Underhållning på Sunwing Resorts
Sunwing Family Resorts

Underhållning

När den värsta hettan lagt sig på Sunwing Family Resorts, hettar det till på scenen istället. Nästan varje kväll händer något nytt. Bejublade barnshower avlöses av dans- och musikspäckade familjeshower. Många av dagens lysande stjärnor har börjat sin karriär hos oss.

Underhållning för hela familjen

För hela familjen

  • Barnshower med Lollo & Bernie
  • Familjeshower
  • Mini Disco
  • Teen Idol
  • Mini Stars

Lollo & Bernie Shows

Förtjusta tjut varvas med andlös tystnad, skratt och rop när det är barnshow på Sunwing. Missa inte våra härliga shower med Lollo & Bernie!

Lollo & Bernies Bedtime Story
Nyhet!

Lollo & Bernie – Bedtime Story

Sovdags! …men frågan är om Lollo & Bernie verkligen vill gå och lägga sig när det finns så mycket annat spännande att göra?

Nyhet våren 2021.

Lollo & Bernie – Holiday Up and Away

Lollo & Bernie's Holiday Up and Away

Följ med Lollo & Bernie på semester. Vilket äventyr! Hjälp dem att packa väskan och följ med till flygplatsen för att se vad som sker där. Är du beredd? Nu åker vi upp och iväg på semester!

Lollo & Bernie – Games on the Beach

Lollo & Bernie's Games on the Beach

Lollo & Bernie gillar att vara aktiva på stranden. Båda två älskar sport och lekar och bestämmer sig för att ha en strandtävling. Vem hejar du på och vem vinner den stora pokalen, Lollo eller Bernie?

Familjeshower

Missa inte Sunwings populära och proffsiga familjeshower. Vi bjuder bland annat på oförglömliga discohits och guidar dig genom rockhistorien. Våra färgsprakande shower med sång, dans och teater är en perfekt avslutning på en härlig semesterdag!

Rock Candy

Rock Candy

En godispåse av rocklåtar in en färgglad blandning. Ta fram attityden i Schools Out, känn styrkan i Girls Rock och bara njut av några sköna favoriter i vårt Slick & Smooth medley. När det är dags för vår Rock Candy final är det bara att åka med. We just can´t stop rockin´!

In the Name of Love
Nyhet!

In the Name of Love

Kärlek, vänskap, omtanke och alla likas värde står bakom musikvalet till denna show. Upplev en skön blandning för hela familjen med allt från skandinaviska låtar till en final med världskända DJ-Hits.

Cinderella – a musical story
Nyhet!

Cinderella – a musical story

En klassisk Askungen-saga i en modernare och lite tvistad tappning byggd på pop, rock och musikallåtar.

Nyhet våren 2021.

Holiday Road

Holiday Road

Vi börjar vår semesterresa på en strand under 60-talet och reser vidare till Italien och Norden. Vi avslutar med en After Ski i Alperna och hoppas ge er ännu ett härligt semesterminne att ta med hem!

Abba Fusion... On and On and On

Voulez Vous? Mamma Mia, this evening you will be Under Attack by ABBA but Honey Honey we know, People Need Love so just Ring Ring and bring your loved ones.?The Winner Takes It All in the Summer Night City where Fernando will make you recall Our Last Summer with Kisses of Fire. When All Is Said And Done – we are sure this evening has been Super Trouper!

UPPTÄCK MER AV SUNWING FAMILY RESORTS