn mot solen. Städning och diskning ingår varje dag, så att ni ska få så mycket familjetid som möjligt.

Stora Baby-paketet för barn under tre år ingår. Det innehåller barnsäng, barnstol, fällbar sulkyvagn med sufflett, Lollo & Bernie badcape, potta, badbalja, babysitter, blöjhink och skötbordsunderlägg.

Lämna barnvagnen hemma

Lämna barnvagnen hemma

Om du väljer att bo i en Happy Baby-lägenhet ingår en fällbar sulky till varje barn under tre år. Bor du i en annan lägenhetstyp kan du boka barnvagn eller Baby-paket. Om du väljer att ta med dig barnvagn får du ett skyddande emballage till vagnen när du reser med Sunclass Airlines. Alla barn under två år får dessutom ta med sig 10 kg bagage.

Läs mer om våra bagageregler.
Läs mer om våra olika barnvagnar.

Baby-paketet

Baby-paketet

I paketet ingår barnsäng, barnstol och fällbar sulky med sufflett. När du beställt ett Baby-paket hemifrån väntar utrustningen på dig i din lägenhet vid ankomst. Det går också bra att beställa endast barnvagn eller endast säng. Baby-paketet och barnsängen är för barn under tre år och sulkyn är för barn under fyra år. Begränsat antal bokningsbara paket.

Läs mer om våra Baby-paket.

Solskyddade babypooler

Simma lugnt

Poolerna på Sunwing är utformade för att alla barn ska få en så härlig och så trygg badupplevelse som möjligt. Babypoolerna är solskyddade och aldrig djupare än 40 cm. Hotellen har badvakter som vaktar poolerna kl. 10.00–17.00. I Mini Market kan du köpa badblöjor som vi alltid rekommenderar att din bebis använder för att undvika 'olyckor'.

Sunwing Mini Market

Sunwing Mini Market

I vår egen kvartersbutik hittar du barnmat, fruktpuréer, färsk frukt, våtservetter, blöjor, solkräm, nappar, mjölkersättning, uv-dräkter, simpuffar och mycket annat.

Babyaktiviteter på Sunwing

Alla barn är välkomna till Lollo & Bernie-klubben för att busa och leka med personalen och andra barn. Barnen brukar också gärna smita upp på dansgolvet och svänga loss när det blir dags för Mini Disco. På Sunwing kan din baby också säga hej då till nappen tillsammans med Lollo & Bernie. Alla som blir nappfria på semestern får ett fint diplom.